Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roma-Floransa-Venedik Ek tur sorusu

yeahh1986

Öne çıkan mesajlar

Noob stili Roma-floransa-venedik turuna acemi olduğumuz için turla çıkacağız. Bu ek turların hangisine gitmeli, hangisi olmazsa olmaz. Fiyatlarıyla (euro) yazıyorum.

napoli-pompei 90
outlet-göller 50
roma gecesi 25
pisa kulesi+riveria 90
gondol turu 25
büyük kanal turu 30
milano+como 90

Benim fikrim, napoli-gondol-milano var mı tavsiye ?
Sosyal ağlarda paylaş

Milano-Como'ya ayrı bi gezide gidersin; Cenevre, Portofino falan o bölgede başka bi sürü gidilcek yer var.

Napoli'ye de öyle ek turla falan gitme, oraya da başka zaman Güney İtalya şeklinde gidersin.

Roma gecesine ek para verme, kendin araştırıp keyfine göre gezersin. Para vermeye değmez sana 2 mekan göstercekler diye.

Gondol turu yerine Murano'ya Burano'ya git, gondola Eskişehir'de biner resim çektirirsin.

Pisa'ya git ama, oralara kadar gidip Pisa'ya uğramadan etme bence. İlerde Floransa'ya falan gitmediği sürece de gidemezsin Pisa'ya kolay kolay. Ha belki çok ahım şahım bişey yok, 3 bina görüp resim çekilceksiniz falan ama gidilir yine de. Floransa'dan daha ucuza belki günlük tur bulabilirsin ama uğraşmaya değer mi bilmem, o tura katılıyorsan biraz itip kakacaklar €'ları
Sosyal ağlarda paylaş

yazdıkların içinde milano ve como derim o da comonun hatrına. mevsim toskana civarının tadını çıkarmak için çok uygun değil. oralarda gidecek çok yer var, pisa bunların içinde sonlarda gelir. değmez diyenlere katılıyorum.

sen şimdi bi git gel vanilla bir şekilde. sonra modlarla oynarsın ikinci playthroughda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
napoli-pompei 90 / napoli saçma biryer. Pompei de çok birşey yok. olmasada olur
outlet-göller 50 / outlet mi :) como olmadığı için gereksiz
roma gecesi 25 / çok bir espirisi yok kendin yersen de aynı fiyat.Kaynaşmak için gidilebilir
pisa kulesi+riveria 90 / gidin görün
gondol turu 25 / gereksiz... illa yapacaksan kendin ayarlayabilirsin aynı fiyatlara
büyük kanal turu 30 / Bilemedim nerenin kanalı bu venedik mi ?
milano+como 90 / kesin görün
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
napoli pompei'ye git, arada ercolano'ya uğrayabilirsen uğra, hatta vesivius'un tepesine de çık. Ben yaptım.

roma gecesini kendin yap.

pisa kulesine 90 euro verilmez, floransa'dan trene atla git gel kendin, zaten şehirde kule dışında hiçbi halt yok, tren istasyonundan hızlı yürürsen 20 dk yürüme, 20 dk foto çektirme, 20 dk geri dönüş +15dk da opsiyonel (kule tepesine falan çıkmak için) 1.5 saat içinde şehirdeki işin biter, tren yoluna bakarsın.

gondol turu 25 iyiymiş, gitmişken düşünülebilir, pahalıya gerek yok.

büyük kanal turunu salla, 20€'ya vaporetto bileti al, hatlara bak kendin tüm kanalı turlarsın. bütün gün ulaşımını da yapar hatta çevre adalara gidersin.

milano'yu giden herkes hiç gerek yok dediği için pas geçtim ben, onların tavsiyesiyle hiç bulaşma diyecem.

Fazla vaktin olursa Floransa'dan tren istasyonunun çaprazındaki otobüslerle Sienna ve San Gimignano gezebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...