Xaero Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 http://i.imgur.com/p8jph8E.jpg http://www.hepsiburada.com/bilgisayarlar-c-2147483646?filtreler=satici:hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Kafaları yiyorum 1 saattir bende şans falan yok. Gtx1060 aldıgım fiyata 1070 var hepsiburada da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 i5 6400 msi rx480 8gb oc 256 bit 8gb ram sandisk ssd 256 gb sectim 2300 lira oldu suna uygun bi anakart ve kasa eklesenize 3200 civarina denk gelsin hadi bi el atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 bide bisey sorucam bu dedigim kasayi arkadasa toplicaz ama ben de 1 2 aya toplamayi dusunuyorum. simdi indirim varken ekran karti ve islemciyi alsam mi hepsiburadadan mantikli olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 alacağın parçaya karar verdiysen, indirim gördüysen yapıştır gitsin. ama gaza gelme, malzemeyi ve alacağın yeri iyi araştır. "AŞIRI İNDİRİM" diye satan yerden x liraya, amazon'dan vergisi shipping'i dahil x-100 liraya geliyorsa, ama hmm bi üst modeli x+20 liraya geliyormuş 20 liradan bişey olmaz gogo üst model benzeri durumları kaçırma. bi de dolar thread'ini takip et dicem ama orası bi acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 sunlari seçtim beyler ekran karti ve islemciyi biraz daha iyi secip digerlerini en ucuz sekilde secmeye çalıştım toplam 3568 tl oldu ne diyosunuz ida eder mi su sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 anakart 1600 mhz ram destekliyo sen gidip 2133 mhz ram almışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 degistirdim onu anakarti 2133 ddr4 yaptim islemci ve ekran karti iyi mi bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Cokomantis said: alacağın parçaya karar verdiysen, indirim gördüysen yapıştır gitsin. ama gaza gelme, malzemeyi ve alacağın yeri iyi araştır. "AŞIRI İNDİRİM" diye satan yerden x liraya, amazon'dan vergisi shipping'i dahil x-100 liraya geliyorsa, ama hmm bi üst modeli x+20 liraya geliyormuş 20 liradan bişey olmaz gogo üst model benzeri durumları kaçırma. bi de dolar thread'ini takip et dicem ama orası bi acayip. acayiplikte fiyatlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 cpu fan sesi beynime vurmaya başladı tiz tiz. i5 760 var. buna bi iyi bir cooler alsam Ryzen fiyatlandığı zaman sistem yenilediğimde coolerı kullanmaya devam edebilir miyim? ne işlemciler gelecek bilmiyorum takip etmedim yıllardır biraz googleladım ama bilen birinin kolay cevap vereceğini fark ettim. benden geçmiş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 iyi bir cooler'dan kasıt sıvı soğutucu mu? corsair'in sıvı soğutucuları var pompası radyatörü her şeyiyle kompakt olarak gelen. h115i modeli şekil şemal olarak şunlara uyuyormuş resmi olarak: Intel™ LGA 1150, 1151, 1155, 1156, 1366, 2011 and 2011-3 AMD™ sockets FM1, FM2, AM2, and AM3 amd-rıza bunlara uygun soketse go'layabilirsin. onun harici yine fanlı ama janjanlı olsun diyorsan önemli olan soketine uyması. sıvı soğutucu alacaksan kasaya da "sığması" (takılabilmesi) gerekiyor. radyatörler biraz büyük olabiliyor çünkü. onu da kasanın özelliklerinden kovalaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 tiLi said: cpu fan sesi beynime vurmaya başladı tiz tiz. i5 760 var. buna bi iyi bir cooler alsam Ryzen fiyatlandığı zaman sistem yenilediğimde coolerı kullanmaya devam edebilir miyim? ne işlemciler gelecek bilmiyorum takip etmedim yıllardır biraz googleladım ama bilen birinin kolay cevap vereceğini fark ettim. benden geçmiş artık Noctua DH-15 falan al, her yeni sokete bracket çıkartıyorlar Tabi kasa çok darsa sığmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 kasa haf 922 sanırım d15 bile sığar. ölçeyim bi ara. evet su işine hiç girmeyeyim noctua güzel duruyo. d15'i anakartı çıkarmadan takabilir miyiz ona da bakmam lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 kzpmaza said: sunlari seçtim beyler ekran karti ve islemciyi biraz daha iyi secip digerlerini en ucuz sekilde secmeye çalıştım toplam 3568 tl oldu ne diyosunuz ida eder mi su sistem Analog monitor, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 2017 yılında i5 760'a noctua d15 takan deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 http://assets.coolermaster.com/global/upload/product_feature/haf-922-Black-web_mat.jpg ^benim kasanın specste support up to 160mm CPU cooler yazıyor. http://noctua.at/media/catalog/product/t/e/tech_nh_d15_xl.jpg noctua nh d15 gördüğümüz üzere 165mm. ikinci seçeneğimiz nh u14s de 165mm. 165>160 yalnız kasada normalde side fan olması lazım 200x30'a kadar. bende side fan falan yok, hiç olmadı. acaba sığar mı hadi bakalım böyle bi çelişki çıkmasa şaşardım zaten. mezurayla girişeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 noctua d15 kasaya sığsa bile 32mm ram yüksekliği limiti var. benim emektar corsair xmsler tam 32mm. orda tıkanabilir. ilerde alınacak ramlerde sıkıntı çıkarabilir edit: ufak heatsinkli ram almanın bi sakıncası yokmuş. ilerde ufağından alınır ama şimdiki ramlere yaslanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 çıkarırsın heatsinki nolcak ya. benim kasada sadece 2. fan ramin üstüne geliyodu bu arada, onsuz da çalışıyo zaten. veya direkt bi kısmı boşa gelecek şekilde takabilirsin benimki gibi (ramlerin üstüne koymuşsun gibi düşün). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Youtube'da falan herkes bir övüyor denemek isteyen varsa %48 indirim gelmiş... http://i.imgur.com/PgmZSTM.jpg http://www.banggood.com/MOTOSPEED-Inflictor-CK104-NKRO-RGB-Backlit-Mechanical-Gaming-Keyboard-Outemu-Blue-Switch-p-1047759.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 HB Kulaklıklarda sepette indirim var... http://www.hepsiburada.com/kulakliklar-c-520?filtreler=satici:hepsiburada&utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_campaign=marketing-20170321&utm_content=pazarlama&utm_term=kategori-genel.&wt_em=newsletter.pazarlama.kategori-genel.marketing-20170321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 G933 1200 e düşmüş bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 amerikadan dolar 2.3'ken 110 dolara aldığım kulaklıkta indirime girmiş sanırım 1.285 TL üf direk bi tane daha alayım. ne fena sikiyolar burda elektronikte belli değil lan askhdgasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Xaero said: Youtube'da falan herkes bir övüyor denemek isteyen varsa %48 indirim gelmiş... http://i.imgur.com/PgmZSTM.jpg http://www.banggood.com/MOTOSPEED-Inflictor-CK104-NKRO-RGB-Backlit-Mechanical-Gaming-Keyboard-Outemu-Blue-Switch-p-1047759.html Denemek istedim de gümrük yer mi bu? Gelir mi yoksa direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 olm sitenin adı bang good yazıyor. g g ler ayrıca gülümsüyor, mesaj veren bir nitelikte. ben olsam almam o siteden DAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 bingildak site aliexpress kadar güvenilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar