Bright Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Nanokatalog'dan almayın abi bişi dolandırıcı ora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Biraz daha ucuz diye nanakatalog linki verip durmayin abi. Alinacak urunun Evga tarzi global garanti durumu yoksa ve illa yurt icinden alinacaksa TR distributorunun yada markanin kendisinin garantili satisini yapan bi yerden almak cok daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Ulan ya hahah Lap diye soylemeyeyim diye kastim ben de sdadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 nanokatalog dolandırıcımı bilmiyorumda, nzxt s340 elite kasa aldıydım 3 günde geldiydi, pek takip etmiyorum yerel firmaları. ramleride amazondan almak daha mantıklı olur o zaman. anakartı trden almak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Abi nanokatog koymayin! Nanokatolog ne lan sdfhff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 termal macun / kasa vs. icin nanokatolog'a bakin tabii ki. ustte yazilanlar diger parcalar icin herhalde. ben kasa / termal macun vs. aliyorum, hep 2-3 gune geliyor... // ztn bu kadar cesit kasa baska dukkanda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Thermal geizzly varken macun ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 onu onlar getiriyor en ucuza. ben 8700k, liquid metalciyim ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 simdi utandim, emaillarima baktim: nanokatolog 12 gunde getirmis siparisi. ben adamlari ovuyorum burda :) abi nanokatolog linki koymayin: https://i.imgyukle.com/2018/11/07/IcuGI.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Neredeyse 10 senelik masaüstünü bi açayım oyun oynayayım dedim geçtiğimiz ay. Anca Overwatch falan oynanabiliyor, Battle Royaleleri oynayabiliyorsun vs. Blizzard bedava destiny 2 verince indireyim dedim, yükleme esnasında 4GB Ram'in var bilader diyince bi afalladım. Meğerse 2x 4GB ramlerden birini görmüyor anakart. Slotlardan biri çalışıyor sadece. Fi tarihinde anakarta kahve dökülmüştü, temizlendi, tamir edildi falan anca yeni etkisini gösteriyor herhalde. 5 sene falan oluyordur rahat bu iş olalı. Neyse, çok oyun oynamıyorum zaten, hatta hiç mi başlamasam diyorum tekrardan ama bir de bakınıyorum budget gaming PC olayına. Sadece anakart değiştirsem mi diyorum bir yandan. Eski i7 960 işlemci, GTX 980 ekran kartı var. 2x4gb 1066mhz ram falan. Zaten para veripte AAA oyun alasım yok. Okadar paraya öküz alırız kafasındayım bu yaştan sonra. Extreme budget, free to playlerin kaplanı, indielerin kralı tavisye edebileceğiniz donanım nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 beyler şuraya bir up çekeyim. şimdi bende hpnin orjinal ufak kasası içinde i5, gtx 770, 12gb ram var. hdd fln düz :( oyun yapımı için kullanabileceğim bir pc istiyorum. crysis yapmıcam 2d fln kasacam şimdilik ama kasasıdır anakartıdır şimdiden sağlam yatırıma uygun bir şeyler almak istiyorum. ona göre powerı hazır olsun vs par aoldukça eklerim. var mı tavsiyeniz? bi ay anakart kasa alırım, bir ay ssdler vs. böyle parça parça toplayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 1070 aldim bi tane black friday fiyati 309 dolara 1080p icin en makulu bu gozukuyor hala 4k olarak da bi fifa 19 oynarim tv den onu da kaldirir herhalde 50 daha ver ti 50 daha ver vega 50 daha ver su bu diye sonsuza kadar gidiyor. sweet spot budur diye karar kildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 2 senedir native 1080p monitör ile gtx1070 kullanıyorum, 1080p için uygun hakkaten. ben alırken çıkmış oyunlar için biraz fazlaydı ama yakın zamanda monitörü değiştirmeyi düşünmediğim için future proof olsun demiştim. iyi optimize aaa'larda ultra'da 60 altı nerdeyse hiç görmedim. en yakın