goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 paticikten anca 3d sex villa incelemesi alırsın. sonra da hepsi csden silah uzmanı olur suriye başlığında roket tartışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Icinde Inde patliyormusun mesela literaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 bingildak said: neden böyle saçma sapan detaylarda analiz yapıyorsunuz abi. o kadar yenilik, teknoloji, çığır atlamışlık var bu mu yani ilgini çeken detay. mermiler nasıl çalışıyor mu. pffft. Paşama bak forumda dizi üzerine neyi tartıştığımızı beğenmemiş. Oturup üzerinde yorum yapabileceğin bi konu işte. AI ın nasıl çalıştığı konusunda ne yorum yapacağız? Hangi malzemeden yapıyorlar (nanoteknoloji - yeni bi polimer) , nasıl canlı dokuyla kaplıyorlar (labda insan hücrelerinden klonlama ve grafting), ölüm neye göre ayarlanıyor (alınan hasara göre yazılımsal) vs elle tutulabilir konular işte. 2 bölümden direk metaplot mu yazalım? Ki tahminde de bulunduk aslında. Philip K Dick in romanlarında onlarca defa tartıştığı bi mevzuyu inceleyen bi kaliteli bi dizi işte, sanki ilk defa görüyormuş gibi AI/SI nerde biter sentience nerde başlar bunu mu tartışalım? Dizi bunlara girdikçe biz de gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 sunduğun alternatifler baya iyi bence, evet onları tartışın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Filminde tabancaların ucunda namlunun altında bir tür sensör vardı, vücut ısısı yayan herhangi bir cisme yöneltildiği zaman ateş almıyordu silah. Hatta filmin kahramanlarından biri kazayla bir insanı vurmaktan korkuğunu söyleyince arkadaşı test etmek için kendisine ateş edebileceğini söylüyordu. Edit: Gunslinger herhalde sensörü bozdu ya da başka birşey oldu, yoksa kimseyi vuramaması gerekiyordu,nedeni nasılı aklımda değil malesef. Bir de filmin sonlarına doğru tabancanın kabzasında bir ışık yapıp sönmeye başlayınca silahı atıp yoluna öyle devam ediyordu, pili mi bitiyordu aletin hatırlayamadım onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 stranger things ile sci-fi ile tanışan bıngıldak westworld ile ai'ye giriş yapmış, heyecan içindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Luxor said: Filminde tabancaların ucunda namlunun altında bir tür sensör vardı, vücut ısısı yayan herhangi bir cisme yöneltildiği zaman ateş almıyordu silah. Hatta filmin kahramanlarından biri kazayla bir insanı vurmaktan korkuğunu söyleyince arkadaşı test etmek için kendisine ateş edebileceğini söylüyordu. Edit: Gunslinger herhalde sensörü bozdu ya da başka birşey oldu, yoksa kimseyi vuramaması gerekiyordu,nedeni nasılı aklımda değil malesef. Bir de filmin sonlarına doğru tabancanın kabzasında bir ışık yapıp sönmeye başlayınca silahı atıp yoluna öyle devam ediyordu, pili mi bitiyordu aletin hatırlayamadım onu da. low battery yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 maze konusunda theorycraft alalım pampalar. filmden mi yoksa biliniyor mu ne olduğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 benjani said: low battery yazıyordu Evet şimdi hatırladım, aslında herşey pil/şarj ile çalışıyordu fimde. Ortaçağ dünyasındaki robotların pili daha önce bitiyordu. "Humans" adlı dizideki robotlar kendilerini belli aralıklarla şarj etmek durumundaydılar mesela. Evde bir kenara oturup şarj oluyorlardı. Güzel düşünülmüş bir detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 filmle ilgisi yok. maze ile ilgili şu ana kadar bildiğimiz tek şey, gunslinger orayı bulursa bir daha westworld'ten gitmeyi düşünmüyor. bu ne demek onu da bilmiyoruz ya, benim aklıma gelen 2 şey var. şimdilik kendime saklıyorum ama o 2 şeyi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 film spoilerı yok ya filmde herhangi bir felsefe veya komplex bir hikaye örgüsü yok. tamamen düz film. 2. bölümde 2 adam geliyor ya westworlde aynı o şekilde biri önceden gitmiş piç adam, diğerini de yanında getirmiş daha gergin arkadaş.. Takılıyorlar öle sonra things go wrong falan filan derken aksiyon combat ve finito. SAdece filmde Westworld'un yanı sıra, Roman World ve Medieval worldu de gösteriyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 diğer level lar dediği ed amcanın onlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 fil0m abi köy gibi zaten 3 tema da, yürüyerek geçiliyor yani level'lık bir durumu yoktu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 abi film niye konuşuluyor ki burda ? game of thrones'daki kitap mevzusuna benzedi. filmi daha iyidi diyenler başlar yakında kjsdfs. filmle aynı olacak diye bir şey yok. kaldı ki dizi bu min 3 sezon gitse filmden sapacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 yok film net kötüydü. zaten denildiği gibi hiçbir tip vermiyor, slice of life gibi bilimkurgu mu olur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Filmle aynı olmak zorunda değil tabii ama ondaki bazı şeyler dizide de olabilir. İkinci film Futureworld'den pek bahsedilmiyor ama aslında onun da konusu dizi uzarsa karşımıza çıkabilir. Şirket önemli konukları öldürüp onların yerlerine kopyaları olan robotları gerçek dünyaya yolluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 yani bence yine de bunları bu topikte okuyor olmamız gereksiz. filmi izlememiş bir süür insan vardır ki ben izlemedim mesela. game of thrones'da teorilere spoiler diyorlardı da burda sayfalar dizinin geleceğiyle ilgili spoilerla dolu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Tahminleri de spoiler olarak nitelemek abartı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 goldbären said: paticikten anca 3d sex villa incelemesi alırsın. sonra da hepsi csden silah uzmanı olur suriye başlığında roket tartışırlar. http://i.imgur.com/cJ2rSiv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 lol filmine kotu denmis ya.. asdgsadgajfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 kötü abi kusura bakma da, göte göt denir yani. 1970'lerde bırak AI fikrini bilgisayarlar yeniyken ve son kullanıcıya yayılmamışken tabi ki yenilikçi fikirler. ama filmde bi bok yok. sadece durduk yere robotlar dellenip adam kesiyor. termal görüntü falan var o zaman için mindblown belki ama şimdi izleyince gözlerim 3 numara ilerledi. zamanında yenilikçi ufuk açan filmlerden biri belki, ki ben crichtonu ne kadar piyasa kitaplar yapsa da çok severdim, ama üstüne çok fazla taş konmuş geliştirilmiş, türlü türlü başyapıtlar eklenmiş genre için artık çok outdated bir film. yani bu filme iyi demek için 1960 doğumlu olup 13 yaşında izlemiş olmak lazım. bu da anca dasaaa için mümkün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Fakat bir filmin kötü olması ile modası geçmiş veya eskimiş olması aynı şey değil. O mantıkla bakarsak mesela Civilization 1 de berbat bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Yav şu ilgi çekmek için güzel bir şeye kötü deme kafasından vazgeçin. Ha gereken ilgiyi topluyorsunuz gerçi o da başarı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 diziyi henüz ilgi çekici bulamadım. 2. bölümü izleyecem akşam. millet kafayı yemiş nası sevmezsiniz yaaa diye. şu ana kadar sevmedim çünkü senaryonun, anlatılan hikayenin henüz ilgi çekici bir tarafına rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Boşuna izleme panpa ilk bölümden bağlamadıysa sonradan ilgini çekecek bi olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar