Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/youtubeun-krali-internetten-9-trilyon-kazandi,mgewyaIkPUuXYG_4gUFHuQ evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 youtube virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hadi çenemizi yoralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Artık o dönem geçti. Daha fazla izleyici yaptıklarını görsün diye bir kısım youtube açığı falan kullanmış bu eleman. Aynı yöntemi kopyalamak artık mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Youtubeda en nefret ettiğim tiplerden biri. Sürekli kız gibi çığlık atarak 9 m kaldırmakta iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Hater da geldigine gore kapatabiliriz ama biraz cabuk oldu sanki. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bi tane videosunu izlemiştim hakkaten karı gibi bağrıdıyordu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 isminde meymenet yok piüvdiğpiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=FC_eHoOttIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi herif komik iskandinav ve yakışıklı böyle adam paraya vursun canımı yesin ama acundu ido tatlısesdi BKMden köşeyi dönen kocagötlü oğlanlardı falan bunlarla gelmeyin bana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Adamın sunumu çok iyi, siz kötüsünüz. Okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Marzia'da bunun yarısı kazanıyodur. Bi de sadece youtube geliri bu. Sponsorluklardan da alıyosa para pehey pehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 tl'ye 6 sıfır eklersek sen de bi bu kadar kazanmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Boyle bir yerde denk gelmistim bu elemanin videosunu koymuslar "OF CHOK KHOMIQ KE KE KE" diye. Actim, baktim, 15 saniye sonra kapattim, bir daha da elimi surmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ok granpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Destiny varken bu herif kazanıyor ya, rezalet. https://www.youtube.com/watch?v=CG-AtACfOuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 adam %90 username'den kazanıyor. fonetiği de, seçilen kelimeler de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 xunn said: Destiny varken bu herif kazanıyor ya, rezalet. http://www.youtube.com/watch?v=CG-AtACfOuk saatlerdir 3.13deki force fielda gülüyorum lan direk zoomlaması ahahahjkdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 pewdiepie ın oyun oynadığı bi videosu var mı? ne zaman görsem ya konusuyo yada baprıyo sıcıyo ediyo oyun harhiç herşy var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 abi bunlar kazansın biraz da çoluk çocuk anasına babasına bunu gösterip biraz daha rahat oyun oynayabilsin. yazık lan. iyi örnek işte bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 cocluk cocuk oynamasın oyunbize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 coluk cocuk bakip, ooh para kazanmak da ne kadar kolaymis desin. sonra is para kazanma evresine gelince 800tl veriyolar intihar edicem diyen tip gibi soka girsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Türk bir tane bebe vardı, çocuk işte bayağı para kaldırmıştı. O neydi? Youtube işinde aslında cidden feci para var ama işte sunum olayında bitiyor. Hani şey örneği vardı. Benim bir arkadaş TR de hiç olmayan kağıt figürler üzerine youtube da inceleme videoları yapmıştı. Eh işte izleniyordu, meraklıları işte arama yapanlar vs. Başka bir eleman, neredeyse birebir aynısını çok eğlenceli bir sunumla falan işte güzel filtrelerle vs. koyuyor. Zaman bile aynı hemen hemen ve 50k izleyiciye falan ulaşıyor. Sonra geekyapar mı ne o figürleri getirdi mi üretti mi Türkiye de ne işte satılmaya başlandı adfasd Sunum cidden önemli ya, göğüslerin ve vajinan yok ama bu işi yapmak istiyorsan bu tip şaklabanlıklar yapmak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Killzone 3 lansmanında tanıştığım bir çocuk vardı bir de işte adam paso oyun incelemelerinde kasmak, pro olmak istiyorum diyordu. Adam orada bile kovalamıştı ama neyse biz bıraktık tabii, o devam etmişti. Kendi sitesinden TuruncuLevye vs. geçmişti. Şimdi geçen baktım da oradan ayrılıp yeni Youtube kanalı açıyorlar. Daha bir haftada 30.000 takipçi mi ne direkt geldi. Adamın bildiğin fanboyları var. Ha kitlesi paso 10-15 yaş arasında çekilmez çocuklar ama birkaç ay önce sorduğumda benim hoşuma gidiyor onlarla muhabbet vs. demişti. Ha harbi egosuz, herkesle muhabbeti vs. de vardı ve stream-youtube videosu işinden yürüdü gitti sadfsda Modern zaman işleri çok eğlenceli ya, biz de mal gibi gümrüktü ithalattı uğraşıyoruz asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar