Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Trailer i yeni izleyebildim. Miller karakteri direk olmamis, hani direk bruce wills e verselermis rol u ayni paraya gelirdi adam zaten. Holden ve IS bunlar zaten, okurken gozumun onunden surekli geciyorlar. Hatta IS hatunun etnik kokeni bile bu kadar benzeyemez; Holden reis ve IS http://www.gstatic.com/tv/thumb/tvbanners/184828/p184828_b_v7_aa.jpg Earth valsa abla ya lafim yok, botanik i goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--2rZh74An--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/1484233348223075652.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 thomas jane oynuyosa izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Şu posterdeki sahne direk 5. kitaptan diil mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Naomi ile ilgili sahneye benzettin sanırım ama onda cam kırılması yoktu. Posterdeki kadın kendi isteği olmadan, bir delik açılması sonucu boşluğa fırlamış gibi. Bir de dizideki Naomi kısa saçlı. http://www.syfy.com/sites/syfy/files/cast_expanse_naomi_nagata.jpg Posterdeki kadın Julie Mao sanırım. Belki poster gerçek bir olayı göstermek yerine azıcık soyut bir yaklaşımla yapılmış da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 kitaplarını okumak isteyenler için; ilknokta 36 TL'ye 2 kitabı birlikte satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Çok iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 dizi 14 Aralıkta başlayacak ama ilk bölümü facebooka koymuşlar. https://www.facebook.com/ExpanseSyfy/videos/650663878405119/?theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ayy no gravity sex gördüm, akşam izleyim asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 insallah iyi cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Syfy dan beklenmeyecek kadar iyi olmus ama dedikleri gibi bir GoT in Space degil gibi :p birde sezonun sadece 10 blm olmasi sebebiyle hizli hizli gidiyor tabi konu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Guzeldi 1. bolum... Boyle diziler 10 bolum olmasin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Son 4 dakika çok güzeldi. Bu kadar erken nasıl yayınlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bu mantıkla yarın da 2. bölüm çıkması gerek aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 güzel olmuş beğendim, kitaba çok sadık kalmışlar, holden biraz sırıttı sanki ama alışırız ileriki bölümlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Begendim ilk bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Norak said: Syfy dan beklenmeyecek kadar iyi olmus ama dedikleri gibi bir GoT in Space degil gibi :p Olur olmaz her şey için o kıyaslamayı yapıyorlar. İlk bölümü henüz seyretmedim ama kitapların hiç öyle bir havası yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 benim çok kafam karıştı ama ya noluyor ne bitiyor çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 çünkü biraz karışık gittiler, 2-3 bölüme netlik kazanır kaçırdıysanız tek anlamanız gereken ilk sahnedeki kız, miller ın ceres te aradığı kızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yok ya zaten o isin marketing kismi oyle demeleri lazimki izleyici ceksin, yoksa oyle bir butcesi de yoktur bunlarin buyuk ihtimal 10 blmden fazlasi cikardi olsaydi bu hikaye icin. daha birkac saglam kitap adaptasyonu gelicek gene 2015/16 arasi bakalim gene syfydan bundan baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Dizi iyi sahiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 izlenir bu. hafifli uzay dizisi diyecegim ama aslinda konu detayli altyapiya sahip sanirim. guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Benim de beklediğimden iyi çıktı. Cast fena olmamış, bi amos yeterince badass gibi gelmedi şimdilik. Amos çünkü Bide ceres stationda millerın yaşadığı yerde falan böyle artifical sky var mıydı? Çok oldu ilk kitabı okuyalı ama hiç hatırlamıyorum şundan https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/s320x320/e15/11311298_849621971792937_883604677_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 plot ne zaman olgunlaşıyor ki hikayede başladığımız noktadan bakarsak? kitaplarda anlatım kaç narrative üzerinden ilerliyor. şimdilik 3 kişi var. böyle mi devam ediyor yoksa daha böyle büyük scale anlatım var mı kitapta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Her kitapta yeni karakterler ve yeni PoV ekleniyor, hatta ilk kitapta 2yle sınırlıydı PoV, şimdi Avasaralayı da eklemişler (UN yöneticisi hintli abla), çok sırıtmaz ama keza archları kesişene kadar Avasarala da boş durmuyordu. 3. 4. bölüme doğru hikaye olgunlaşır taşlar yerine oturur, ilk "gizemin" peşinden gitmeye başlarlar. Bu hızda giderlerse ki gidecekler gibi, well that escalated quickly olacak işler. Genel hikaye baya girift ihanetler politika vs, avasarala ve holden özellikle hep merkezinde olacak tabi bütün bunların, hani onların PoVdan da saki kalmaz sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar