Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balayı için otel önerisi 2015

totemic

Öne çıkan mesajlar

evet sevgili patiler allah nasip ederse 29 ağustosta evleniyorum. 1-5 eylül arası (4 gece) için balayı oteli arıyoruz ama bir türlü karar veremedik. varsa daha önce gidip memnun kaldığınız otel tavsiye ederseniz sevinirim.

- bodrum, antalya lara/kemer olabilir.

- f/p açısından verimli.

- yemekleri güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

evet sevgili patiler allah nasip ederse 29 ağustosta evleniyorum. 1-5 eylül arası (4 gece) için balayı oteli arıyoruz ama bir türlü karar veremedik. varsa daha önce gidip memnun kaldığınız otel tavsiye ederseniz sevinirim.

- bodrum, antalya lara/kemer olabilir.

- f/p açısından verimli.

- yemekleri güzel.

fiyatlari su an ne kadar bilmiyorum ama antalya hillside su cok guzel otel.
Sosyal ağlarda paylaş

biz balayını şurda yaptık

http://www.gazelleresort.com/

düğün koşturmacası, telaşı stresi gerginliği ne var ne yok hepsini attım üstümden 5 günde. inanılmaz masörleri var, terapi odaları süper, otelin içinde geyikler falan koşuyo saçma sapan sağa sola, baya doğal bir ortam var :D yazın nasıl olur bilmiyorum ama kış için süperdi. yok ben deniz kum güneş istiyorum dersen uymaz tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

İtalya dediğin kültür turizmi, yaya şekilde at gibi geze geze (hele turla gidildiyse) helak oluyor insan. Balayında gidilecek yer değil. Evlilik telaş ve yorgunluğunu çekmediğiniz belli :p

En güzeli ultra her şey dahil bir tatil köyüne gidip hiç dışarı çıkmamak. Antalya veya Kıbrıs'ta çocuk kabul etmeyen bir tesis bulmak en ideali bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...