totemic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 evet sevgili patiler allah nasip ederse 29 ağustosta evleniyorum. 1-5 eylül arası (4 gece) için balayı oteli arıyoruz ama bir türlü karar veremedik. varsa daha önce gidip memnun kaldığınız otel tavsiye ederseniz sevinirim. - bodrum, antalya lara/kemer olabilir. - f/p açısından verimli. - yemekleri güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 kutlarim bir yastikta kocayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 allah tamamına erdirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Voyage torba private. Hayirli olsun.fp yok gerci orada lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Fiyat biraz yüksek ama çok güzel bir otel ve yemekleri de gayet lezzetli. Privacy üst düzey. http://www.likyapavilionhotel.com/ Bu grubun otellerinin hepsi çogzel bu arada. Hepsi butik otel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 totemic said: evet sevgili patiler allah nasip ederse 29 ağustosta evleniyorum. 1-5 eylül arası (4 gece) için balayı oteli arıyoruz ama bir türlü karar veremedik. varsa daha önce gidip memnun kaldığınız otel tavsiye ederseniz sevinirim. - bodrum, antalya lara/kemer olabilir. - f/p açısından verimli. - yemekleri güzel. fiyatlari su an ne kadar bilmiyorum ama antalya hillside su cok guzel otel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 biz balayını şurda yaptık http://www.gazelleresort.com/ düğün koşturmacası, telaşı stresi gerginliği ne var ne yok hepsini attım üstümden 5 günde. inanılmaz masörleri var, terapi odaları süper, otelin içinde geyikler falan koşuyo saçma sapan sağa sola, baya doğal bir ortam var :D yazın nasıl olur bilmiyorum ama kış için süperdi. yok ben deniz kum güneş istiyorum dersen uymaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 saolun onerılerınız için. voyage private için bende kararsız kaldım ama ets çalışanı karşısında voyage resort mu ne varmış orda kalsanız hem f/p acısından iyi hem de aynı imkanlardan faydalanırsınız gibi birşey soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Torba Voyage güzel gerçekten. Bir de Kervansaray var Torba'da, orası da fena değil. Ama Bodrum eski Bodrum değil. Kaş'ı çok met ediyorlar. Oralarıda araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bodrum bize yakın 2 saat ondan istiyorum biraz da. kemer'i de çok methediyorlar denizini falan. bakıyorum artık ama erken rezervasyon olayını da çok kaçırmak istemiyorum. turdan almak mı daha mantıklı yoksa direk otelden rezervasyon yapmak mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Hangisi ucuzsa ordan yaptır, çok fark etmez belli bir seviyeden sonra. Kaş'ta güzel yer bulursan daha mutlu olabilirsin bence. Balayı için biraz uzağa git nolcak, millet istanbuldan kalkıp geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 hillside su da gayler yapıyor balayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Oooo homofobik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Ailemle ev tutmazsak ben Kaş'a gidicem bu sene. Ege'de gitmediğim yer kalmadı, son bir kaç yılda fiyatlar artarken kalite düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 tr de kol boyu para vereceginize yurtdisi da dusunebilirsiniz.italya olur balkanlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ciddi anlamda da prim yapar..hani balayinda antalyadayken demek baska..askim hatirliyormusun romadayken seninle ..demek baska.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 çıtayı çok yükseltmeyin olm, sonra tatil zamanı annemgillere bi köye gidelim dediğinizde trip yemeyin sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Fistan said: hillside su da gayler yapıyor balayı sana giren çıkan olmadığı sürece ne farkeder? hillsde su güzel bir otel. Odalar beyaz, her yerde ayna var, bütün ışıklar bir tuşla kırmızı oluyor. Şezlonklar da yatak şeklinde çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 hillside su gay hoteli bu arada, tavsiye etmem. fistan doğru demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bana gelmeyin. balayı çiftlerini sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 İtalya dediğin kültür turizmi, yaya şekilde at gibi geze geze (hele turla gidildiyse) helak oluyor insan. Balayında gidilecek yer değil. Evlilik telaş ve yorgunluğunu çekmediğiniz belli :p En güzeli ultra her şey dahil bir tatil köyüne gidip hiç dışarı çıkmamak. Antalya veya Kıbrıs'ta çocuk kabul etmeyen bir tesis bulmak en ideali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Bir tane seks oteli vardı, adam & eve mi ne. Onu çok merak ediyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 güzel adam&eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 hillside su'da kalan müşterilerden defalarda "balkonda oturamıyoruz" şikayeti aldık zamanında. yazın herkes balkonda sevişiyor. altlı üstlü adamların (veya kadınların aynı şekilde) sevişme seslerini dinlemeyi güzel bir balayı deneyimi olarak düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Esh said: bana gelmeyin. balayı çiftlerini sevmiyorum. ben sana gelecem haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar