chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bazen çıkartıp koymak istiyorum forumun orta yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 o skorbaz abi kim? kimden bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ya tamam hadi sen baya muçmuçluyosun fistan tamam seni de överiz. bar mar hadi yiyon sende ekmeksiz götürüyon tamam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://i1188.photobucket.com/albums/z408/majere616/GIFs/ShitJustGotReal.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ben erbabın 2/10'una şahit oldum, dur dedim durmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bu erbab eskiden forumdaydı ama artık değil. Hmmm Peki mesleği nedir aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: ya tamam hadi sen baya muçmuçluyosun fistan tamam seni de överiz. bar mar hadi yiyon sende ekmeksiz götürüyon tamam yaohh rahatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 skiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ahaha abi gözümde adam iş üstündeyken elini omzuna koyup dur diyişin canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bi de onun durmayışı asdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 tanismayin erbapla bence 210 a saplayan adam gozu donerse size de saplayabilir mizragi aman diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Yok da kapıyı çalıp "abi yapma" dedim en azından, görevimi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu kimin fake'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ashes2Ashes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Akhlaur said: Ahaha abi gözümde adam iş üstündeyken elini omzuna koyup dur diyişin canlandı. abi benim rüyamda vardı o ya. cons yıldız tilbeyi skiyor yanımda. abi yapma lütfen bak gelicekler şimdi falan diyorum. yıldız aşağıda bağrıyıor deli gibi. en son fiziksel olarak durdurmaya çalışıyorum consu. consun umrunda olmuyor. vurdukça vuruyor. sonra xaenin ekmek ve spidee geliyor. ağızları açık kalıyor böle ne yapabilirim ki şeklnde onlara bakıyorum. dönüp gidiyolar. sonra gandalf geliyor bana bakıyor i cannot cleanse him even if i bring water from thousand rivers diyor gidiyor. ter içinde uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 AASADDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 OYŞŞŞ yıldız tilbe ne güzel rüyaymış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 HASUDHIASUHDIAUSDHAISUDHIUAHSDIUASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Xaenin said: Yok da kapıyı çalıp "abi yapma" dedim en azından, görevimi yaptım. http://pbs.twimg.com/profile_images/2207603078/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Gandalf said: i cannot cleanse him even if i bring water from fortyrivers 11/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu erbab kayserili mi? kayserili bir abimizin bir lafi vardi, bildigin teyze kivaminda bi kadina gittiginde abi naptin o yapilir mi, onun yasi kac diye sorunca soylemisti "yakacakla ..kecegin yasi olmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: Akhlaur said: Ahaha abi gözümde adam iş üstündeyken elini omzuna koyup dur diyişin canlandı. abi benim rüyamda vardı o ya. cons yıldız tilbeyi skiyor yanımda. abi yapma lütfen bak gelicekler şimdi falan diyorum. yıldız aşağıda bağrıyıor deli gibi. en son fiziksel olarak durdurmaya çalışıyorum consu. consun umrunda olmuyor. vurdukça vuruyor. sonra xaenin ekmek ve spidee geliyor. ağızları açık kalıyor böle ne yapabilirim ki şeklnde onlara bakıyorum. dönüp gidiyolar. sonra gandalf geliyor bana bakıyor i cannot cleanse him even if i bring water from thousand rivers diyor gidiyor. ter içinde uyandım. HOHOHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 AHAHAHA SENIN ABV. DERSTE GULME KRIZINE GIRDIM LAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: Akhlaur said: Ahaha abi gözümde adam iş üstündeyken elini omzuna koyup dur diyişin canlandı. abi benim rüyamda vardı o ya. cons yıldız tilbeyi skiyor yanımda. abi yapma lütfen bak gelicekler şimdi falan diyorum. yıldız aşağıda bağrıyıor deli gibi. en son fiziksel olarak durdurmaya çalışıyorum consu. consun umrunda olmuyor. vurdukça vuruyor. sonra xaenin ekmek ve spidee geliyor. ağızları açık kalıyor böle ne yapabilirim ki şeklnde onlara bakıyorum. dönüp gidiyolar. sonra gandalf geliyor bana bakıyor i cannot cleanse him even if i bring water from thousand rivers diyor gidiyor. ter içinde uyandım. sadasdfasfsadfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar