Katibim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Sizlere güzel haberler komikli mesajlar atmak isterdim ancak bugün okuduğum bir haber fazlası ile beni üzdü http://www.milliyet.com.tr/-bebegime-sut-yerine-cay-gundem-2000611/ haberin linki bu Maalesef daha hayata yeni başlamış minicik bir bebek ve düştüğü duruma bakın yazık... O bebeğe baktıkça onun yaşıtı kendi kızımı gördüm ve derin bir acı duydum içimde Bir saniye durup düşünün ve bizlerin ne kadar imkanımızın çok olduğunu nelere ne paralar harcadığımızı , onların da bebeğini naylonla bezleyecek kadar süt yerine bebeğini çay ve ekmekle doyurmaya çalışacak kadar da çaresiz olduklarını düşünün Bugün sizlerden istediğim birşey var arkadaşlar Ailenin telefonu sitede var (bizlerde kendi ailemiz toplanıp bir miktar yardım göndereceğiz) şuraya yatırın buraya yatırın değil.. bizzat aileye ptt yoluyla yada gidebilen ve yolu Zonguldak'a düşen varsa yardım etsin en azından haber linkinde muhtaç gözlerle bakan bebeğe ufakta olsa bir yardım yapın.... Hepinize iyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Durumlari yoktuysa niye 6 cocuk yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Abi çalışamayacak durumda 6. çocuğu yapmak... Poşetten bez yapacağına prezervatif yapsaymış keşke... O çocuklardan gelecek bekle şimdi. Hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Cocukların hicbir gunahı yok tabi ama oy verdigi adamdan yardım isteyebilir. Ya da gitsin kısa adamdan 6 cocuk parası alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 toggie said: Cocukların hicbir gunahı yok tabi ama oy verdigi adamdan yardım isteyebilir. Ya da gitsin kısa adamdan 6 cocuk parası alsın. AKP ye oy verdiğini nereden biliyorsun ?? @vaperon Abi çalışamayacak durumda 6. çocuğu yapmak... Poşetten bez yapacağına prezervatif yapsaymış keşke... O çocuklardan gelecek bekle şimdi. Hayvan herif Belkide hasta olup çalışamayacak duruma düşmeden önce bakabiliyordu ?? Arkadaşlar çocuğunuz yoktur muhtemelen ve bu durumun ne demek olduğunu pekte anlayabileceğinizi zannetmiyorum En azından vicdanı olan arkadaşların bu meseleye duyarsız kalmayacaklarını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Kime oy verdigi konusunda bir sey yazmadım. Ama kime verdiginden eminim. Neyse konu bundan cok bagımsız ama sadece cocuklara uzuluyorum. Sen yeni cocuk sahibi oldun bence ve bunun heyacanı icindesin. Bu yardım haberi ilk degil, son da olmayacak. Hepsine yardım edecek gücün var mı? Yok. O zaman bu ailenin yardım bekleyecegi kisi sen degilsin. Yardımın gelmesi gereken yer belli. Kasma o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Allah rızkıyla verir çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 birisi engelli 6 çocuklu Çetinkaya ailesi, fakirlik ve yoklukla gerisini okumadım. bu çocuklara üzülüyorum ama bunlara yardım falan yapmıcaksın. doğal seleksiyona bırakıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Wanted'in imzasini okumus bulunuyorum, simdi musluman mi oldum ben? Nereden istifa edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Vicdan rerorosu yapmayin ya 50 yasindaki adam 6.cocugunu yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Red said: birisi engelli 6 çocuklu Çetinkaya ailesi, fakirlik ve yoklukla gerisini okumadım. bu çocuklara üzülüyorum ama bunlara yardım falan yapmıcaksın. doğal seleksiyona bırakıcaksın. pretty much this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 "muhtaç" haldeysen çocuk yapmayacaksın çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 6 çocuğa layiği ile bakabilecek maddi güç çok az insanda var türkyiede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ben düşünüyorum 2 çocuğa nasıl bakıyorlar yahu diye. Bu adam 5 tane yapıyor, sonra 6. yı da yapıyor. Hiç öyle "bakabiliyorum" diye yaptığını zannetmiyorum. Daha ziyade "çocuk rızkıyla gelir" kafasındadır. Çocuklara yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 6 çocuga bakacak adam ekmegını taştan çıkartır yine bakar. bunlar alışmışlar beleş yaşamaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bright said: Durumlari yoktuysa niye 6 cocuk yapiyorlar. çünkü o bilinç seviyesinde bir çevrede doğup büyümemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Sizin bu haberden anladığınız 50 yaşındaki adamın 6 çocuk yapmasıysa gerçekten vicdan denilen duygu sizde tırnağınızın ucu kadar yok Yazık belki bir iki vicdan sahibi çıkar da yardımcı olur diye düşünmüştüm ama adamın sex hayatından tutunda oy verdiği adama kadar herşeyine değindiniz.. İnşallah sizler bu duruma düşmezsiniz o zaman sanırım sizler bu insanları daha iyi anlarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 abi vicdan var hepimiz üzülüyoruz cocuklara ben adama üzülmüyorum ama. bir de ne yapalım, hadi buna yardım ettik, sonrakine ettik sonrakine ettik nereye kadar? şu aile'ye yardım etmek benim vicdanımı rahatlatmıyacak açık söyliyim mesela. yardım etme konusunda da etik bi dilemma var, bi taraftan çocuklar için yardım etmeyi düşünebilirsin, diğer taraftan ettiğin yardım başkalarını yaa nası olsa biyerdem yardım gelir vs diye çocuk yapmaya teşvik edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Haberde bahsedilen "evin yangında kullanılamaz hale gelmesi" olayı 2008'de olmuş. Çocukların yaşlarını yazıyor, 14, 8, 6, 3, 2 ve 0.75. Anlayacağıız başlarına söz konusu yangın afeti gelmeden önce sadece şu anda 14 ve 8 yaşında olan iki çocukları varmış. Bunlardan 8 yaşında olan ise doğuştan engelliymiş. Hayatlarının bu şekilde bile zor olacağı bariz ortada. Afet geçirilmiş, elde yok avuçta yok, ikinci çocuk engelli doğmuş. Üstüne gidip 4 çocuk daha yaptıktan sonra falanca poşet bağlıyorum, devlet bize şöyle bohmiyir, geçeceksin bunları. Doğal seleksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 inb4 more vicdan rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Katibim said: Sizin bu haberden anladığınız 50 yaşındaki adamın 6 çocuk yapmasıysa gerçekten vicdan denilen duygu sizde tırnağınızın ucu kadar yok Yazık belki bir iki vicdan sahibi çıkar da yardımcı olur diye düşünmüştüm ama adamın sex hayatından tutunda oy verdiği adama kadar herşeyine değindiniz.. İnşallah sizler bu duruma düşmezsiniz o zaman sanırım sizler bu insanları daha iyi anlarsınız... adamın 2 tane çocuğu var, biri engelli. daha sonra 2008'de evi yanıyor. bunun üzerine adam kalkıp 4 çocuk daha yapıyor. sen gelmişsin bizi vicdansızlıkla suçluyorsun. kusura bakma ama vicdansız olan biz değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bu adamın 2 çocuğu olsa ve başlarına gelenden sonra 4 çocuk katmasa haneye, akıl mantık sınırları içinde bu duruma düşse bunlar yazılmazdı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 yardım edelim bi 4 çocuk daha yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Adama 6 çocuk yapmış diye helal olsun! diyecek yok heralde de, madem düşünmeden o kadar çocuğu yapmış, cezasını kendi çeksin, ne hali varsa görsün demek, bana göre de biraz vicdansızlık oluyor. Tabii adama tomarla yardım etsek de bu adamın hali düzelmez, 1 sene sonra aynı duruma düşer yani, o yüzden yukarda yazdıkları gibi sorunun çözümü vatandaşın yardımı değil, yardımın gelmesi gereken yer belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Iste ateizm in neresi kotu diyorsunuz ya abi. Soyle vicdansiz, materyalist ve acimasiz mahluklara donusebilmenizi sagliyor ateizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar