Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Yanıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir şey sokmaya gerek kalmadı ya sakinleşti birazcık.
İlk azdığında herhalde lan noluyor dediği için bi çok bağırıyodu, şimdi durumu kabullendi.
Mesaj tarihi:
benimkinin kızgınlığı evrim geçirdi, artık farklı şekillerde deneyim ediyor. bitse hemen götürecem vete.

1-2 kızgınlık daha yaşarsa dile gelecek konuşacak diye korkuyorum.
Mesaj tarihi:
abi benim dokuz yaşında kedim. 8 senedir senede 2-3 kere azıyor. doğuştan kalçası kalça kemikleri çok küçük doğum yaparsa ölür diyolar. üzerine idrar yollarında ve mesanede kristallenme var kısırlaştığında ölüm riski çok yüksek. o yüzden ne şaaptırabiliyoruz ne kısırlaştırabiliyoruz.

BARRAVMAV diye miyavlıyordu hayvan. bu sene artık yemin ediyorum çözdü YARRAV YARRAAAV diye miyavlıyor azınca.
Mesaj tarihi:
ya abi su mesajlari ben is yaparken atmayin ya, esim diger odada oturuyor cisco sertifika sinavlarina calistigimi zannediyor

biraz daha sesli gulersem gelip bakacak lan

gorurse kulak cubugunu da mizragi da bana sokacak sanirim
Mesaj tarihi:
Leopar said:

ya abi su mesajlari ben is yaparken atmayin ya, esim diger odada oturuyor cisco sertifika sinavlarina calistigimi zannediyor

biraz daha sesli gulersem gelip bakacak lan

gorurse kulak cubugunu da mizragi da bana sokacak sanirim

CCNP?
Mesaj tarihi:
yok suresi gecen ccna'i tekrar almaya ugrasiyorum, ccnp'ye bu sene giremem beynim kaldirmaz dsf

@bingildak toplarinizin kiymetini bilin, evlilikten sonra kesip boynunuza sus olarak baglayacaklar benden soylemesi
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

abi benim dokuz yaşında kedim. 8 senedir senede 2-3 kere azıyor. doğuştan kalçası kalça kemikleri çok küçük doğum yaparsa ölür diyolar. üzerine idrar yollarında ve mesanede kristallenme var kısırlaştığında ölüm riski çok yüksek. o yüzden ne şaaptırabiliyoruz ne kısırlaştırabiliyoruz.

BARRAVMAV diye miyavlıyordu hayvan. bu sene artık yemin ediyorum çözdü YARRAV YARRAAAV diye miyavlıyor azınca.

senin kedi konuşuyo lan zaten
kahve koy amk diyecek yakında
Mesaj tarihi:
bi iğne var, kedicaazın ömrü boyunca sadece 3 kere kullanılabiliyordu sanırsam. ööle her kızıştığında kullanmak için diil de geçici çözüm stayla. o iğneyi yaptırınca geçiyor kızgınlık.
veterinere sormeyşın.

fakat iyi güldüm :)
Mesaj tarihi:
Ya ilk gün ya azmamışsa ya hastaysa falan diye gece 4 kere uyanıp hayvanı kontrol ettim abla, öyle tehlikeli iğneler falan yaptıramam yani.
Mesaj tarihi:
tehlikeli olduundan diil, hormon iğnesi olduğu için sınırı var sadece.
yaptır rahatlasın kızcaaz, yazıktır. o ööle sadece arzularla ilgili bi konu diil, ağrı is involved.

bi de yhani, not only dinleyen için de çekilir dert diil, but also hayvancaaza bakışı değişiyo insanın. o masum pamuk oluyor sana zilli kaltak. hiç hoş diil :P
Mesaj tarihi:
of ne olaylar dönmüş,kediye mastürbasyon yapan bile varmış.Hormon iğnesi vurdurmayın kediye,sadece zamanı bir süre ileri atar ama yan etkisi çok fazla.Eğer yavru almayı düşünmüyorsanız doğrudan kısırlaştırın,facebookta falan baya çiftleştirme grubu var,bulun birini kedide rahatlasın
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ya ilk gün ya azmamışsa ya hastaysa falan diye gece 4 kere uyanıp hayvanı kontrol ettim abla, öyle tehlikeli iğneler falan yaptıramam yani.

benim kedi de başladı bugün. 8 aylık felan

acıdan mı kıvranıyor yoksa sevişmek mi istiyor anlayamadım bir türlü

sürekli acıklı kesik kesik miyavlamalar, ardından kıçını bana dönmeler

kulak çubuğuna elim gitti kaç kere
Mesaj tarihi:
Yavrulamasini vs planlamiyorsaniz goturun kisirlastirin en kisa surede. bizim en kucuk kedinin kizisma donemleri cok hafif geciyordu ne kendine ne de bize zarari yoktu diye hep erteledik durduk. en son iste pyometra (rahim iltihabi / enfeksiyonu) oldu. zamaninda kisirlastirilmis olsa ugrasmayacaktik bu kadar. hem ameliyati hem de ameliyat sonrasi normal kisirlastirmaya gore daha sikintili geciyor simdi bosu bosuna.
Mesaj tarihi:
senko said:

Forumun adi paticik olunca kedi sevgisi sinirlari asmis
Kimi rotring ile dolasiyor, kimi kulak pamugu diyor...

Ben de akil fikir diyorum.

ben bir kere cumaya 31 çektirtmiştim ama çok hoşuna gitmedi sanırım. ısırmaya calıstı elimi.
  • Yeni Oluştur...