Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Abi cok iyi ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ee biri cikip vursa aptal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 BulletRide said: Benim çalıştığım limanda bir güvenlik var, tüm maaşını kavgaya gitmeye ayırıyordu. Nerden buluyorsun dedim, youtube'da türkülerin altına yorum yazıyorum geliyor adam küfür ediyor, adresini alıyorum gidip dövüşüyorum vs. diyor. Geçen ay bir kez Sakarya bir kez de Kastamonu'ya gitmiş. Kastamonu'daki çıkmamış evden şu adamın hayatı kadar maceraperest bir dönemimiz asla olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Almanci anlamadi olayi . Abi bu adam yasasa ne olur yasamasa ne olur. Onun hayatinin bir degeri yoj. Burasi deutschland aber nicht gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 çok mantıklı lan, adam önce provoke ediyor. sonra adamı kendi mahallesinde skertiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ulan biri random bait atsa adam 600 km gidecek anlamsız yere. doğrusu muhattap olduğu kesim onu akıl edemez. adamda zaten baite gitse random birini döver. adamın hayatı her türlü win üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 her turlu win ne ya..cok degil is yerinin onundeki caddeye ciksa her gelip gecene kufur etse 10 cm yolculuk ederek istemedigi kadar dayak yiyebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 baiti atan random birine değil de pisliğin birine atarsa ismini cismini doğru verip 600km sonrası götü kesik de gelebilir. nasıl her türlü win lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Eve geldigini goren kisi mahalleye rezil olmaktansa diye tutup vurur o olur bi gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 dana22 said: her turlu win ne ya..cok degil is yerinin onundeki caddeye ciksa her gelip gecene kufur etse 10 cm yolculuk ederek istemedigi kadar dayak yiyebilir.. Adam roleplay seviyor, konulu kavga Onun dışında her gün kamyoncu tartaklıyor zaten rutin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 BulletRide said: Benim çalıştığım limanda bir güvenlik var, tüm maaşını kavgaya gitmeye ayırıyordu. Nerden buluyorsun dedim, youtube'da türkülerin altına yorum yazıyorum geliyor adam küfür ediyor, adresini alıyorum gidip dövüşüyorum vs. diyor. Geçen ay bir kez Sakarya bir kez de Kastamonu'ya gitmiş. Kastamonu'daki çıkmamış evden Hahah tam macerayı seven adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 destructive adam abi, her türlü yıkım adam için win hahaha. eminim kavgaya giderken dayak yiyebileceği gerçeğiyle barışıktır. hatta dayak yediğinde deplasmana falan gidiyordur tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 SDKJLHFSDf o neymiş ya, şunun gibi (yeri tube thread gerçi ya neyse) http://www.youtube.com/watch?v=Cx1J2CzNnS8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 jewish niggers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 BulletRide said: Benim çalıştığım limanda bir güvenlik var, tüm maaşını kavgaya gitmeye ayırıyordu. Nerden buluyorsun dedim, youtube'da türkülerin altına yorum yazıyorum geliyor adam küfür ediyor, adresini alıyorum gidip dövüşüyorum vs. diyor. Geçen ay bir kez Sakarya bir kez de Kastamonu'ya gitmiş. Kastamonu'daki çıkmamış evden AHAHAhAaHaha bu ne be? Bu bildiğin film kahramanı. Bunun sinaması olur gişe de yapar bu. AHAHahahh çok sevdim bu güvenliği. Hangi liman bu geleyim muhabbet edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 fayt kilap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Video ne kadar iyiymis AHAHAAHA sukunu verdim birader Kojiroh said: SDKJLHFSDf o neymiş ya, şunun gibi (yeri tube thread gerçi ya neyse) http://www.youtube.com/watch?v=Cx1J2CzNnS8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 çok iyi be off sdfsdhsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ahahah promote video olmuş süper nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 BulletRide said: dana22 said: her turlu win ne ya..cok degil is yerinin onundeki caddeye ciksa her gelip gecene kufur etse 10 cm yolculuk ederek istemedigi kadar dayak yiyebilir.. Adam roleplay seviyor, konulu kavga Onun dışında her gün kamyoncu tartaklıyor zaten rutin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 http://unrealitymag.bcmediagroup.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/07/Fandom_1-768x2743.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 https://i.imgur.com/DbNBc1B.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Yaratıcı girişimcilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Fiyat sormadan giren müşteriye yapılan bu oluyor çoğu kere çakal ticaret yapanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 BulletRide said: Benim çalıştığım limanda bir güvenlik var, tüm maaşını kavgaya gitmeye ayırıyordu. Nerden buluyorsun dedim, youtube'da türkülerin altına yorum yazıyorum geliyor adam küfür ediyor, adresini alıyorum gidip dövüşüyorum vs. diyor. Geçen ay bir kez Sakarya bir kez de Kastamonu'ya gitmiş. Kastamonu'daki çıkmamış evden Muhteşem bi adammış bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar