Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 bingildak said: ben syfy'ın sitesinden izleyim dedim de adamlar inanılmaz reklam koymuşlar. 5 dk fln reklam var sanırım. çok fazlaymış abi ya iyi sabır varmış nasıl dayandın? smyrnas said: Buarada marslı gemileri .kıyafetleri ,tarzları falan fena böyle bir sovyet rusya havası var gibi. güzel yapmışlar. Evet aynı havayı ben de aldım :) Hatta sürekli bahsedilen Mars - Dünya soğuk savaşı lafı mı böyle düşündürttü diyordum da sen de öyle düşünmüşsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 uyudum, dayanamadım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 axedice said: Uykun varken dizi izlemesen hiç böyle aşk nefret entrika falan kasmayacaksın halbüki. Sırf altyazıyla izlemek için torrentliyorum diziyi, lingolar fena olmamış da kulağım alışamadı hala. Yeto musun bilader Syfy in sitesinde altyazı seçeneği var. Reklam reklam diyenler de adblock kursunlar bir zahmet, reklamlarda sadece ekran kararıyor 1 sn. sonra devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Bunun kitaplarini alayim bari ben ya 5 kitapmis galiba iyi oyalar 2-3 ay falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Kitaplar sürükleyici baya. Bi ASoIaF değil ama hızlı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Trde nerden aldin? Bwrnesandnoblesda ilk 3 cildi var pack halinde ofdan alicam ben sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 quixef said: axedice said: Uykun varken dizi izlemesen hiç böyle aşk nefret entrika falan kasmayacaksın halbüki. Sırf altyazıyla izlemek için torrentliyorum diziyi, lingolar fena olmamış da kulağım alışamadı hala. Yeto musun bilader Syfy in sitesinde altyazı seçeneği var. Reklam reklam diyenler de adblock kursunlar bir zahmet, reklamlarda sadece ekran kararıyor 1 sn. sonra devam ediyor. yada gelsinler CABUKdizi de izlesinler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Audiobook + ebook kombinasyonuyla okudum ben kitap olarak almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 çabukdinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Ne iyiymis bu dizi ya. Resmen bosluk doldurdu. Kitaplarda kalite nasil acaba? Moar space opera plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 2. sezona anlasmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Beğendim diziyi. Crew tam canlandırdığım gibi. Alex özellikle. Holden başta biraz mehti ama alıştım. Ama kitapları okumayanlar için biraz kafa karıştırıcı mı acaba bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 expanse iyi diyorlar, firefly gibin diyorlar. doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 basarili dizi. cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 olm dizi'de Adam Jensen varmış. hemde bionic :D http://www.imdb.com/name/nm1340118/?ref_=ttfc_fc_cl_t15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 supriz derecede iyi buluyorum ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 gemi ve otel sahnelerinde iyi gerdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Dark Matter Firefly gibi dediler, ona başladık çerezlik gidiyor. Bu da mı Firefly gibi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Bu baya iyi dizi ya, çerezlik falan değil. Oyunculardan bi iki tanesi hariç baya iyi oynuyolar, dizi çekiyo insanı içine içine. otelde buldukları julie miydi gerçekten ya başka biri çıkacak bence julie yaşıyor çıkacak falan. Bi de o astroiddeki gemideki organizma gibi olan şey neydi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ep8 Julie oteldeki. haftaya bitiyormuş bide sezon. ep 9-10 arka arkayaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 abi aslinda deli gibi spoiler istiyorum, ama dizinin konusu kaliteli akiyor. onun icin de spoiler istemiyorum. o zamazingoyu ben de merak etmedim degil. ilk bolumden bu yana merak ediyorum yalniz. cok layerli bir hikayeyi, bogmadan, hafif bir sekilde anlatmislar. basarili ya adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 game of thrones gibi kitabı bir sezona sıkıştırmıyorlar. Baya ilk kitabın yarısına filan gelecek daha hikaye işte bu sezonun sonunda. Birde kitapta olmayan eklemeleri de hoş. GoT gibi boktan değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ama 9 bolum cok az 2.sezon onayi aldilar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Evet aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar