ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Pc yi teknobiyotik ten topladım siparis verdim sonra bayram aklıma geldi... bir buçuk hafta beklicez kafama scayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 :{ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 selam, geçen hafta yanlışlıkla eski topik'e yazmışım. 0'dan pc toplayıp desktop'a giricem. bütçem 7000 lira, monitör buna dahil olacak. 1080p & yüksek framerate istiyorum. bu yüzden "1440p için yeter de artar" denen gtx 1070 düşünüyorum. ikisinin toplamı 1100 monitör + 1900 kart, 3000'e geliyor. ekran kartı için "1080p için gereksiz masraf o. 970 al" denebilir ama bi beden büyük alayım seneye de giyerim kafası var biraz :( soruma geliyorum: işlemci, anakart ve ram'den çok anlamıyorum. i7 6700k skylake denmişti diğer topikte. 4 ghz'miş, iyi sanırım. 1-2 youtube review'unda overclock için çok iyi, gaming için upgrade ettiğinize değmeyebilir diyorlar. ama neyden upgrade'e değmiyor onu söylemediler lel. anakart olarak msi z170a gaming m5 alayım diyorum. üstünde gaming yazması ve üstündeki socket'lerin işlemcidir ram'dir onlara uyması haricinde bi sebebi yok. nasıl seçicez anakart? ram demişken, corsair vengeance lpx ddr4 3200 mhz 16gb (2x8gb) seçtim. niye seçtim çok bi fikrim yok. ya corsair ya kingston alacaktım, diğer topikte corsair al dediler. 2x8 dediğine göre 2 tane 8gb'lık stick di mi bu? eğer öyleyse niye böyle bundle'lı satıyorlar? 2 tane 8 gb'lik ram siparişini ben kendim de veririm. paketten mi kısıyorlar? nedir? acayip uyuz oldum. bi de 3200 mhz yeterli mi? çok mu? az mı? yok mu böyle bi master race mentor, napıyosun lan saçmalamışsın sakın o kartı alma diye beni uçurumun eşiğinden çekecek? toplaşkanın son hali inventus'tan alıcam diye inadım yok ama parçaları seçeyim, sipariş vereyim, onlar taksın yollasın istiyorum. "yeaa takarım gibi lan aslında?" diyordum da o anakart review vidyolarından sonra çok yemiyor lel http://i.imgur.com/wFleU1o.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Corsair sıvı soğutucu al, tercihen Amazon üzerinden Anakart seçerken ehternet kartının İntel olmasına dikkat et Amazon'dan daha uygun fiyata daha iyi PSU bulursun muhtemelen (EVGA 650-750 G2/GS falan) Samsung 750 EVO alma 850 EVO al Amazon'dan falan Onun harici sıkıntı göremedim. 6700K alma 6600K falan al diyen çıkabilir de onlar geçmişte yaşıyor, yeni oyunlar çatır çatır kullanıyor bütün core'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Cokomantis said: i7 6700k skylake denmişti diğer topikte. 4 ghz'miş, iyi sanırım. 1-2 youtube review'unda overclock için çok iyi, gaming için upgrade ettiğinize değmeyebilir diyorlar. ama neyden upgrade'e değmiyor onu söylemediler lel. i7/i5 4xxx'ten pek değmez, kastettikleri o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Cokomantis said: selam, geçen hafta yanlışlıkla eski topik'e yazmışım. 0'dan pc toplayıp desktop'a giricem. bütçem 7000 lira, monitör buna dahil olacak. 1080p & yüksek framerate istiyorum. bu yüzden "1440p için yeter de artar" denen gtx 1070 düşünüyorum. ikisinin toplamı 1100 monitör + 1900 kart, 3000'e geliyor. ekran kartı için "1080p için gereksiz masraf o. 970 al" denebilir ama bi beden büyük alayım seneye de giyerim kafası var biraz :( soruma geliyorum: işlemci, anakart ve ram'den çok anlamıyorum. i7 6700k skylake denmişti diğer topikte. 4 ghz'miş, iyi sanırım. 1-2 youtube review'unda overclock için çok iyi, gaming için upgrade ettiğinize değmeyebilir diyorlar. ama neyden upgrade'e değmiyor onu söylemediler lel. anakart olarak msi z170a gaming m5 alayım diyorum. üstünde gaming yazması ve üstündeki socket'lerin işlemcidir ram'dir onlara uyması haricinde bi sebebi yok. nasıl seçicez anakart? ram demişken, corsair vengeance lpx ddr4 3200 mhz 16gb (2x8gb) seçtim. niye seçtim çok bi fikrim yok. ya corsair ya kingston alacaktım, diğer topikte corsair al dediler. 2x8 dediğine göre 2 tane 8gb'lık stick di mi bu? eğer öyleyse niye böyle bundle'lı satıyorlar? 