Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 BulletRide said: Benim çalıştığım limanda bir güvenlik var, tüm maaşını kavgaya gitmeye ayırıyordu. Nerden buluyorsun dedim, youtube'da türkülerin altına yorum yazıyorum geliyor adam küfür ediyor, adresini alıyorum gidip dövüşüyorum vs. diyor. Geçen ay bir kez Sakarya bir kez de Kastamonu'ya gitmiş. Kastamonu'daki çıkmamış evden şu adamın hayatı kadar maceraperest bir dönemimiz asla olmayacak
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Almanci anlamadi olayi . Abi bu adam yasasa ne olur yasamasa ne olur. Onun hayatinin bir degeri yoj. Burasi deutschland aber nicht gari.
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 çok mantıklı lan, adam önce provoke ediyor. sonra adamı kendi mahallesinde skertiyor.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ulan biri random bait atsa adam 600 km gidecek anlamsız yere. doğrusu muhattap olduğu kesim onu akıl edemez. adamda zaten baite gitse random birini döver. adamın hayatı her türlü win üzerine kurulu.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 her turlu win ne ya..cok degil is yerinin onundeki caddeye ciksa her gelip gecene kufur etse 10 cm yolculuk ederek istemedigi kadar dayak yiyebilir..
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 baiti atan random birine değil de pisliğin birine atarsa ismini cismini doğru verip 600km sonrası götü kesik de gelebilir. nasıl her türlü win lol.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Eve geldigini goren kisi mahalleye rezil olmaktansa diye tutup vurur o olur bi gun
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 dana22 said: her turlu win ne ya..cok degil is yerinin onundeki caddeye ciksa her gelip gecene kufur etse 10 cm yolculuk ederek istemedigi kadar dayak yiyebilir.. Adam roleplay seviyor, konulu kavga Onun dışında her gün kamyoncu tartaklıyor zaten rutin
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 BulletRide said: Benim çalıştığım limanda bir güvenlik var, tüm maaşını kavgaya gitmeye ayırıyordu. Nerden buluyorsun dedim, youtube'da türkülerin altına yorum yazıyorum geliyor adam küfür ediyor, adresini alıyorum gidip dövüşüyorum vs. diyor. Geçen ay bir kez Sakarya bir kez de Kastamonu'ya gitmiş. Kastamonu'daki çıkmamış evden Hahah tam macerayı seven adam.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 destructive adam abi, her türlü yıkım adam için win hahaha. eminim kavgaya giderken dayak yiyebileceği gerçeğiyle barışıktır. hatta dayak yediğinde deplasmana falan gidiyordur tekrar.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 SDKJLHFSDf o neymiş ya, şunun gibi (yeri tube thread gerçi ya neyse) http://www.youtube.com/watch?v=Cx1J2CzNnS8
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 BulletRide said: Benim çalıştığım limanda bir güvenlik var, tüm maaşını kavgaya gitmeye ayırıyordu. Nerden buluyorsun dedim, youtube'da türkülerin altına yorum yazıyorum geliyor adam küfür ediyor, adresini alıyorum gidip dövüşüyorum vs. diyor. Geçen ay bir kez Sakarya bir kez de Kastamonu'ya gitmiş. Kastamonu'daki çıkmamış evden AHAHAhAaHaha bu ne be? Bu bildiğin film kahramanı. Bunun sinaması olur gişe de yapar bu. AHAHahahh çok sevdim bu güvenliği. Hangi liman bu geleyim muhabbet edelim.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Video ne kadar iyiymis AHAHAAHA sukunu verdim birader Kojiroh said: SDKJLHFSDf o neymiş ya, şunun gibi (yeri tube thread gerçi ya neyse) http://www.youtube.com/watch?v=Cx1J2CzNnS8
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ahahah promote video olmuş süper nigga
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 BulletRide said: dana22 said: her turlu win ne ya..cok degil is yerinin onundeki caddeye ciksa her gelip gecene kufur etse 10 cm yolculuk ederek istemedigi kadar dayak yiyebilir.. Adam roleplay seviyor, konulu kavga Onun dışında her gün kamyoncu tartaklıyor zaten rutin ahahah
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 http://unrealitymag.bcmediagroup.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/07/Fandom_1-768x2743.jpg
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Fiyat sormadan giren müşteriye yapılan bu oluyor çoğu kere çakal ticaret yapanlarda.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 BulletRide said: Benim çalıştığım limanda bir güvenlik var, tüm maaşını kavgaya gitmeye ayırıyordu. Nerden buluyorsun dedim, youtube'da türkülerin altına yorum yazıyorum geliyor adam küfür ediyor, adresini alıyorum gidip dövüşüyorum vs. diyor. Geçen ay bir kez Sakarya bir kez de Kastamonu'ya gitmiş. Kastamonu'daki çıkmamış evden Muhteşem bi adammış bu ya :D
Öne çıkan mesajlar