Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Benim çalıştığım limanda bir güvenlik var, tüm maaşını kavgaya gitmeye ayırıyordu. Nerden buluyorsun dedim, youtube'da türkülerin altına yorum yazıyorum geliyor adam küfür ediyor, adresini alıyorum gidip dövüşüyorum vs. diyor. Geçen ay bir kez Sakarya bir kez de Kastamonu'ya gitmiş. Kastamonu'daki çıkmamış evden

şu adamın hayatı kadar maceraperest bir dönemimiz asla olmayacak
Mesaj tarihi:
ulan biri random bait atsa adam 600 km gidecek anlamsız yere. doğrusu muhattap olduğu kesim onu akıl edemez. adamda zaten baite gitse random birini döver. adamın hayatı her türlü win üzerine kurulu.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

her turlu win ne ya..cok degil is yerinin onundeki caddeye ciksa her gelip gecene kufur etse 10 cm yolculuk ederek istemedigi kadar dayak yiyebilir..

Adam roleplay seviyor, konulu kavga

Onun dışında her gün kamyoncu tartaklıyor zaten rutin
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Benim çalıştığım limanda bir güvenlik var, tüm maaşını kavgaya gitmeye ayırıyordu. Nerden buluyorsun dedim, youtube'da türkülerin altına yorum yazıyorum geliyor adam küfür ediyor, adresini alıyorum gidip dövüşüyorum vs. diyor. Geçen ay bir kez Sakarya bir kez de Kastamonu'ya gitmiş. Kastamonu'daki çıkmamış evden

Hahah tam macerayı seven adam.
Mesaj tarihi:
destructive adam abi, her türlü yıkım adam için win hahaha. eminim kavgaya giderken dayak yiyebileceği gerçeğiyle barışıktır. hatta dayak yediğinde deplasmana falan gidiyordur tekrar.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

AHAHAhAaHaha bu ne be? Bu bildiğin film kahramanı. Bunun sinaması olur gişe de yapar bu. AHAHahahh çok sevdim bu güvenliği. Hangi liman bu geleyim muhabbet edelim.
Mesaj tarihi:
Video ne kadar iyiymis AHAHAAHA

sukunu verdim birader

Kojiroh said:

SDKJLHFSDf o neymiş ya, şunun gibi (yeri tube thread gerçi ya neyse)

http://www.youtube.com/watch?v=Cx1J2CzNnS8
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

dana22 said:

her turlu win ne ya..cok degil is yerinin onundeki caddeye ciksa her gelip gecene kufur etse 10 cm yolculuk ederek istemedigi kadar dayak yiyebilir..

Adam roleplay seviyor, konulu kavga

Onun dışında her gün kamyoncu tartaklıyor zaten rutin

ahahah
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Muhteşem bi adammış bu ya :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...