alperozg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 500 metrekare arsaya sırt sırta yapışık 2 katlı müstakil 2 ev yaptırmak istiyoruz. evler net 200 metrekare olacak şekilde. yarısı da bahçe olur. Var mı bu işle uğraşan ya da çevresinde yapan eden? Arsa Bursa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 izmitte çok iyi firmalar bu işi yapan diye biliyorum. civar illere prefabrik tesis, işletme kuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 niye çelik? ahşap yapın amerikan usulü. çelik yapacaksanız da yangına ek tedbir alın derim. gerçi çok katlı değilmiş bilemedim. inşaatla ilgili kısıtlı ve sikimsonik bilgilerim bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ben yaparım bütçeniz ne? bi de niye çelik hem de 2 katlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 üst katta at besliceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 çelik dışında ne olur? sağlam mantolamalı lazım. bütçe yok çıkan fiyata göre karar vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yığma olur, ahşap olur, betonarme olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 şurda buldum bişeyler fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 proje çizim, ruhsat, belediye, hafriyat, seramik, mutfak mobilya, tesisat, ısıtma falan filan ekleyeceksin daha ona kdv ekleyeceksin yalıtım vardır belki o prefabriklerde o da 5cm strafordur :) anahtar teslim o fiyatların 2 katını aşar hesaplarıma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bize o dediklerin dahil(mobilyalarımız var o hariç) 200k ya fln yapılacak gibi lazım(2 ev dahil sırt sırta) bulursak uygun fiyatlı bi yer düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 2 evin toplam taban alanı mı 200m2 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 hafif çelik yapılar var. burada o şekilde yapılmış siteler var en ünlülerinden biri 35. sokak izmirde araştırabilirsin. modüler sistemli bunlar iskeleti hafif çelik elemanlarla takıyorlar, birbirine geçiyor hatta onlar. sonra da duvarlara tuğla örmüyor onun yerine levha benzeri ürünler örüyorlar. iç duvarlar da alçıpan oluyor. hafif çelik bildiğim kadarıyla baya dayanıklı ve sağlam yapılar çıkarıyor. 2 katlı falan zaten. betonarme 50 yıl dayanırsa hafif çelik 100 yıl ömür biçebiliyor. inşaat işi tabi kafana göre yapılması zor fistan demiş belediyesi ruhsatı uzun iş.bir mimarlık ofisiyle anlaşırsın sana toptan fiyat verir tüm projeleri dahil yaparlar. sen bir kaç mimarlık ofisine gidip konuş en iyisi. (ofisi açabilmiş olsam ben yapardım bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 200m2 x 2 ise 200k ya zor. 100 x 2 ise olabilir. ama çok şey bekleme. 100 x 2 yi sana anahtar teslim 300 e teklif verirler max %10 iskonto yaparlar benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Daemir said: niye çelik? ahşap yapın amerikan usulü. çelik yapacaksanız da yangına ek tedbir alın derim. gerçi çok katlı değilmiş bilemedim. inşaatla ilgili kısıtlı ve sikimsonik bilgilerim bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 şundan 4 tane alsan http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-sanayi-konteyner-kabin-300x700-tek-odali-konteyner-imalattan-hemen-teslim-3900-tl-172231359/detay 2 tane alt kata 2 tanede üst kat için. içerdende del ip merdiven felan yapsan. belediye bişey der mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 öyle bişey yapacaksan konteynera 4k vermeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 200 mt2 icin onlardan 10 tane kadar almak lazim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yok ben cidden düşünüyorum ilerde arsa alıp böyle bişey yapmayı. yan yana koyunca alt kat 6x7 metre olcak. üst katta aynı şekilde. mesela böyle bişeyi imar izni olmayan bir arsaya koysan olur mu? yada imar izni olsa bina diktiğin için belediye masrafları felan vermen gerekir mi yine? konteynır almadan nasıl olur prefabrik mi olacak? ısı yalıtımları nasıl halledilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Daemir said: niye çelik? ahşap yapın amerikan usulü. çelik yapacaksanız da yangına ek tedbir alın derim. gerçi çok katlı değilmiş bilemedim. inşaatla ilgili kısıtlı ve sikimsonik bilgilerim bunlar Ahşapa bende katılıyorum, kesinlikle daha sağlıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Mal, arsanın imar durumuna göre değişir bağ evi falan ruhsat istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 2 katli celik yapı pek ekonomik olmaz gibime geliyor cok sarsinti olacaksa demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 hmm şimdi konteynıra göre konuşuyorum. alt kata 3 tane koydun. 9x7 m etti. mutfak banyo ve hol sığar. üst katada 2 tane koydun. oturma odası yatak odası bir işte. altta 3 tane üstte 2 tane olduğu için alt kattaki bi konteynırın üstü boş olacak. orayıda balkon yaparsın. baya güzel bi plan olur. zeytinlik arsa bulursan imarda istemezler o zaman sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 100 mt2 dublex eder o hesap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Lectre said: Daemir said: niye çelik? ahşap yapın amerikan usulü. çelik yapacaksanız da yangına ek tedbir alın derim. gerçi çok katlı değilmiş bilemedim. inşaatla ilgili kısıtlı ve sikimsonik bilgilerim bunlar ahşap yapılar yangına çelik ve betonarmeye göre daha dayanıklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 AHŞAP NASIL DAYANIKLI LAN TAHTA HEMEN YANAR EHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar