imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 indirin burdan https://dl.dropboxusercontent.com/u/37193350/SilmarilUOSetup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 saol haritayı nası acıoduk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 alt+r ama default makro çalışmadı bende de. optionsdan open overview diye makro yapacaksın alt+r ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 macro ıcın ne kullanıoz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Hadi kızlar hype'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Lan haftaya bırakıp gitmeyin o kadar gaza gelmişken.Daha test sunucusu birde fazla heyecan yok açılışda herşey düzenlenmiş olur.Kasılan skiller itemler gitmeyecek ,haliyle test sunucusu oldugu için eksiklikler olabülüğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 itemler skiller gitmicekse yeni gelen adam "noluyoz mıa" der,15-20 adamı geçmez server ayıktırim ağalar dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 makroyu neyle yapıyoz makroman 2.0 mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 GONDARCENGIZ said: itemler skiller gitmicekse yeni gelen adam "noluyoz mıa" der,15-20 adamı geçmez server ayıktırim ağalar dfsf e bizim kastıklarımız nolacak? biz kasarken bi ton skill ph dışıydı ve öyle kastık yeni gelenler için ph oranı arttırılıyo hep onlar zaten bizden kısa sürede kasacaklar.. niye silinsin yani. oynanması en kolay sunuculardan biri millet malsa biz napak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 itemler gitsin skiller kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bı 10 dk dolastım kımseyı bulamadım çıktım sdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 lan item yok sunucudaki.. 6 günde 50k para anca yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moland Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Holy benden de çekeceğin var, Minoc BS'de at saldırtmışsın son anda görgüm ama yetişemedim. aç mısın, açıkta mısın? kıskanç mısın nesin anlamadım..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bu yürürken ve koşarkenki olan screen flashing olayını nasıl çözebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bowcraft menusu cok yetersız bu arada ya exceptional ve elven var sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Moland said: Holy benden de çekeceğin var, Minoc BS'de at saldırtmışsın son anda görgüm ama yetişemedim. aç mısın, açıkta mısın? kıskanç mısın nesin anlamadım..!Ağlayacaksanız oynamayalım? Şehrin ortasında başı boş makroya bırakırsanız öldürülmeyi göze alacaksınız. Oyunun kuralı bu. Başında durursan ölmezsin, ben ölürüm. Açlıkla falan ne alakası var ki? Canım sıkıldı gittim öldürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ALLAH SMALL HOUSEUNA ATEŞLER SALSIN HOLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 abi oyunda alchemy yok... daha koyulmamış galiba asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 abi afedersiniz de siz napıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ESH SEN Mİ KESTİN BENİ KILICIMI DA ALMIŞIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Oyunu oynadığım her saat başı napıyorum lan ben diye soruyorum kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Sunucu test sunucusu ya hani bazı şeyler olmayabilir tabi. Lakin alchmy vendoru nasıl yok bildiğin 4 tane vendor var nasıl yok . Bu arada holyy pipin düşsün milleti rahat bırak fdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Bana 2 runebook verin rahat bırakıym hepinizi :P Böyle de ucuz bir adamım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 benden başka 32' tv de oynayan yok mu? şu screen flashing olayını çözene paralı askerlik yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Runebook ver hemen çözeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar