Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 6. kitap Babylon's Ashes'a basladim bakalim bende dun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Ikinci sezonu ne zaman gelecek? Su an 500 tane kitap var okumak istedigim, kitaplara vaktim yok o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 subat 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Adına ödül düşünülecek kadar olayı var mıydı ya bu kadının? Yine de umutsarikaya_malitürktenalmak.jpg http://arsiv.ajans5.com/photos/arsiv/0/778.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 hah ben de ona bakacaktım unuttum ne awarddı o bulamam şimdi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Diziden sonra kitapları okurken ilk önce kafamdaki karakterlerin imajı dizideki gibiydi sonra yavaş yavaş hepsi değişti bir tek Holdenla Dedektif benzer kaldı. İyi seçmişler onları :p Ha bir de hintli kadın. Yanlız trailerı izlerken sanki böyle 4-5 kitaptan falan sahneler var gibi geldi bilemedim. Yine de power armorlar gelmiş aww yiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=p8vR2FB1PGM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Az once bitirdik ilk sezonu. Basarili (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 bobbie https://www.youtube.com/watch?v=r42q6l49Bb4 - https://www.youtube.com/watch?v=ZGnOKJ1JkRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=B_Ey2VmEi2Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 2 hafta varmış buna daha ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 1 ve 2. bölüm beraber düşmüş galiba.bakalım izliycem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 ilk 2 bölüm tempo biraz düşük ama aksiyona altyapıyı yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 enterasan bir yöne gidiyor sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Çılgın olaylar olacak eğer 2. Kitabı bu sezonda anlatırlarsa. 1. Kitabın sonuna doğru zaten baya bişi olacak sorası 2. Kitabı da anlatırlarsa baya iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 dizi çok iyi yaaa <3 <3 kalpkalpkalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 thomas jane erimiş gitmiş lan punisherken nasıldı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 güzeldi ep 4 ama kitaptan spo DONT YOU FUCKIN TOUCH ME die bağırmayı bekliyordum, hayal kırıklığı oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 baya iyiydi navunun falan kalkışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 sezon 2 bölüm 6 spo olaylar çok karıştı, ben son saldırı belter'lar yapmıştır dedim de, uzaylılarmış ya la saldıranlar. bir de bu rocinante'deki ingiliz zencisi hatunun traitor olacağı baştan beri çok belliydi ya, insan azıcık belli etmeyen bir karakter seçer ya da ona göre yazar script'i. bağırıyordu hatun ben ihanet edicem size diye, zaten opa bu falan demişlerdi geçen sezon. ama sanırım onun o kararı kurtarabilir alien invasion'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 bu sezon baya iyi gidiyor, hatta son blmler film gibin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Yazık, sondaki olayı göstermediler. Umarım daha sonra kayıtlardan veya flashback olarak görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Göstermemeleri daha iyi olmuş suit cam den olayları gösterecekler sanrm. Sorgulama vs durumlarında izleyicide daha çok merak uyandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 İlaç gibi ya, bu dizi saçmalıkları arasında çok farklı bir yerde. 5.bölüm Abiii space opera oluyor dedim tam bölümün sonunda ama çok iyi bağladılar. Kadının "you belong with me" demesi bayağı damardan girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bunun kitabını nereden getirtiriz ya ingiliççe? bayadır yurt dışından kitap getirtmedim. türkçesi bundan sonrasına kadar tercüme edildiyse önce onu alıp yurt dışından gelenlerle devam edebilirim, dizi baya sardı özellikle şu bölümden sonrasını kitaptan okusam çok tatlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar