aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ohh konuyu gorunce ben de bi daha baktim TURKIYE.GOV.TR'den askerlik durumuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Black-ice said: beşiktaş harp akademileri. beşiktaş diyo ama maslaktaymış itü'nün yanındaymış. çıkıyorum birazdan. :d sağol don atlet çok aldım düşünmen yeter :p Aa biliyorum orayı, oranın halısahasında maç yapardık biz, gördüğüm kadarıyla rahat yer, nöbetteki erler rahat rahat telefon kullanıp şarj ediyordu. Çarşı izninde direkt İstinyepark'a akarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 aquila said: ohh konuyu gorunce ben de bi daha baktim TURKIYE.GOV.TR'den askerlik durumuma. said: YUKARIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜ, ASKERLİK HİZMETİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ben yaptım askerliği bende niye ilişkisi bulunmamaktadır diyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Black-ice said: beşiktaş harp akademileri. beşiktaş diyo ama maslaktaymış itü'nün yanındaymış. çıkıyorum birazdan. :d sağol don atlet çok aldım düşünmen yeter :p Maslaktayım ben de, yakınmışız.Nato karargahındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Monsa geleniniz yok mu ya? Çogzel buralar yağmur olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 beyler bitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ben terhis olalı 2 hafta olmuş, o yüzden sizin şafak herhalde 50-60'larda falandır. asıl son 10 gün bitmez ondan saymayın haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 bak bak çift çarşı almış bitmiyo diyo bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Asdf acemiliğe iyi diyordun da o kısmı vazelin zaten. Son 2 ay amaçsız gelmişti bende de bitmek bilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Usulca ZAAAAPARAVARHUZURVARXD demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar