Katibim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Selam iki araçtan hangisini tercih edersiniz ?? olf için +10k fazla vermeye değer mi ? 2 yetişkin ve küçük bir çocuk günlük ve haftasonu için kullanılacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Tabii ki değer, Leon ne abi, Golf ve üzerini alamamış apaçi arabası. Almışken camları simsiyah film falan kaplat oldu olacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Baggio niye öyle dedin şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 babası maliye bakanı da ondan. bi golf de kendine alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/led-headlights-now-free-on-seat-leon-62888_1.png bu apaçiyse öleyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Baggio taunt atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Başlık uygun değil gerçekten. Çünkü soru değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Görselliği bir kenara koyarsak, sürüş konforu ve performansı açısından (aynı/benzer paket) ne kadar fark var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 zipzip said: http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/led-headlights-now-free-on-seat-leon-62888_1.png bu apaçiyse öleyim ben led-headlights-now-free-on-seat-leon-62888_1.png Koyduğun fotoğraf marka mantalitesini ve seviyesini kendi anlatmış, bir şey demiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 eski kasa apaçi tamam da bu kasaya hastayım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Görsel olarak güzel araba Leon. Ama konfor, sürüş ve kalite anlamında vs Golf 7 ile karşılaştırılabileceğini düşünmüyorum. Bir otur direksiyonuna anlıyorsun kokpitten vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bir alt markanın aynı segmenti hedefleyen arabası işte abi, ONU DA YAPSA REALDE OYNARDI yani adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Seat ibiza kullanıyorum motor zaten aynı vw taş gibi. Paran varsa ver ben vermezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Benim aklımda da bu iki aracın haricinde şu var; Mazda3, Hatchback, SKYACTIV-G 1.5 120PS AT, 6 ileri otomatik Dizel değil ama yakıt tüketimi dizeli aratmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 seat bildiğin varoş arabası ya, şahinler öldü, çakal kasa bmwler tükendi, seata geçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 alfa jülyetta tercih ederim. ama sahibinden kom da araması çok zor. herkes farklı yazıyor alfa guilietta alfa gulliyetta alfa gıliyetta alfa jülyetta alfa jülyet haifa tel aviv reno dokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 çakal kasaya laf söylenmiş ! cahillik yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Selam, Baggio said: zipzip said: http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/led-headlights-now-free-on-seat-leon-62888_1.png bu apaçiyse öleyim ben led-headlights-now-free-on-seat-leon-62888_1.png Koyduğun fotoğraf marka mantalitesini ve seviyesini kendi anlatmış, bir şey demiyorum :p Abi anlattığı ne :S Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 golfe o para resmen aptallık seat olabilir ama ben de mazda alırdım +1 cacodemon said: Benim aklımda da bu iki aracın haricinde şu var; Mazda3, Hatchback, SKYACTIV-G 1.5 120PS AT, 6 ileri otomatik Dizel değil ama yakıt tüketimi dizeli aratmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Şu an araba alcak olsam düşünceğim 3 araba da yazılmış, seat-alfa-mazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bu 3lüden ben Mazda alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 seat leon fr da kullandım, golf 1.4 122 comfort'ta performans olarak leon açık ara önde. konfor olarak golf açık ara önde (arka süsp. tam bağımsız olması büyük etken) leon gırtlağına kadar dolu; golfün highline'ı bile eksik. uzun süre binilecekse 5-6 yıl leon fr al geç; 2 sene binip satıcaksan golf al Not: Leon Fr normal kullanımda ort 5 lt yakıyor; agresif kullanım ort 7.5 lt yakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 içine oturduğunda malzeme kalitesi önemliyse golf değilse leon. bence leonun dış görünüşü daha güzel golften. golfünde içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Selam, Golf Variant olsa : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ic mekan kalitesi disinda ayni bence, 10bin verilir mi dersen ben veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar