masa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Adalet bakanlığına başvuruyorum memuriyet için. Şartlardan biri güvenlik soruşturmasını geçmek olduğu yazıyor. Başvuru esnasında da 4 tane güvenlik soruşturması formu gönderiyorsun. Birkaç kuruma birden gönderecekleri için 4 tane istiyor olmalılar. Bu 4 kurum hangileridir, kimler soruşturacak yani? Ayrıca güvenlik soruşturmasını geçip geçmediğimi bana bildirecekler mi? Nedenini söyleyecekler mi? Polisler, komşuna, bakkalına gelip soruyorlar diye duymuştum, gerçek mi, böyle mi yapılıyor güvenlik soruşturması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 abi zamanında tübitak'a alınırken gelip apartmanın kapıcısına sormuşlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kimseye gelip sormuyorlar. senin - ailenin kaydına bakıyorlardır en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hapishane psikologlugu için mi? bir örgütle alakan falan yoksa sanmıyorum bir şey olacağını. ama kim bilir, belki artık hükümet hakkındaki görüşlerini bile soruşturabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ne soruyorlar peki kapıcıya? Daha önce 1-2 gözaltı olayı olmuştu ama hiç sabıkam yok, ceza da kesilmedi. Zaten 120 kişi alcaklar, 100 kişisi şimdiden bellidir. Ama bakalım, şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 psikolog olarak başvuruyorsan benim hatun da 1.5-2 sene önce başvurmuştu. silivri çıkmıştı da gitmemişti. alınma şansın var girecek herkes belli değildir yani ama sabıka olayını bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kapıcıya nası biridir, olay çıkarır mı, evine kimler girip çıkar diye soruyorlar. Ama o aslında çok önemli değil bence, herhangi bir yerde kaydın olup olmadığına bakıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Apartman girişine "Herkes maklube yemeye davetlidir. İmza: Masa" yazmalısın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bildiğim kadarıyla aile sicilini de inceliyorlar, aileden birinin yasadışı bağlantısı var mı, suç kaydı var mı şu bu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 quixef said: Apartman girişine "Herkes maklube yemeye davetlidir. İmza: Masa" yazmalısın bence. paralelci kontenjanından hapishanenin koğuş kısmına da alabilirler böyle yaparsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 iç işleri, mit, tib vs gibi kurumlardan alıyorlardır istihbarat bilgisi. İnternetten uzun ve kısa adama atar yaptıysan işe giricem diye içe doğru sıçabilirsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Sosyal hesapları kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Güvenlik soruşturmasını geçememişim. Sonuçlar açıklandı, puanımın yazması gereken yerde "başarısız" yazıyor. Sıramın olduğu yer ise boş. Adalet bakanlığındaki arkadaşa sordum, soruşturmayı geçemediğim anlamına geliyor. Beni neden elemişler bunu öğrenmemin bir yolu var mı? Yasal haklarım neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 tgbli misin veya vatan partili misin? üye kartın var mı vatan partisinden mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Rewendor said: Bildiğim kadarıyla aile sicilini de inceliyorlar, aileden birinin yasadışı bağlantısı var mı, suç kaydı var mı şu bu diye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 komunist oldugun icindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Siyasi partiden istifa ettim başvurmadan önce. Ailemde de hiç suç kaydı olan yok. Pazartesi arayıp sorucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 İstifa ettin ama kaydın var sonuçta. Sende de her bi bok varmış, gidip devlete başvuruyon. Hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 SPAI deyip almamışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Evinizde birileri mutlaka olsun bu aralar derim ben. Bizim apartmandan birisi için gelmişlerdi güvenlik soruşturması adı altında. Bulamamışlar evde kimseyi kapı kapı çalıp sormuşlardı tanıyor musunuz, kimdir, nasıldır falan diye. Pek tanımıyordum ama iyi birisi hiç sorununu görmedik diye sıkmıştım. Karmadan hala alacağım vardı bak iyi hatırlattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Artık kapı kapı gezme olayı bitti ya, adamların öküz gibi arşivi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 polis bi olayla iligli hakkım(ız)da soruşturma yaparken gelip komşulara sormuş, yeni taşındığımız için kimse bişey diyemeyince en son kapıyı çalıp "böyle böyle bir durum var, iki dakika içeri girebilir miyim? şu formları birlikte dolduralım" dedi. oturduk paşa paşa yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 samimi olmaları çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar