axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Yok halledemediler, iş yeri küçük olduğundan laf olur diye vazgeçildi kedi hala cayır cayır yanıyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bir şey sokmaya gerek kalmadı ya sakinleşti birazcık. İlk azdığında herhalde lan noluyor dediği için bi çok bağırıyodu, şimdi durumu kabullendi.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 benimkinin kızgınlığı evrim geçirdi, artık farklı şekillerde deneyim ediyor. bitse hemen götürecem vete. 1-2 kızgınlık daha yaşarsa dile gelecek konuşacak diye korkuyorum.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi benim dokuz yaşında kedim. 8 senedir senede 2-3 kere azıyor. doğuştan kalçası kalça kemikleri çok küçük doğum yaparsa ölür diyolar. üzerine idrar yollarında ve mesanede kristallenme var kısırlaştığında ölüm riski çok yüksek. o yüzden ne şaaptırabiliyoruz ne kısırlaştırabiliyoruz. BARRAVMAV diye miyavlıyordu hayvan. bu sene artık yemin ediyorum çözdü YARRAV YARRAAAV diye miyavlıyor azınca.
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ya abi su mesajlari ben is yaparken atmayin ya, esim diger odada oturuyor cisco sertifika sinavlarina calistigimi zannediyor biraz daha sesli gulersem gelip bakacak lan gorurse kulak cubugunu da mizragi da bana sokacak sanirim
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 leopar olmuşsun ama süreçte topları yitirmişsin abi sende
Auril Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 is yaparken forumda dolan sonra koymayin ama ayip
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Leopar said: ya abi su mesajlari ben is yaparken atmayin ya, esim diger odada oturuyor cisco sertifika sinavlarina calistigimi zannediyor biraz daha sesli gulersem gelip bakacak lan gorurse kulak cubugunu da mizragi da bana sokacak sanirim CCNP?
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yok suresi gecen ccna'i tekrar almaya ugrasiyorum, ccnp'ye bu sene giremem beynim kaldirmaz dsf @bingildak toplarinizin kiymetini bilin, evlilikten sonra kesip boynunuza sus olarak baglayacaklar benden soylemesi
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 niye uğraşıyosun ver parasını yerine girsin bebeler direk al
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: abi benim dokuz yaşında kedim. 8 senedir senede 2-3 kere azıyor. doğuştan kalçası kalça kemikleri çok küçük doğum yaparsa ölür diyolar. üzerine idrar yollarında ve mesanede kristallenme var kısırlaştığında ölüm riski çok yüksek. o yüzden ne şaaptırabiliyoruz ne kısırlaştırabiliyoruz. BARRAVMAV diye miyavlıyordu hayvan. bu sene artık yemin ediyorum çözdü YARRAV YARRAAAV diye miyavlıyor azınca. senin kedi konuşuyo lan zaten kahve koy amk diyecek yakında
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bi iğne var, kedicaazın ömrü boyunca sadece 3 kere kullanılabiliyordu sanırsam. ööle her kızıştığında kullanmak için diil de geçici çözüm stayla. o iğneyi yaptırınca geçiyor kızgınlık. veterinere sormeyşın. fakat iyi güldüm :)
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ya ilk gün ya azmamışsa ya hastaysa falan diye gece 4 kere uyanıp hayvanı kontrol ettim abla, öyle tehlikeli iğneler falan yaptıramam yani.
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 tehlikeli olduundan diil, hormon iğnesi olduğu için sınırı var sadece. yaptır rahatlasın kızcaaz, yazıktır. o ööle sadece arzularla ilgili bi konu diil, ağrı is involved. bi de yhani, not only dinleyen için de çekilir dert diil, but also hayvancaaza bakışı değişiyo insanın. o masum pamuk oluyor sana zilli kaltak. hiç hoş diil :P
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 of ne olaylar dönmüş,kediye mastürbasyon yapan bile varmış.Hormon iğnesi vurdurmayın kediye,sadece zamanı bir süre ileri atar ama yan etkisi çok fazla.Eğer yavru almayı düşünmüyorsanız doğrudan kısırlaştırın,facebookta falan baya çiftleştirme grubu var,bulun birini kedide rahatlasın
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Xaenin said: Ya ilk gün ya azmamışsa ya hastaysa falan diye gece 4 kere uyanıp hayvanı kontrol ettim abla, öyle tehlikeli iğneler falan yaptıramam yani. benim kedi de başladı bugün. 8 aylık felan acıdan mı kıvranıyor yoksa sevişmek mi istiyor anlayamadım bir türlü sürekli acıklı kesik kesik miyavlamalar, ardından kıçını bana dönmeler kulak çubuğuna elim gitti kaç kere
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Yavrulamasini vs planlamiyorsaniz goturun kisirlastirin en kisa surede. bizim en kucuk kedinin kizisma donemleri cok hafif geciyordu ne kendine ne de bize zarari yoktu diye hep erteledik durduk. en son iste pyometra (rahim iltihabi / enfeksiyonu) oldu. zamaninda kisirlastirilmis olsa ugrasmayacaktik bu kadar. hem ameliyati hem de ameliyat sonrasi normal kisirlastirmaya gore daha sikintili geciyor simdi bosu bosuna.
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Forumun adi paticik olunca kedi sevgisi sinirlari asmis Kimi rotring ile dolasiyor, kimi kulak pamugu diyor... Ben de akil fikir diyorum.
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 yavrulatsam mı karar veremedim ben daha böyle helal süt emmiş yakışıklı bir british gelse ver abi kızı bana dese verebilirim
masa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 senko said: Forumun adi paticik olunca kedi sevgisi sinirlari asmis Kimi rotring ile dolasiyor, kimi kulak pamugu diyor... Ben de akil fikir diyorum. ben bir kere cumaya 31 çektirtmiştim ama çok hoşuna gitmedi sanırım. ısırmaya calıstı elimi.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 içtiğim sütü püskürttüm ashuduhdüğhühühüh
Öne çıkan mesajlar