yeahh1986 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Noob stili Roma-floransa-venedik turuna acemi olduğumuz için turla çıkacağız. Bu ek turların hangisine gitmeli, hangisi olmazsa olmaz. Fiyatlarıyla (euro) yazıyorum. napoli-pompei 90 outlet-göller 50 roma gecesi 25 pisa kulesi+riveria 90 gondol turu 25 büyük kanal turu 30 milano+como 90 Benim fikrim, napoli-gondol-milano var mı tavsiye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 3 hafta önce oralardaydik. pisayi da gör mutlaka. Sıralama yap. göller ve gondolu en sona koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 pisa'yı görme. Napoli'ye git zaman darlığı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Yazdığın ek turların hepsi de birbirinden alakasız yerlerde. Bence en önemlisi uzak olanları seçme zamanın yarısı yolda geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 napoli vakit geçirmek için güzel bir şehir sabah git akşam gelse ama bilemicem pisa vakit kaybı ama riviera kısımları hoş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Bana göre de venedik komple vakit kaybı mesela, sokaklarında su var diye abartılıyor. Napoli evet çok daha iyi olur. Pisa'yı da gitmişken gör işte, görmedim demezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 abi turla gidiyorlarmis yani ne yaparsan yap o zaman gidecek..pompei ye evet diyorum..golleri gec..roma gecesini gec.milano belki..gondolu da kesinlikle hanima sormadan reddetme..hayatinin hatasi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Milano nasıl belki abi? Milano yerine Yozgat'a gitmesi daha hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Milano-Como'ya ayrı bi gezide gidersin; Cenevre, Portofino falan o bölgede başka bi sürü gidilcek yer var. Napoli'ye de öyle ek turla falan gitme, oraya da başka zaman Güney İtalya şeklinde gidersin. Roma gecesine ek para verme, kendin araştırıp keyfine göre gezersin. Para vermeye değmez sana 2 mekan göstercekler diye. Gondol turu yerine Murano'ya Burano'ya git, gondola Eskişehir'de biner resim çektirirsin. Pisa'ya git ama, oralara kadar gidip Pisa'ya uğramadan etme bence. İlerde Floransa'ya falan gitmediği sürece de gidemezsin Pisa'ya kolay kolay. Ha belki çok ahım şahım bişey yok, 3 bina görüp resim çekilceksiniz falan ama gidilir yine de. Floransa'dan daha ucuza belki günlük tur bulabilirsin ama uğraşmaya değer mi bilmem, o tura katılıyorsan biraz itip kakacaklar €'ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Holy said: Bana göre de venedik komple vakit kaybı mesela san marcoya kurban ol lan patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Başka da bir bok yok işte, vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 yazdıkların içinde milano ve como derim o da comonun hatrına. mevsim toskana civarının tadını çıkarmak için çok uygun değil. oralarda gidecek çok yer var, pisa bunların içinde sonlarda gelir. değmez diyenlere katılıyorum. sen şimdi bi git gel vanilla bir şekilde. sonra modlarla oynarsın ikinci playthroughda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 1 aylık vize vermişler pff, 10 günlük vize neye yeter arkadaş. Tur olduğu için mi böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 10 gün floransada gez. venedik kadar overrated bir şehir varsa o da istanbuldur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 evet, venedik baya gereksiz, floransa 10 numara, gerçi kötü venedik te bile warhammer shop vardı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 napoli-pompei 90 / napoli saçma biryer. Pompei de çok birşey yok. olmasada olur outlet-göller 50 / outlet mi :) como olmadığı için gereksiz roma gecesi 25 / çok bir espirisi yok kendin yersen de aynı fiyat.Kaynaşmak için gidilebilir pisa kulesi+riveria 90 / gidin görün gondol turu 25 / gereksiz... illa yapacaksan kendin ayarlayabilirsin aynı fiyatlara büyük kanal turu 30 / Bilemedim nerenin kanalı bu venedik mi ? milano+como 90 / kesin görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Abi adamın venediğe gitmeme gibi bir şansı yok tur olduğu için. Kaldı ki hiç te kötü bir yer değil gayet güzel kardeşim git gör doya doya gez keyfini çıkart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 10 günlük vize aldığıma göre gidecez artık hepsine, bu sene zor bir daha avrupa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Daha önce hiç yurtdışına çıkmadıysan 1 ay vermesi normal bu arada. Ben 3 kere yeşil pasaportla çıkmama rağmen, normal pasaporta geçince ilk aldığımda 3 ay verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Araştırdım biraz evet o yüzden olabilir. 2. Kez vizeyi yine İtalya'dan mı alsam Yunanistan'dan mı alsam ? Farkeder mi ? Farketmezse 2.yi Yunanistan'dan alıp 2. geziyi orada yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 tur firmasi ayarladigi icin sanirim vizeyi minimalde aliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Yok firma ile alakası yok, az süre verince daha ucuz olmuyor sonuçta. Tamamen daha önceki giriş çıkışlarla alakalı. İlk girişte 1 sene verip al iltica et demiyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 iltica etmek icin sinirdan gecmem kafi ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 napoli pompei'ye git, arada ercolano'ya uğrayabilirsen uğra, hatta vesivius'un tepesine de çık. Ben yaptım. roma gecesini kendin yap. pisa kulesine 90 euro verilmez, floransa'dan trene atla git gel kendin, zaten şehirde kule dışında hiçbi halt yok, tren istasyonundan hızlı yürürsen 20 dk yürüme, 20 dk foto çektirme, 20 dk geri dönüş +15dk da opsiyonel (kule tepesine falan çıkmak için) 1.5 saat içinde şehirdeki işin biter, tren yoluna bakarsın. gondol turu 25 iyiymiş, gitmişken düşünülebilir, pahalıya gerek yok. büyük kanal turunu salla, 20€'ya vaporetto bileti al, hatlara bak kendin tüm kanalı turlarsın. bütün gün ulaşımını da yapar hatta çevre adalara gidersin. milano'yu giden herkes hiç gerek yok dediği için pas geçtim ben, onların tavsiyesiyle hiç bulaşma diyecem. Fazla vaktin olursa Floransa'dan tren istasyonunun çaprazındaki otobüslerle Sienna ve San Gimignano gezebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar