bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 esh satıyor ondan alsana ucuza, taş gibi parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 benim eklediğim işlemci oc olmuyor ki k olursa oc oluyor galiba locklı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 işte ben onları hiç bilmiyorum ya hahah, bileni yorumlasın bilgi versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Şu yukarıdaki listedeki GPU, RAM, SSD, PSU, monitör, CPU Cooler Amazon'dan alınmalı. Aynı fiyata hepsinin bir üst modeli satın alınır. Kasa, Anakart mecburen Türkiye'den alınıyor zaten, CPU da çok farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 k serisi oc olabiliyor senin aldıgın 6600 olmuyor dıye bılıyorum. o zaman işlemci sogutucusuna gerek yok. tabi bu sagda solda okudugum kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Stock cooler kullanmayın derim, 50 senelik balıkçı teknesi gibi gürültü yapıyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ben intelin fanını kullanıyorum, çok sessiz çalışıyor. hoş ağır yük altına gireceği oyunlar oynamıyorum genelde ama sorun yaşamadım. (hots-cs:go) amazon konusu açılmışken bir soru sorayım, 2. el topiclerinde bi ara kavgası tartışması olmuştu, geçen gün de internet kafeci bir arkadaş amazon ve vergi konusunda iddialarda bulundu, buradan sık sık kullananlar var sanırım; amazondan alışveriş yaparken sitede gösterdiği fiyat dışında ekstra bir ücretlendirme oluyor mu ? atıyorum 310 dolar gtx 970, bu 310 dışında benim vermem gereken bir para oluyor mu ? kafeci arkadaş bu kartın gümrükte takılacağını sonra benim üstüne bir sürü vergi ödeyeceğimi iddia etti. ben aksini söyledim fakat hiç alışveriş yapmadığım için emin olamadım, nedir bunun aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 nocturna mı ne diye bi marka var, onun fanları iyi diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 fan lazım mı değil mi şimdi ilk onu ögrenelim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 lazım. öyle sisteme sıvı soğutma güzel gider. büyük kasa alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 -Deno- said: nocturna mı ne diye bi marka var, onun fanları iyi diye duydum. https://www.youtube.com/watch?v=yrNH94dP0DI noctua o, baya iyi, hatta sıvıya girmeyeceksen en iyilerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 evvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 S-H said: amazon konusu açılmışken bir soru sorayım, 2. el topiclerinde bi ara kavgası tartışması olmuştu, geçen gün de internet kafeci bir arkadaş amazon ve vergi konusunda iddialarda bulundu, buradan sık sık kullananlar var sanırım; amazondan alışveriş yaparken sitede gösterdiği fiyat dışında ekstra bir ücretlendirme oluyor mu ? atıyorum 310 dolar gtx 970, bu 310 dışında benim vermem gereken bir para oluyor mu ? kafeci arkadaş bu kartın gümrükte takılacağını sonra benim üstüne bir sürü vergi ödeyeceğimi iddia etti. ben aksini söyledim fakat hiç alışveriş yapmadığım için emin olamadım, nedir bunun aslı? plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Fiyata dikkat et gümrük için tahmini bi bedel de yazarlar oraya. Masraf falan çıkarmıyorlar takır takır geçiyor herşey. http://www.amazon.com/VG248QE-1920x1080-DisplayPort-Ergonomic-Back-lit/dp/B00B2HH7G0/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1447769363&sr=1-11&keywords=144hz&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_n_size_browse-bin%3A3547805011%7C3547806011 Sanırım en ucuz 144hz monitör şu. Bi çılgınlık yapıp alasım geliyor, sonra diyorum ki tüketim toplumu reröre. Almayayım en iyisi :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 hayır olmuyor. onu hesaplayıp öyle alıyor senden parayı amazon. ödeyebileceğin max gümrük bedeline göre kesiyor yani. ondan düşük olursa da iade ediyor artanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 sexdice monitor alma bence piç olabilitesi çok yüksek yollarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 bence al pussy magnet, 144 hz 1 ms oooh neler yaparsın sen o monitörle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 türkiye'ye de ışınlamıyorlar abi sonuçta. al gitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 sen pilot önderlik yap, biz senin örneğini takip edelim, riski sen al asdasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-superclock-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-ssc-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html bununla bunun ne farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 biri superclock diğeri super superclocked. super superclocked'ların factory oc değerleri daha yüksek oluyor. onun dışında da daha az ısınıyor sanırım ssc'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx970-gaming-4g-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html Peki bu mu daha iyi evga ssc mi yoksa bir fark yok mu belirgin bi fikir bulamadım internette ama sanki msi daha iyi diyorlar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 gigabyte aldım memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Luriel said: http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx970-gaming-4g-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html Peki bu mu daha iyi evga ssc mi yoksa bir fark yok mu belirgin bi fikir bulamadım internette ama sanki msi daha iyi diyorlar gibi geldi. ben genel olarak asus/msi tercih ediyorum ama en son psu aldım evga'dan, çok memnun kaldım. 10 senelik de warranty'si var. evga'yı burdaki gurular övüyordu. bir tık daha ucuz oluyor genelde evga'lar, yetkili servisleri de iyi çalışıyor diye duydum. bence evga alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 asus ve msi'da var mı bilmiyorum, evganın global garantisi var ve ürünü register ederken 15 euro daha verip 5 yıllık garantiye çıkartıyorsun. 5 yıl garantisi olması demek 2. el satarken çok daha az değer kaybetmesi demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar