atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bugün 2. Kez farklı yerlerde denk geldim, şebeke mi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 onun eski versiyonlari..elde balta hizar..parasiz kaldim.. elde cocuk ..abi cok aciz.. gayet guzel giyimli yasli teyze ..cuzdanimi unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 apaçi tipli çocuklardan abi yolda kaldık şeklinde 3-4 kişi yanaşmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 dana22 said: onun eski versiyonlari..elde balta hizar..parasiz kaldim.. şunu yaşadım. seve seve gidip sandviç aldıydım abilere =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 "Bi bakar mısın" olayını bu ara çok sık kullanıyorlar. Eskiden kamyoncu rp'si yapıp "afedersiniz, yolda kaldık" falan diyorlardı. Artık o kadar hikaye yazmakla vakit kaybetmek istemiyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 taksimde bayağı düzgün giyimli (fred perry ayakkabı, lacoste gömlek vs) gençler istiyordu hep 1 tlniz var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 işte onları alınca eve dönücek para kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 çakma marka giyip dişneme lan bari delikanlı gibi abidas giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Ben çekip vuruyom, bidaha istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 dana22 said: gayet guzel giyimli yasli teyze ..cuzdanimi unutmusum ben bi kere denk geldim. güzel giyimli değildi de gayet normal giyimliydi. param yok eve dönemiyorum dedi. he gülüm he dedim. 3 gün sonra yine aynı yerde başkasına "param yok eve dönemiyorum" derken gördüm. hfuashhsduafha gerçi olabilir, evi new york'ta falansa uçak bileti pahalı. toplayamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bana da denk gelmişti boylesi ilk gün ''cocugum hasta ilaç almam lazım abi'' demişti. 2. gun aynı yerde ''memlekete gidicem para lazım'' diye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bir modifiyesi daha geldi simdi aklima.. trafik isiklarinda eski kirik dokuk bir araba tercihen haci murat yada anadol ..4 lu leri yakmis..kirmizi da dururken yanina yaklasiyor ihtiyar bir adam.cocugum hasta yeni cikarttim bilmem nereye gidecegiz benzin bitti..eyvallah dedim doldurayim amcacim deponu verdim parasini..isiktan gectim..3 gun sonra ayni isikta ayni adam yine yaklasti..abi cocugu hastaneden yeni cikarttim benzin bitti.. -kisa devre yaptim..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Bir klasik pati vs dilenci konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Suadiye'de sokak çocukları para istemişti, para yok deyince elindeki kahveyi(starbucks) ver demişlerdi. Verdik mecburen asdfg Bu da böyle bir anımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 niye mecburen olsun, vermiyom diye tersleseydin. ahah şimdi aklıma geldi de geçenlerde yukarı dudullu'da (elitliğin merkezi), mcDonalds'a gittiydik, fix dilenci çocuk geldi tabii, abi açım fln. Şu tavuklu zımbırtılardan aldıydım ben de mcnuggets mı ne onu verdim, çocuk yok ondan istemiom, sen bigmac'i versene dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Aksarayda bi çocuk para istemişti vermezsen üzerine deterjan sıkarım demişti. Elinde deterjanlı şişe vardı araba camı kirletmek için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Dün karşı binadaki komşu ile aramızda geçen diyalog (ilk kez gördüm): Arabadan indim, amca çağırıyor. A- Hocam bakar mısın? Yaşlıyım da bu telefonda gelen aramaları göremiyorum. (Tüm gençlere hocam diye seslenilir burada ne alakaysa. Sanırsın ODTU) B- Bakayım amca. (BLABLABLA anlattım nasıl olduğunu.) A- Teşekkürler hocam. B- Bir şey değil. (Batan güneşe doğru uzaklaşıyorum.) A- HOCAM ÜNİVERSİTEDE BİZE BİR İŞ BULSANA YA. Peyzajcıyım ben, bahçe düzenlemesi yapıyorum. B- Kampüste yapı işleri var, oraya bir sorun isterseniz. A- Hocam siz bir yardım edin ya. B- E iyi madem, bir gün gider çaylarını içeriz beraber. Ulan sanki rektörüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 vicdansızlar versenize olm 3-5 kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 teyzenin birine para vermiştim zamanında 4 tl bozuk. neyse üstünü başkasından alırım diye azarlamıştı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 sabonis said: dana22 said: gayet guzel giyimli yasli teyze ..cuzdanimi unutmusum ben bi kere denk geldim. güzel giyimli değildi de gayet normal giyimliydi. param yok eve dönemiyorum dedi. he gülüm he dedim. 3 gün sonra yine aynı yerde başkasına "param yok eve dönemiyorum" derken gördüm. hfuashhsduafha gerçi olabilir, evi new york'ta falansa uçak bileti pahalı. toplayamamıştır. belki kimse vermemiştir eve gidememiştir 3 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bugun de 1 tl'mi kaptirdim kipa'da market arabalari 1tl koyup aliyorsun marketten ciktim arabaya yerlestirdim, bi baktim cocuk goturuo arkasindan kossam mi diye dusundum, sonra eehh diyip bindim arabaya 4-5 kez market arabasi aldiydim o parayla yarin yine kipa'ya gittigimde 1tlsiz olcam ve mal el sepetinden alcam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 yhaaa senko anlatma böyle şeyler :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 biri seslenince belki adres sorar diye bakıyorum , başka bir şey demeye başlarsa kafayı çevirip devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Xenocide said: sabonis said: dana22 said: gayet guzel giyimli yasli teyze ..cuzdanimi unutmusum ben bi kere denk geldim. güzel giyimli değildi de gayet normal giyimliydi. param yok eve dönemiyorum dedi. he gülüm he dedim. 3 gün sonra yine aynı yerde başkasına "param yok eve dönemiyorum" derken gördüm. hfuashhsduafha gerçi olabilir, evi new york'ta falansa uçak bileti pahalı. toplayamamıştır. belki kimse vermemiştir eve gidememiştir 3 gün. Yavheheayısı.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar