Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Grego

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

Grego said:

patron kafamdan gitse, aldığım subway cookilerini çayla beraber götürüp okuycam. iş yerinde bir rahat bıraksalar. iş iş ne iş amk.

kıza iş yaptıramayınca tabii.

şimdi berkecanla, meriçle fln whatsapp dan akşam planı yardırıyor olabülür

akşam nasıl yardıracağının planını mı yardırı

bu topici engellemem lazım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Başlık açmaya gerek yok, grego'nun şerefine bu başlık biraz daha hype yapsın madem sadfsg ben de bundan böyle herkesle iyi anlaşmaya çalışayım ^_^ ALIN ULAN SİZE WoT

Milf WoT

Konuya güzel bir setting çakayım öncelikle.

Kadın, annemin de çalıştığı bir devlet dairesinde hemşire. Annem de memur. O zamanlar hala evli bu hatun. Gün ortasında zemin kattan dördüncü kata çıkıp farklı müdürlüklerdeki arkadaşlarıyla kahve içip laklak yapıyor.

Evliliği sırasında kocasına karşı çok da kıymetbilen bir tavrı yoktu o dönem. Konuşmaları milleti tahrik ediciydi. Müdürlüğün alpha erkeğine yavşıyordu o sıralar. Adam kendisi için "Beni baştan çıkarıyor, bir gün gözüm kararacak, herkesi odadan çıkarıp kapıyı üzerine kilitleyecem, ilacını verecem." gibi laflar kullanmıştı ahahah Dedikodulara göre kocasından başkasıyla birlikteymiş. Muhtemelen o adamla yaşadı bir şeyler.

O sıralar bu kadın gözüme baya hoş ve seksi gözüküyordu. Güzel bir surat, ince ve düzgün fizik, ela gözler, bakımlı saçlar, belaltı espri anlayışı ve rahatlık var. Ben de öyle sabahları gelip bi poğaça yiyorum, çay içiyorum. Çalışan çirkin karılarla geyik yapıp oradan da itü'ye geçiyorum.

Annemin departman değişti, zemin kata geçti(kadınla aynı koridora). Bu da devamlı bizim odaya gelip goygoy yapıyordu. Odadaki diğer heriflere "sen de bana aşıksın, biliyorum" gibisinden espriler yaptığını görüyorum. Lan diyorum, bu kadın evli değil mi? Bu ne rahatlık?

Bir gün başka bi kadınla arasında geçen muhabbeti anlatayım, kadının profili anlamanız açısından.

İski bunu bir yere yönlendirmiş. Su faturası ile ilgili bir sorunu mu ne olmuştu. O da söylenen yere yakın bir yerlere gitmiş ve bir adama gideceği yeri sormuş. Adam da kadını peşine takmış ve depo binası gibi bir yere götürmüş. Adam meğer yanlış biliyormuş. Diğer kadın burada müdahale etti, "kızım manyak mısın, ne takip ediyosun tanımadığın etmediğin adamı? Tecavüz etse ne yapacaksın?" diye sordu. Hatunun verdiği cevap: "Etsin nolcak? Ben zevkime bakarım.". Tabi ben verileri topluyorum arkaplanda kadınla ilgili.

Bir gün bizim evde gün düzenleniyor, çocuklarını da almış gelmiş. Ben de dışarı çıkacağım. Bi hoşgeldiniz falan diyecektim, tuttular biraz, mecbur oturdum. Bu da yanıma oturdu. Anneme beni ne kadar beğendiğini falan anlatıyor. Diğer kadınların bazıları balkona sigara içmeye çıktılar, bazıları da mutfağa gittiler. Salonda ben, hatun ve halıda oynayan ikizleri kaldı. O anda yerde oturan çocuğu bundan bir şeyler istedi. Bu da yalandan "efendim çocuğum, anlamadım?" tribine girdi ve bacağımın iç yanından destek alıp kalktı ve önümde tam anlamıyla domalarak çocuğuna yanaştı. Sonra da dönüp bana baktı ve güldü. Benim içimde fırtınalar kopuyor, ereksiyon çoktan başlamış. Kalktım gittim o gün.

Kadının eşinden ayrılma süreci başladı. Baya depresif bir halde. Kabullenemiyor adamın başka biriyle evlenmesini. Ben de tam anlamıyla dominant ve maskulen davranıyorum ama meriçliğin kitabını yazıyorum. Evil meriçim yani. Kötü davranıyorum baya. Yarasına merhem olmuyor, yarasına tuz basıyorum adeta. Kocasının şu an hayatını yaşadığını, onunsa zavallı bir halde olduğunu, bu bitik ruh haliyle kimsenin ona bakmayacağını falan söylüyorum, ağlamaklı bir şekilde gülüyor, eğleniyoruz.

Yavaş yavaş bizim bi sigara muhabbeti oluşmaya başladı. Ben okula gitmek üzere mekandan çıktığımda, "beni bekle bi sigara içeyim, az laflarız" muhabbeti yapmaya başladı. Devamlı dışarda başbaşa sohbet ediyoruz. Ben bir gün buna eşinden ayrıldığından beri hiçkimseyle beraber olup olmadığını sordum ÇOTANK diye. Şaşırdı, olmadım tabi dedi. Bu olay güya kendisini erkeklere karşı çok soğutmuş. HASSSSKTİR ordan. Yer miyiz patidaşlar? Yemeyiz elbette.

Başka bir gün, annemin çalıştığı odadayız. Hava soğuk diye kalorifer peteğine yaslanmışım ayakta duruyorum. Bu da önümdeki koltuğa oturdu. Omuzlarının tutulduğunu falan anlatıyor kadınlara. Ben de bişi demeden atladım kadının omuzlara, boynunu falan ovuyorum. Bir yandan da yavşak yavşak masajda ne kadar başarılı olduğumu anlatıyorum falan. Bu bildiğin önümde inliyor. Mmmmmh falan yapıyor. Anneme dönüp "Ya sen bu oğlunu haftasonu bana yollasana.." dedi. Ben koptum, annemin gözler büyüdü. Sonra ekledi: "sadece masaj için.. :)" ben bi daha yarıldım. Ensesinden "seni yaramaz kız" tribiyle sıktım falan. :P

Sonraki sigara muhabbetlerinde kendimce gaza gelip atak yaptım. Kadına olan ilgimi açıkça belli ettim. "Demek bu kadar uzun süredir kimseyle birlikte olmuyorsun.. Beni düşünmez misin?" gibi bir cümle kurdum sayın abilerim. YÜREK YEMİŞİM. Bu salakça triplere girdi. "Heh.. Saçmalama.. Sen benim kardeşimsin, olur mu öyle şey.. Heh he. Hehe. :/" yaptı. Sinirlendim haliyle. Sen binlerce pas at, sonra kezbana bağla.

Basit oynadım, ez win elde ederim sandım. Failladığımı falan düşünüyorum o sıralar. Bu muhabbeti hiç bozmuyor ama. Hala benle yakın şekilde konuşuyor falan. Çıkışlarda sigara muhabbetimize devam ediyoruz.

İşte bu sıralarda paticik'te başlığı açmalıymışım. Ya da o atağıma kalkmadan önce. Bu kadın bana yazılıyor mu, verir mi vermez mi goygoyu yapardık ne güzel. Failladığımda taşağınızı geçerdiniz mis gibi.

Abi bir gün yine itü'ye geçicem, bu yine peşimden geldi sohbete. Şöyle bir şey anlattı bana:

"Çocukların rehber öğretmeni beni aradı geçen gün. Benim oğlan çok mutsuzmuş. Babasını özlüyormuş. Adam, çocukların babasıyla görüşmesi gerektiğini söyledi. Ben de benim eskisini aradım, bu haftasonu çocukları alıyor, gezmeye götürecek."

Ve bu noktada kendimle gurur duyduğum o ikinci atağımı gerçekleştirdim. Grego'nun(abi seni espri olsun diye kullanıyorum, biliyorum kız arkadaşın var, gurur yapma) ve stormeagle'ın yetersiz kaldıkları o karar anını legendary şekilde yönettim. Suratımda yavşak mı yavşak bir gülümsemeyle:

"Ha.. Ev boş diyosun yani.." dedim.

-Haha, deli.. :)))) Gelmek istersen beklerim. Film falan izleriz. Mısır patlatırım.

-Bak, ben şaka yapmıyorum. Gelirim... Geçen sefer şakaya vurdun, yine "şakaydı ciddiye mi aldın?" tribi yaparsan kızarım bu sefer... (ciddi bi ifadeyle söyledim. koca kadınla nasıl konuşuyorum lan, ne ayıp)

-Gel hayatım nolcak.

Tamam dendi, cumartesiye daha 3-4 gün var.

Cumartesi öğlen kadıköy'de arkadaşlarımla görüşüp bu olayı anlattım. Zaten tüm süreci takip ediyorlardı. Hepsi gaza geldi. "Bunu bizim için yap" hissiyatı oluştu grupta da. Eğer başarırsam bana abi çekeceklerini, usta diye hitap edeceklerini, elimi öpeceklerini söyleyenler oldu. Başarırsam dedim, zira eve gidip faillama ihtimalim de vardı.

Nereye vardı lan? Dört duvar arasında başbaşa kalmışım, affeder miyim ben :D stormeagle olmayan herkes başarır.

Neyse hatuna mesaj yazdım, açık adres istedim. Bastım gittim.

Akşam 6 suları. Kasım ortasındayız. Hava kararmış. Hoşgeldin yaptı. Salona yönlendirdi beni. Işıklar kapalı, digitürk'te bi dizi kanalı açmış fringe izliyordu galiba. İki kişilik bi koltuğa geçtik. Yanyana oturup dizi izledik biraz. Kalorifer yakmamış, ev soğuk. (güzel taktikler)

Arkadaş, konuya nasıl gireceğimi bir türlü bulamıyorum. Kelimeler ağzımdan çıkmıyor. Acaba daha ne kadar böyle mal gibi dizi izleyecektim? Dünyanın en gerizekalıca başlangıç hareketini yaptım. Ama bilen bilir, mantıklı düşünmeyeceksin. Herhangi bir hareket iş görür.

Kadın eski hentbolcu. Fiziği falan da sıkı. Bacaklarının sıkı olduğundan bahsetmişti zamanında. Attım elimi bunun bacağa, "oo senin bacakların maşallahı varmış cidden" gibi bir şey saçmalayıverdim. Yaptığım bir iki subliminal uyaran hareketten sonra yanyana oturan hatun yan oturup önce ayaklarını bacaklarımın üstüne uzattı. Sonra da soğuktan üşümüş ayaklarını bacakarama yerleştirdi.
http://media.giphy.com/media/HhTXt43pk1I1W/giphy.gif

Ben gazı alıp direk boynuna doğru yöneldim, "şş yavaş ol bakalım" dedi. Haydaa noluyoruz derken, "önce bi konuşalım" dedi. Neyi konuşacaktık ulan?

Bu yaşanacakların aramızda kalıp kalmayacağının güvencesini almak istiyordu. "Sen rahat bi adamsın, kafana eser, bunu normal bir şeymişçesine söylersin falan, çok zor duruma düşerim." dedi. Ben de "Saçmalama, olur mu öyle şey? Bazı şeyler sadece iki kişi arasında kalmalı. Bu bizimle mezara kadar gider." dedim. AHAHAHAHAHAH şimdi de gelmiş patidaşlarıma anlatıyorum lan. Allah cezamı verecek.

Sonra güveni verdik, "bana masaj sözün vardı hatırlıyor musun?" dedi. Önüme oturdu. Sırtı bana dönük. "Hadi biraz masaj yap bakalım" dedi. Baya keyifle masaj yapıyorum, bu da masajı aktif şekilde yönlendiriyor, doğru noktaları bulmama yardımcı oluyor falan. Sonra üstündekileri çıkardık. Sütyenle oturuyor önümde. Ona hemen elleşmedim. Bunlar size ders olsun. Önce saçlarından tutup ensesini açtım ve oraya yumuldum. Doğru frekansa çıkınca da sütyenden kurtulup önsevişmeye geçtik.

Hikayenin devamı fazla erotik içeriğe kaçıyor. Güzel ve çılgın bir deneyimdi. Gece yarısını biraz geçiyordu çıktığımda. Apartmandan çıkar çıkmaz arkadaşların whatsapp grubuna Milf(check) yazdım ve HURRAAAY stormları dönmeye başladı.

http://thumbs.dreamstime.com/x/hurray-did-5168852.jpg

Bir daha tekrar etmedik. Ben istemedim. Sonra da kız arkadaş yaptım zaten.

Şimdi geçen iki hafta boyunca kbb doktorum antibiyotik iğne vermişti kalçadan. Sinüzit var. Bu kadına gidip ona yaptırdım iğneleri hahaha

http://i.imgur.com/EWDzL8s.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Sorieno said:

Dworgian said:

indekslenmeyen bölüm olsun da sen de yaz. gündem fln gibi.

Kaan çıktı DELİKANLILIK kartını oynadı.
Evlilik mevlilik üstüne şimdi onun aggrosunu almak zor.

DELİKANLI ADAM SEVDİĞİNE SADIK OLUR, ERKEK ADAM YOLDAN SAPMAZ.

Kız arkadaşı paticiği stalklayan kardeşim benim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Sorieno said:

Dworgian said:

indekslenmeyen bölüm olsun da sen de yaz. gündem fln gibi.

Kaan çıktı DELİKANLILIK kartını oynadı.
Evlilik mevlilik üstüne şimdi onun aggrosunu almak zor.

DELİKANLI ADAM SEVDİĞİNE SADIK OLUR, ERKEK ADAM YOLDAN SAPMAZ.

Abi işte mesele orada.
Aldatmak falan yok, suç ortaklığı var.
Yani daha nasıl anlatabilirim minimum discretion'la onu da bilemedim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...