Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 5-6 sezon geçmiş değilde 1-2 sezonluk güncel kalite dizi var mı. fringe prison break lost kalitesi ve sürükleyiciliğinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 how i met your mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Elementary Outlander Sherlock Continuum House of Cards Bir bunlar var izlediklerim arasindan. Blacklist de guzel ama biraktim bir yerde izlemeyi, niye bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 fringe ye başladım. gıcıklık olsun diye "fringe ye" diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Firefly izle asil ama bakmadiysan. Bir sezon, bir film, 2-3 cizgiroman. Gelmis gecmis en iyi iki-uc seyden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Continuum Banshee Black Sails Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Hannibal Vikings House of Cards The Musketeers Arrow/Flash hep 2-3 sezonluk diziler. tabii izlemediysen önce Firefly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 outlander iyi gibi fantastik tarihi bilimkurgu 8.8 almış imdb de. dünden beri continuum the100 fargo indirdim. fargoyu izleedim gerçi daha. fringe ilk bölümü oynatmaya başlamıştım. outlander iyi gibi. firefly ne bakmak lazım. hızlı internet başa bela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Firefly'i izleyene kadar forumda gorunme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 firefly da uzay gemisi varmış. star wars'u izlemedim anlar mıyım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Bak hala yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 tamam koydum torrente. hadi hype yapıyoz izlemeyen herkes bunu izlemeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Prison Break ve Lost sevenlere hitap etmez belki ama güncel dizi olarak Elementary, Gotham, Agent Carter, Constantine, Blacklist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ilk çıktığında izleyecek çok şey vardı burun kıvırdıydım falan da black sails baya iyiymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bitik ama californication izlemediysen izle + wire remastered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 firefly daki kaptanın isminin Mal olması tavsiye etmende ne kadar etkili oldu GERGE bilmiyorum ama iyi tavsiye(tu) izlemeyen varsa izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 halt & catch fire sonra teşekkür edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Marco Polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 american horror story arrow flash banshee da vinci's demons sleepy hollow shameless us sürükleyicilik ve kalite en tavan yapmış olanı shameless, ama hepsi iyi dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 The Blacklist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 endeavour klasik ingiliz polisiye,baya sürükleyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Girls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 bende soram madem Breaking bad tadinda bisiler varmi? fringe, dexter, the person of interest, firefly indirdim bunlara bakicam. Varmi baska tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 fargo var breaking bad havasında olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Adını hatırlayamadığım bi polisiye ingiliz draması vardı, kısa süren bi diziydi. Buldum buldum Luther izlemeyen pişman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar