Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 VAMPİR VARMIO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Vay arkadaş, günlerdir bekliyorum yıllar sonra şu oyunu oynamak için ama ne projesinin sıkışması kaldı, ne o ne bu ne şu, yoğunlukluklardan yoğunluk beğeniyorum. Neyse, hırsız açtıydım, eğlenirim diye ama biraz bakındım, kasabilmek için illa player lazım galiba, vendorlardan tırtıklayamıoz, kötü oldu bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moland Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 3 ayrı bilgisayara kurdum, aldığım tek hata client.dll hatası, oda clienti yönetici olarak çalıştırınca düzeliyor. 14-15 online var şimdilik, pek öyle ciddi bir bug filanda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 clientdll hatası bende yönetici olarak çalıştırsam da düzelmiyor. silip tekrar mı yükleyeyim nedir başka çözüm var mı? edit: sorunu çözdüm. bu hatayı karakter oluştururken class seçersen alıyorsun bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 BeIlow said: Her şeyi sil baştan yükle. Şu anda bu sorunu yaşayan herkes girebilmiş durumda oyuna :/ sildim her şeyi baştan yükledim update falan "istediğiniz clientı seçin" filan dedi sonuç: http://i.imgur.com/8ATvuXF.png bu 2. kez oluyor bu arada, gündüz de denemiştim aynı hatayı almıştım oyuna girmek nasip olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bu arada şu anda bu sorunu yaşayan tek sensin sanırım :D Herkes girdi oyuna bu sorunları yaşayan. Bir kontrol edeyim bakayım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bu arada sorun yaşayanlar silmariluo skype adresini eklerlerse daha hızlı yardımcı olabilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Millet oyuna girememiş ,ben boynuzlu iblisi yere serip +15 magerobe me kavuştum bile lol. Birde geziyoz biz hazine avına çıktık .La süper server valla girin oynayın bak. Beilow desene olm server düper gelin sizde diye desene olm zdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 aktivasyon maili gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 evde can sıkıntısı imamı uo'a sokar asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 uo clone yapmaya çalışıyorum oyun içinde dolanıp bakıyorum nerde ne var ne yok diye. hybritte duruyordum tum gün afk olarak. dedim bari burda durayım hem kimse kesmez hemde 1 online fazla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 aktivasyon maili bana da gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Bana da gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 bana gelmez diye korkuyorum, denemeye çekiniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 skill gainin düşük olması boğdu beni. cumartesi gecesi falan sabahlarım. bide başka bi serverda connector açıkken bu serverın connectoru acılmıyor. sıkıntı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 aktivasyon maili gelmeyenler silmariluo yu eklerse veya bana öm atarsa elden açarım karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Fransuxa said: skill gainin düşük olması boğdu beni. cumartesi gecesi falan sabahlarım. bide başka bi serverda connector açıkken bu serverın connectoru acılmıyor. sıkıntı yani. İlk önce buranın connectoru açıp sonra diğer serverın connectoru sandbox ile açabilirsin.Keşke tersini bi deneseydin çözüm basitti aslında yavru kuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 BeIlow said: aktivasyon maili gelmeyenler silmariluo yu eklerse veya bana öm atarsa elden açarım karakteri aktivasyon mailinde sıkıntı var belli. özellikle bugun yapılmış hesap kayıtlarından aktif edilmemişleri (ki sanıyorum hepsi) elle açıp geçsen olma mı? 10-20 tanedir maks. illa elle açacam diyorsan, imamizer benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 açtım herhangi bir şifre yaratarak girebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 öyla bakmak için girdim ciddi oynayasım geldi. lanet olsun bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 oynuyor musunuz tavşanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 brit banktayım beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Holy said: Aklıma "AÇIM ABİ PARA VER ABİ" diye brit bankta gezen adamlara "RP'yi mahvediyorsunuz ayıp be!" diye kızan kitle geldi. Ahahah rp= pelerin giyip lort rolu yapmak Ultima kutusunun ustundeki resimde beni en cok etkileyen karakterlerden biri dilenciydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Lithran said: spo Millet oyuna girememiş ,ben boynuzlu iblisi yere serip +15 magerobe me kavuştum bile lol. Birde geziyoz biz hazine avına çıktık .La süper server valla girin oynayın bak. Beilow desene olm server düper gelin sizde diye desene olm zdfsd hayır nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 BeIlow blank scroll spawn süresini biraz daha kısaltmanız mümkün mü? hayır 8 playerdan 4 ü inscription kasıyoruz oradan oraya aranmalar falan bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar