chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bazen çıkartıp koymak istiyorum forumun orta yerine.
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 o skorbaz abi kim? kimden bahsediyorsunuz?
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ya tamam hadi sen baya muçmuçluyosun fistan tamam seni de överiz. bar mar hadi yiyon sende ekmeksiz götürüyon tamam ya
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://i1188.photobucket.com/albums/z408/majere616/GIFs/ShitJustGotReal.gif
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ben erbabın 2/10'una şahit oldum, dur dedim durmadı.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bu erbab eskiden forumdaydı ama artık değil. Hmmm Peki mesleği nedir aceba?
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: ya tamam hadi sen baya muçmuçluyosun fistan tamam seni de överiz. bar mar hadi yiyon sende ekmeksiz götürüyon tamam yaohh rahatladım :D
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ahaha abi gözümde adam iş üstündeyken elini omzuna koyup dur diyişin canlandı.
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 tanismayin erbapla bence 210 a saplayan adam gozu donerse size de saplayabilir mizragi aman diyorum
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Yok da kapıyı çalıp "abi yapma" dedim en azından, görevimi yaptım.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Akhlaur said: Ahaha abi gözümde adam iş üstündeyken elini omzuna koyup dur diyişin canlandı. abi benim rüyamda vardı o ya. cons yıldız tilbeyi skiyor yanımda. abi yapma lütfen bak gelicekler şimdi falan diyorum. yıldız aşağıda bağrıyıor deli gibi. en son fiziksel olarak durdurmaya çalışıyorum consu. consun umrunda olmuyor. vurdukça vuruyor. sonra xaenin ekmek ve spidee geliyor. ağızları açık kalıyor böle ne yapabilirim ki şeklnde onlara bakıyorum. dönüp gidiyolar. sonra gandalf geliyor bana bakıyor i cannot cleanse him even if i bring water from thousand rivers diyor gidiyor. ter içinde uyandım.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 HASUDHIASUHDIAUSDHAISUDHIUAHSDIUASD
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Xaenin said: Yok da kapıyı çalıp "abi yapma" dedim en azından, görevimi yaptım. http://pbs.twimg.com/profile_images/2207603078/image.jpg
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Gandalf said: i cannot cleanse him even if i bring water from fortyrivers 11/10
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu erbab kayserili mi? kayserili bir abimizin bir lafi vardi, bildigin teyze kivaminda bi kadina gittiginde abi naptin o yapilir mi, onun yasi kac diye sorunca soylemisti "yakacakla ..kecegin yasi olmaz"
chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: Akhlaur said: Ahaha abi gözümde adam iş üstündeyken elini omzuna koyup dur diyişin canlandı. abi benim rüyamda vardı o ya. cons yıldız tilbeyi skiyor yanımda. abi yapma lütfen bak gelicekler şimdi falan diyorum. yıldız aşağıda bağrıyıor deli gibi. en son fiziksel olarak durdurmaya çalışıyorum consu. consun umrunda olmuyor. vurdukça vuruyor. sonra xaenin ekmek ve spidee geliyor. ağızları açık kalıyor böle ne yapabilirim ki şeklnde onlara bakıyorum. dönüp gidiyolar. sonra gandalf geliyor bana bakıyor i cannot cleanse him even if i bring water from thousand rivers diyor gidiyor. ter içinde uyandım. HOHOHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAH
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 AHAHAHA SENIN ABV. DERSTE GULME KRIZINE GIRDIM LAAAN
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: Akhlaur said: Ahaha abi gözümde adam iş üstündeyken elini omzuna koyup dur diyişin canlandı. abi benim rüyamda vardı o ya. cons yıldız tilbeyi skiyor yanımda. abi yapma lütfen bak gelicekler şimdi falan diyorum. yıldız aşağıda bağrıyıor deli gibi. en son fiziksel olarak durdurmaya çalışıyorum consu. consun umrunda olmuyor. vurdukça vuruyor. sonra xaenin ekmek ve spidee geliyor. ağızları açık kalıyor böle ne yapabilirim ki şeklnde onlara bakıyorum. dönüp gidiyolar. sonra gandalf geliyor bana bakıyor i cannot cleanse him even if i bring water from thousand rivers diyor gidiyor. ter içinde uyandım. sadasdfasfsadfasg
Öne çıkan mesajlar