2 tane 8 gb'lik ram siparişini ben kendim de veririm. paketten mi kısıyorlar? nedir? acayip uyuz oldum. bi de 3200 mhz yeterli mi? çok mu? az mı? yok mu böyle bi master race mentor, napıyosun lan saçmalamışsın sakın o kartı alma diye beni uçurumun eşiğinden çekecek? toplaşkanın son hali inventus'tan alıcam diye inadım yok ama parçaları seçeyim, sipariş vereyim, onlar taksın yollasın istiyorum. "yeaa takarım gibi lan aslında?" diyordum da o anakart review vidyolarından sonra çok yemiyor lel http://i.imgur.com/wFleU1o.png şu sistem monitör haric amazonda 4600 tl civarına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 onun vergisi de ekleniyor paymant ekranında mı ne. ha yine burdan ucuz olur orası kesin. amazon'dan almak istemememin 3 nedeni var. ships to tr her şeyde yok, olsa bile ona göre filtreleyince sepete eklediğinde "yea sizin oraya göndermiyoruz :(" olabiliyor. ikincisi kendim takmaya tırsabilirim o kadar şeyi. son olarak da 3 hafta çok ya. ha bi de kredi kartımda o kadar limit şu an, nakit basıcam bi kısmını. amazon enpara yiyorsa bi bakarım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Amazon'dan alıyorum ben Enpara'yla. İnventus toplamıyor mu ya parçaları götürünce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 toplar heralde, o da bi seçenek. ama kalpleri kırılmaz mı ya "niye bizden almadınız :(" diye? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 İşlemciyi anakartı ve belki kasayı alırsın onlardan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 2014 kasımda yaptım ben Amazon'dan alıp toplama işini. Anakart, işlemci, GPU ve SSD'yi amazondan aldım. Monitör, kasa vs. kalanları da inventustan aldım. Ama Eskişehir'de olduğumdan kendim topladım, oldukça ucuza geldi ülke fiyatına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ya bi kasa topluyum dedim, VR seviyesi parçalar felan olsun... 5 milyara maloldu alet lan meh. http://i.imgur.com/7LuGOEF.png gidip PS4 almam daha mantıklı olur sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ps4 10x yeni oyun 3000tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Bone , o aldigin islemci oc olmuyor stok fan yeterli bence , monitoru bende yeni aldim su an en ucuz game extra da 9 taksit olunca vade farkli 543 tl ye geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 900 serisi ile optimum vr için 980ti gerek. 1000 serisi vr için çılgın performans veriyor (benchmarklara göre) ondan go go go 1070 veya 1060. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 sdeceokuyangenç said: ps4 10x yeni oyun 3000tl. avrupa oyun sitelerinde bi ps4 oyunu 40 pounda geliyor, 150 lira felan. yeni satılan pc oyunlar da çok ucuz değil zaten. pc'lerde olduğu gibip ps4 için de indirimli oyunlar alırsın, no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Bide 1070 alırım diyorum 1900 de o desek 3.3k yapıyor düşürülebilecek bişeyde yok gibi ama.3k bütçe vardı.. Anakart ve SSD den emin değilim iyi mi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 o i5 ne yav gpusuz skylakelerden mi, çok fark yoksa en az 6500 al. onboardun ne zaman lazım olacağı belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Silphatos said: o i5 ne yav gpusuz skylakelerden mi, çok fark yoksa en az 6500 al. onboardun ne zaman lazım olacağı belli olmaz Gpu su dandik olup nano boyutlarda ghz si yüksek 6400 , Fark var aralarında 6500le ama çok değecek bi sonuç olur diyorsanız alırız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 ha yine hiç yok değilmiş dandik versiyon gpu koymuşlar, en ucuz skylake i5 neyse al gitsin fark yok hepsi fazla geliyor zaten top tier gpulara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 1070'i mini itx anakarta takmanın bi dezavantajı var mı?Olmaz gibi geliyor ama ondaki pci slotlarının gücü falan itx ile aynı mıdır? Ucuz skylake uyumlu anakart istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 MSI B150M modellerine bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 MSI B150m Pro alıcam da zaten, mini itx diye sıkıntı çıkar mı acaba diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Yok çıkarmaz, Mini de sadece extra PCI slotları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Şimdi benim pc yarın gelecek, hdd var 500gb lik büyüklerden, içinde İSO win 10 var. Flash Disk win kurulumu yapılıyor aynı mantık seyyar hdd ler için geçerli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar