pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 177$ tutarında 5 adet farklı telefon kılıfı alıyorum, gümrükte sıkıntı yaparlar mı, ticari amaçlı değil aldığım kılıfılar. Element case, uag vs zaten.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Vergi binebilir.
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 kargo ücreti gümrük şeysine ekleniyor muydu bi de sınır 150 dolar mıydı
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 amazon 75€ üstü alışverişlerde gümrük şeysini otomatik ekliyor. olur da gümrüğe takılmazsa iade ediyorlar.
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 patide kılıf satan bir vatandaş vardı ona sor
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 177 dolar toplam değil mi? 2-3 shipment ta getirt bence kafan rahat olsun
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 vergiyi peşin alıyor amazon zaten, takılmaz.
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Gümrük kıllık yapmazsa vergiyi kesiyor zaten Amazon daha yollamadan da 4-5 kılıfa ticaret demez heralde denyo bi memura denk gelip. Bastık order'ı bakalım.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 abi kalabalik zamanlarda cok da kaale almiyorlar yeni yil mis sevgililer gunu imis..araligin ortasindan martin basina kadar free zone gibi dusunun..kor gozum parmagina birsey yoksa ellemiyorlar
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Önceden bayram - yılbaşında 1 ay önce ve sonrasında gümrük muafiyeti 3 katına çıkıyordu (225eu oluyordu) o kalkmasaydı iyidi
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ben 350$'a ekran kartı aldım, vergiyi iade ettiler 170 TL.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Şunu birisi tam açıklayabilir mi ? 2 ay içinde full refund oluyor gibisinden yorumlar okudum. Millet PS4, XBOX almış hepsini geri vermişler. Garanti gerektirmeyecek, hacmi küçük parçaları (SSD gibi) basarım geçerim amazon'dan bende.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 aldıklarımdan refund edilen de oldu edilmeyen de. kontrol eden memura kalıyor ona güvenip eşya alma.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 idare mahkemesinde stajım vardı. adliye asansöründe vatandaşın biri davasıyla ilgili bir şey sordu. dilin döndüğünce anlattım. teşekkür etti vs. sonra bana durduk yere sen çok iyi bi avukat olucaksın numaramı kaydet ben sana lazım olucam dedi. alla alla dedim acaba vekaletini falan mı vermek isticek. neyse telefonunu kaydederken sordum beyefendi yanlış anlamayın ama siz bana hangi konuda yardımcı olucaksınız diye. telefonunun kılıfı yok çinden telefon kılıfı getiriyorum her model var çözeriz dedi. herif mükemmel pazarladı hiç unutmam. öyle bir anı işte.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 @Prudent Yani olay memura kalmış oluyor. İki ihtimal mi var ? - Memur paketi kontrol eder. Gümrük bedelini belirler. Eğer gümrük bedeli amazon'un aldığı bedelden az ise amazon aradaki farkı refund eder. Aynı ise refund olmaz. - Memur paketi kontrol etmeye yeltenir. Ama nikotin krizi gelmiştir. Paketi beleşten geçirir. Sigara içmeye gider. Bedel alınmadığı için amazon full refund verir. Bu mudur yani olay ? PS4 geçirenler nasıl geçirmiş hala anlamadım yalnız.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 farkı ya alırsın ya alamazsın ya da komple alırsın 3 secenek var
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ps4 den refund geldi bana 110 dolar, monitör aldım asus ondanda refund geldi, şans işi biraz arkadaşda aldı ps4 ona 15 dolar refund etmişlerdi,
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 SodomVsGomore said: idare mahkemesinde stajım vardı. adliye asansöründe vatandaşın biri davasıyla ilgili bir şey sordu. dilin döndüğünce anlattım. teşekkür etti vs. sonra bana durduk yere sen çok iyi bi avukat olucaksın numaramı kaydet ben sana lazım olucam dedi. alla alla dedim acaba vekaletini falan mı vermek isticek. neyse telefonunu kaydederken sordum beyefendi yanlış anlamayın ama siz bana hangi konuda yardımcı olucaksınız diye. telefonunun kılıfı yok çinden telefon kılıfı getiriyorum her model var çözeriz dedi. herif mükemmel pazarladı hiç unutmam. öyle bir anı işte. böyle hikayeleri çok seviyorum
Öne çıkan mesajlar