Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Amerikan futbolu izleyen redneckler bile bizim futbol holigani barzolar kadar itici degil. Lise yillarim geliyor aklima, futbol ve kurtlar vadisi disinda konusucak konusu olmiyan tiplerle cevriliydi etrafim :( ben kenshinin battousai yillarini veya numenorun dususunu tartisabilicegim insanlar ariyorum o donem ama insanlar bir tek memati ile 6-0 geyikleri yapabiliyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 hangi koyde gittin sen liseye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Çeliktepe Cengizhan Lisesi'ne gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Kadikoyun yobaz maltepeye frontier semtinolan bostancida... Ozel okuldada fark etmiodu, ortaokulda ben bos sinifta gameshow filan okur gameboyda pokemon oynardim oglen aralarinda bos siniflarda tek basima, mm8 haberlerini filan okulun bilgisayar labratuarindan okurdum, disketlerle emulatorler icin rom indirir eve getirirdim heh. Yasitlarim gene dunyadan bi haberdi, aptal amerikan guruplarini dinliyorlardi maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 biz bilgisayar dersinde quake oynuyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bizim bilgisayar dersi olmadi lise de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 onlar zengin biz fakirlerin yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 benim ortaokul zamanlarımda 95-98 pc'nin yavaş yavaş evlere girdiği zamanlar türkiyede. paso oyun muhabbeti dönüyodu valla, cd takaslardık, sınıftan para biriktirip gidip oyun alırdık. atariye de çok gidiliyodu tabi. güngören'de oluyor bunlar. lise'de zaten power user olmuştum herşeyi biliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 aquila said: biz bilgisayar dersinde quake oynuyoduk. Red alert 2 oynardık biz de. Ne keyifli olurdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Xenus said: https://pbs.twimg.com/media/CKYFzktUEAAd9nC.jpg halihazırda oyunlarda kadın kararkter seçme eğilimindeyken fifa16 da paso karı takımı seçerim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 her sey meme fizigine ve zoom oranina bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 kapaktaki abla ve takım arkadaşı kankisi http://the18.com/sites/default/files/article-img/Sydney-Leroux-Alex-Morgan.jpg http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/08/article-2449534-189A2E3F00000578-649_638x596.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yaksamlar arkadaslar, egleniyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Şu kızlar orta sahadan falan gol atıyor ya vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 aquila said: yaksamlar arkadaslar, egleniyor muyuz? we came Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 aquila said: yaksamlar arkadaslar, egleniyor muyuz? Melo formasını çıkarınca kendinizden geçerken bişi yok şuraya 2 tane topçunun fotosunu koyunca aaauuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 hangi takım bu gidip en ateşli taraftarları olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Alex Morgan'ın askerleriyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 fifa 2001 den beri ilk defa fifa oynayasım geldi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Tek ben değilmişim 2000 lerde kalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 adamlar bosuna koymamis kadin takimlarini fifaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 hayir kaleciler filan o kadar mantarsa bayan liginde anlamsiz goller goruruz o olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 hatunlar futbolu o kadar seviyor ki topları yanlarında taşıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 vatandaş isyan ediyor http://i.hizliresim.com/6klZk7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar