Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BJK E-Sports

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ben bir Galatasaray taraftarı olarak Beşiktaş'ın böyle bir olaya girmesine sevindim. Evet e-spor'u tabiki geliştirir. İnsanların daha fazla dikkatini çeker, ciddiyet getirir. Communitysini değiştirme işin içine girecek olursa o zaten böyle sponsor olmakla vs değişecek birşey değil. Ülkenin eğitim sistemine kadar gideriz.

Aklı başında üç beş adam var zaten, ellerinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorlarsa destek olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim ülkede sporun konusulması komik.

spor gazetesi cıkıyor, 20 sayfa, 18 sayfa futbol,1 sayfa at yarışı,1 sayfaya 7-8 spor sığdırma calısması

spor programı yapılıyor 2 saat, 1 saat 45dk futbol 15 dakika kalan sporlar

haber sonrası spor bülteni. 5 dk, 4.5 dk futbol.

lan ülkede insanlara 5 tane spor sayın desen, futbol,kadın futbolu, genc futbolu falan diye sayacak insanlar asdsafa

o yüzden başka ülkelerde e-sport yapanların sporcu,milli sporcu sayılmasına şaşırıyor olmamız doğal millet olarak. bizim ata sporumuz futbol
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'ın ilk maçı olunca tahmin etmişlerdir oluşacak kalabalığı, maç sırasında Twitch'te bütün kanallar arasında en çok izleyicisi olandı sdfasdfas

Yani ben bile ilk defa CSGO dışında bir şey izledim Twitch'ten lel

Gerçi bir kere daha bir arkadaşın evinde içerken arka planda LOL Dünya Kupası tarzı bir şeyin finalini izlemiştik. Bir Çinli ve Koreli takım kapışıyordu asdfas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...