hatırladığım monster hunter world'de aşırı patlamalı ışıklı özel hareketlerinde anlık düşmeler oluyordu (ama onda da herkesin kısın/kapatın dediği volumetric fog mu bişey ayarı da max'taydı, ayarı düşürüp denemedim) fiyat da mantıklı, güle güle kullan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 DoruK said: 1070 aldim bi tane black friday fiyati 309 dolara 1080p icin en makulu bu gozukuyor hala 4k olarak da bi fifa 19 oynarim tv den onu da kaldirir herhalde 50 daha ver ti 50 daha ver vega 50 daha ver su bu diye sonsuza kadar gidiyor. sweet spot budur diye karar kildim. Babuş hangi kara cuma bu link vs. verebilir misin? Ciddi soruyorum bu arada şaka yapmıyorum. Bestbuy'dan Walmart'a, oradan gel Amazon.de'ye kadar bakmadığım yer kalmadı yemin ederim bir tane indirim yok. 1060 3gb'ler hala 200 dolar-euro üzeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 200 dolara rx580 8gb vardı (1080p ultra kartı) "Resident Evil 2" "Devil May Cry 5" "The Division 2" şu 3 oyundan seçtiğin 2 taneside beleşti. şimdi artmış fiyatları 250$ olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Açıkçası bu hafta başından beridir takipteydim ama fiyatlar hep aynı kaldı Avrupa'da ve ABD'de. Arada yaptıkları her zamanki 10-15 dolarlık indirimler harici indirim yapılmadı. Özellikle 1060 serisinde hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 abi sen niye 1060 bakıyonki 580 alaydın 200$ a mis gibi. 2 tanede beleş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 "Max Damage" said: DoruK said: 1070 aldim bi tane black friday fiyati 309 dolara 1080p icin en makulu bu gozukuyor hala 4k olarak da bi fifa 19 oynarim tv den onu da kaldirir herhalde 50 daha ver ti 50 daha ver vega 50 daha ver su bu diye sonsuza kadar gidiyor. sweet spot budur diye karar kildim. Babuş hangi kara cuma bu link vs. verebilir misin? Ciddi soruyorum bu arada şaka yapmıyorum. Bestbuy'dan Walmart'a, oradan gel Amazon.de'ye kadar bakmadığım yer kalmadı yemin ederim bir tane indirim yok. 1060 3gb'ler hala 200 dolar-euro üzeri.newegg.com Fiyatlat inip cikiyor gun boyu. Su an bi rvga 1070 var ayni fiyata ama ftw versiyonu degil. Dun bi 1070ti 304 dolara dustu. Takip edersren oluyor bir kac saatlik indirimler. Dun mesela bi 6gb 1060 vardi tek fanli, 180 dolara inmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Su an gamjng icin ryzen 5 dusuk kalir mi? Ortalama iyi 3-4 sene goturecek islemci anakart ram kombosu soylesenize bi. Arastirmadim ryzenleri pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 ryzen 5 1600 ve 1080 combosu var bende 1080p 60 fps uzun süre götürür gibi duruyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Ben de Ryzen'de karar kıldım. Bağımsız test videolarına falan da bakacağım bi ara. Yalnız dolar düştü 5'e. Bizim Vatan'dır, Inventus'tur bu rx serilerini dolar 6 iken getirdi. Şimdi adamlara fiyat indir desen indirmez. Düşük kurdan yeni mal çek desen elindeki stoğun bitmesini bekler. Tek çare yurtdışından almak. O yüzden yakın zamanda ek vergi bilmem ne için baskı yaparlar hökümete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 tunch said: ryzen 5 1600 ve 1080 combosu var bende 1080p 60 fps uzun süre götürür gibi duruyor şu anda 60 fps nin üzerinde alman lazım ama. Ben 8700k ve 1080 ile en düşük 100 fps alıyorun oyunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 200 bile alınır oyununa göre de benim futureproof noktam 1080p 60 fps ondan şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Hee o zaman doğru ama daha piyasası bitmeden kartları elden çıkarıp 2-3 sene içerisinde upgrade yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 1080p 60fps present proof bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar