Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Ben başlatayım, devamı gelir nasıl olsa. Zamanla bu konu önemini yiterecek ama şuan herşey herkese yeni olduğundan paylaşalım (diğer konuda arada hiç oluyor bunlar) diğer konu arasında çöp olduğundan, ipucu, pro tip vs. için bu başlığı kullanabiliriz (umarım :P ) Ne yapacağından bi haber ot gibi 4 nala koşturup loot aramaya gerek yok ilk başta. ilk giriş ile ok, yay ve dandik çanta yapma 1. t-shirt ünüze sağ tıklayıp parçalayın. 2. Wood Stick toplayın (çalı çırpıdan toplayabilirsiniz) 3. Wood stick ve parçaladığınız kumaşı "discovery" bölümüne koyun ve yay yapmasını öğrenin 4. Stickleri discovery yapıp ok yapmasını öğrenin. 5. Üstünüzdeki kumaş ve sopa ile ok ve yay yapın (30-40 tane ok ta yapabilirsiniz) 6. Kumaşları koyup discovery edin. 7. Biraz daha kumaş toplayıp ilk dandik çantanızı yapın. Backpack vs. de yapabiliyorsunuz netden araştırın. Biraz metal vs. gerekiyor Faideli linkler Buna kordinatızı girerek nerede olduğunuzu bulabilirsiniz. /loc yazarak kordinatlarınızı öğrenebilirsiniz. http://mica.io/H1Z1/map.html Bazı tarifler : http://www.h1z1crafting.com/ Not: oyunda quest sistemi varmış diğer başlıkta gördüm. Oyun için Quest to win olmuş diyorlar. Bu yüzden okunuz ve yayınız ile sıkılırsanız, şehirlerdeki karmaşadan uzak birşeyler isterseniz zombi avlayabilirsiniz. Dropu gördümde şimdi baya az olur sanırım bunun şansı... oyun p2w mi? air drop işi ilk çıktığında içinde silah çıkıyor diye millet tepki gösterince 24 saat geçmeden sistemi değiştireceklerini söylemişlerdi. Şu yaptıkları ilk şey kendiniz okuyun, başkasının lafıyla iş yapmayın. şu patch notları: https://forums.station.sony.com/h1z1/index.php?threads/game-update-notes-january-17th.326/#post-1469 şuda air drop un detay kısmı: https://www.reddit.com/r/h1z1/comments/2sopo9/update_about_airdrops_and_my_personal_apology/ ufak tiyolar: gaz istasyonundaki kasanın olduğu yere altdan bir bakın. Orada kasiyerin silahı oluyormuş (lirik in streamde gördüm, pompalı buldu orada) not: eu serverları şuan yetersiz yarın yada sonraki gün diğer eu serverları açılacakmış. Açıkcası saddece fps modunda oynanan hardcore da takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 emege saygi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 benzin istasyonunun içinde gizli saklı bir oda var içinde safe room gibi kullanabilirsiniz. onun dışında zaten oyunda pek birşey yok. herhangi bir dolabın içinden birşey bulamadım şimdiye kadar. bow çok tırt direk zopayla girişin adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Loot spawn olayı hakkında bilgisi olan var mı? Ben az vakit geçirdim şimdiye kadar ama gezerken gördüğüm hiç bir araçtan yada dolaptan bir şey lootlayamadım. Nerde? ne zaman? ne yapınca çıkıyor bu lootlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Densiz said: oyun p2w mi? air drop işi ilk çıktığında içinde silah çıkıyor diye millet tepki gösterince 24 saat geçmeden sistemi değiştireceklerini söylemişlerdi. Şu yaptıkları ilk şey kendiniz okuyun, başkasının lafıyla iş yapmayın. şuda air drop un detay kısmı: https://www.reddit.com/r/h1z1/comments/2sopo9/update_about_airdrops_and_my_personal_apology/ aynı ağızdan farklı cevaplar http://i.imgur.com/cjPO1xG.png http://i.imgur.com/3AgFgxb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Tamam abi herifler 9 ay önce farklı birşey söyleyip sözlerini tutmadı, bunu hepimiz biliyoruz. Tek kalemde silmek isteyen oynamaz yapacak birşey yok. Bana göre düzeltmeye çalışılmasıda bir artıdır özellikle bu türde çok içine edildiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bence faydalı bilgilerin için en üstte "oyunu satın almadan önce bu durumdan haberdar olun" deyip oyunda sadece kozmetik şeylerin satılacağını söyleyip, ondan sonra parasıyla silah sattıklarını belirtmek gerekiyor. bir paylaşım yapıyorsanız objektif olmaya çalışın. developerların katıksız şerefsiz olduğu bilgisi paylaşılması gereken "faydalı" bilgilerden biri. ps. olaya air drop olarak bakmakta son derece sığ, bakılması gereken şey adamların motiveleri. heriflerin etik anlayışı fln yok. para için verilmiş bütün sözleri ezmeye hazırlar. air drop'da military weapon gider, junk in the trunkla başka bir şey gelir. community esnediği sürece bu adamlar itmeye devam edecek. parayla silah satalım, aman çok tepki geldi, "ama kesin senin olmuyor ki hem bak sadece ok var yağğh" demek olayı ok yapmıyor. bir sonraki "air drop" ne olacak, orada ne kadar ileri gidecekler, community o noktada yeterince tepki verebilecek mi? vermezse ne olacak diye varsayımlar devam eder. once a spineless, always a spineless olayın özeti para verecek adam bu gerçekler ışığında karar kılsınlar. yapımcı bu kafada bir yapımcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Sence o abi işte. Herkes sen değil. Bunun objektifle hiç bir alakası yok zaten. Oturup inceleme yazmadımki objektif olayım. Kendimce faydalı bulduğum şeyleri yazdım. Konu benim tekelimde de değil. Sen de gelip kendince faydalı bulduğun bilgileri paylaşırsın. Şimdi sen gelip onu yazınca objektif mi olmuş oluyorsun? Yani elimden geldiği kadar savunmacı olmamaya çalışıyorum fanboylar gibi görünmemek için. Abartmadan, kendi fikirlerimi yazmak yerine linkler bırakıyorumki fanboylukla suçlanmayayım. Bunu yaptığım için bile suçlu görünmek garip geliyor. edik: şunuda not düşeyim. Ben dediklerinize katılmıyor değilim. Her yerde yazan birşeyi tekrar etmemek benim seçimimdi. Size göre yanlışmış gelip yazıyorsunuz, umarım problem çözülmüştür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 oyunla ilgili nette yapılmış yorumların kabaca 70% i falan bununla ilgili, oyunla ilgili faydalı bilgiler veriyorsan ve "oyun p2w mi" diye bold ile başlık atıyorsan bence göz ardı edilmesi komik bir durum. p2w noktasında olan argüman ve etik dışı dev tutumundan hiç bahsetmeyip adamların sözüm ona sadece "pozitif" değişimlerini yazmak tam olarak ne mesaj veriyor? olayda objektif subjektif olacak bir durum yok ayrıca. yapılan açıklama var, alınan aksiyon var. hepsi tek tek onlarca görselde paylaşılmış. bana göre öyle sana göre öyle değillik bir durum yok. işin realitesi kabak gibi ortada. funboyluk noktasında, paticikte insanlarda anlamadığım ve çok saçma bulduğum bir tutum var. birkaç tane adam, bir oyunu aldıktan sonra ne olursa olsun sırf oyunu beğeniyorlar diye sadece iyi noktalarını öne çıkartmaya çalışıyorlar veya kötü olan olaylara karşı savunma yapmaya çalışıyorlar. sanırsın ki adamlar projeye hissedar olmuş 30 tl para verince. kötü bir şey olduğunda ve forumda bununla ilgili yazı yazıldığında bu argümanı çürütmeye çalışmak veya savunmak zorunda değilsiniz arkadaşlar. ne olursa olsun oyunu beğenme ve eğlenme hakkına sahipsiniz, kimse sizden bunu almaya çalışmıyor. o paylaşımlar size özel yapılmıyor. ben 30 TL verdim ama şimdi böyle yazıyorlar ben bunu savunmalıyım neyin psikolojisi ben anlamıyorum. sen eğlen, beğen abi sana dokunan yok. satın almayı düşünen, kafasında soru işareti olan adam için bu durumların forumda dile getirilmesi son derece önemli, paylaşım sadece oyunu alan adam için yapılmıyor. faydalı bilgiler deyip, p2w'den bahsederken pozitif baş gösterip, dağ kadar negatif durumu göz ardı etmek bildiğin tez konusu bir durum. ha densiz fanboyluk noktasında yazdığım şey kişisel olarak sana yazılmış bir şey değil. iki taraflı olarak iğrenç bir durum. wow oynuyorum aylardır, wow başlığında kötü bir yorum yazıyorum, oyunu "beğenenler" tarafından hemen bir linç girişimi başlıyor. siz hatersınız zaten, şöylesiniz, böylesiniz girişmeye başlıyorlar. ulan yazılan şeye karşı 2 satır bir argüman kur yorum yapana saldıracağına. SIRF oyunu oynuyorum diye oyunun kötü yanlarını eleştiremiyecek miyim abi? o zaman neden bu platforma forum diyoruz anasını satayım. CD key ile giriş yapalım oyun başlıklarına, kötü yorumları silelim. sadece iyilikler güzellikler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 hm. niye anlaşamadığımızı anladım. p2w muhabbetine ilişkin bıraktığım reddit linki sadece ilk mesaj için değildi. O konunun içerisindeki yazılar da buna dahildi. Yukarıda arkadaşın bıraktığı resimler o konu içerisinde mevcut. Yani orada heriflerin yaparkenki yalanlarıda görünüyor. Ben hatta bıraktığım linkteki resimlerin aynen yeniden konulmasını garip bulup şaşırmıştım. "Zaten benim bıraktığım birşeyi neden gelip yeniden bırakıyor" gibisine... yani oradaki "air drop un detay kısmı" derken, geçmişide görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bu oyunu ilk çıktığı gün alacaktım sonra aklıma dayZ tecrübem gelince en az 1 ay bekleyeyim dedim ve bu çok işime yaradı. ne olursa olsun satışa konulmadan önce verilen bilgilerde airdrop içinde asla silah ve mühimmat olmayacak denilip, oyunu aldıktan sonra airdropta silah-kurşun olduğunu öğreniyorsan bu developerların, oyuncuları keriz yerine koyduklarını gösterir. savunulacak bir yeri gerçekten yok. oyuncuların yapması gereken topluca tepkilerini gösterip karşı gelmesi gerekli. bizim aramızda da var kutu düşerken ses çıkartıyor, kutu var ama p2w değil diyenler. dün bir stream izledim yaklaşık 1,5 saat kadar adam toplamda bir pistol buldu, onun da kurşunu yoktu. bu kadar zor silah bulunan bir oyunda kutulardan tam otomatik tüfekler çıkması p2w dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ben linklere bastığım zaman şunları görüyorum, bende sorun var sanırım: 1) air drop "nerflerinin" olduğu patch notu, ki linki uçurmuş soe https://forums.station.sony.com/h1z1/index.php?threads/game-update-notes-january-17th.326/#post-1469 Forbidden You don't have permission to access /h1z1/index.php on this server. 2) air drop "nerflerinin" olduğu patche dair devlerin "aslında öyle demek istememiştim" postu. "I said you cannot buy a gun or ammo and it had to be found in the world. When you are on a stream, and you are talking about your game, you tend to talk a million miles an hour both to keep the information flowing and to keep it entertaining. But sometimes things get said without completely thinking about what you are saying 100% through." Whether you agree with us or not, that is how we want airdrops to work. burada dev kendi götünü cover etmeye çalışıyor işin aslı ve kısaca açıklaması şu : http://i.imgur.com/9CE4FpH.jpg devlerin olayı kıvırması yerine, işin aslını aktarmak çok daha sağlıklı. işin aslı 10'dan fazla kaynakta p2w olmayacak denmesi ve kk girerek silah alma fonksiyonunun eklenmiş olması. ama ki havadan düşüyor ama ki başkası alabilir, fark etmez. bow olması da fark etmez. herifler yalancı ve şerefsiz. bu kadar basit. bunu sesli söyleyemiyor olmak üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 en azından benim bildiğim kadarıyla kutularda otomatik silah yok şu anda. Pistol ve shotgun var, %10 ihtimalle düşüyormuş. Gönül ister hiç silah olmasın. Lakin bir kere airdrop'a denk geldim, önceki sayfalarda anlatmıştım, 20 kişilik medieval deathmatch dönüyordu hahah. kutuyu kim lootladı da kaçtı onu hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 işte hata ettiğin yer sadece devlerin yorumlarına takılman. Boşver devlerin yorumunu. Ben sadece devlerin yorumu için bırakmadım o linki. Air drop detay kısmı derken yapılan değişiklikten ziyade "air drop hedesinin detay kısmı" olarak bıraktım o linki. Konuya 1dk baksaydın bu anlaşmazlık hiç olmazmış. Çünkü başka link bıraksam olmazdı. Son yapılan değişiklikler ve geçmişi o konuda aynen görünüyor. Okunması zahmetli bir mesaj yazmak yerine tam işime gelen bir konu bulmuş onun linkini bırakmıştım. neyse... en azından aklandığımı bilmek iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 [conspiracy]Bence oyuna, silah mekaniklerini test edebilmek için silah pompalama amaçlı yaptılar bunu.[/conspiracy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 abi bir kere f2p olacak oyunu parayla early access satmak biraz ipucu veriyor hani. neyse oyundaki keyfe bakıcaz bakalım, oyunun gidişatı belirleyecek son durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 abi kimse kusura bakmasın da burada bir sürü insan f2p olan archeage'e 120 euro verdi. Gelip de bunun 30 liralık fiyatına laf sıkacak platform değil burası asd zorla savunduruyosunuz oyunu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Xenocide said: abi kimse kusura bakmasın da burada bir sürü insan f2p olan archeage'e 120 euro 175 us dollars verdi. Gelip de bunun 30 liralık fiyatına laf sıkacak platform değil burası asd zorla savunduruyosunuz oyunu ahah fixed bunlardan biri de benım.. alpha oynayıp hevesimi aldım bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 faydalı bilgi: dandik dandik oyunlar almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Early Access: para verip beta testerlik yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 oyunun dandik falan oldugu yok ya, turu icinde piyasadaki en iyi gayet net. dayze para verip satin alanlardan boyle yorumlar gelmesi yakismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 dayz satarken en azından oyun daha alphada, gerçekten destek olmak istiyorsanız alın diye bas bas bağırmışlardı bunda yolma peşindeler gibi dah çok lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 said: H1Z1 faydalı bilgiler.. Oyun kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 arcane said: faydalı bilgi: dandik dandik oyunlar almayın. Ooo kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 İzliyorum streamerlari da çok boş oyun ya. Okla adam vurmaca, arada sopayla girişmece o kadar. Açın Mount & Blade oynayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar