Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başka karakterlere dalmıyorlar ama rogue açayım deneyim dedim eline two handed verdim adam gittiği gibi ona dönüyorlar 2 yedi ogrelerden daral geldi :)
Mesaj tarihi:
Tankın angaje olduğu düşman sayısını arttıran (+enemies engaged) hikayelere vermen lazm, yoksa dönerler ki ona rağmen gene kalabalık gruplarda dönecektir, rogue'un defansif opsiyonlarının da olması lazm veya hızlı dps'le çabuk öldürmesi lazm.
Mesaj tarihi:
master belowla savaşmıyım dedim, sevişilecek kızı da yem yapamadım, içim elvermedi.

puştun yanında 5 tane azmodan var. baya piç mage bunlar ya, daha savaşmadım ama korkuyorum.
Mesaj tarihi:
hmm yok milyona gelmezde major indirimlerde 500k yi gorurler 1 seneye steamde, su an wasteland2 nin sadece 100k falan altinda gibi yani daha iyi durumu.
Mesaj tarihi:
ya oyuna 5 gün falan bi ara vermek zorunda kaldım direk soğudum ffs
aynı karakterle baştan başlicam galiba
veya range mi gitsem bu sefer, en son partide 2 range vardı çünkü, 4 melee + pet olunca dar alanlarda dövüşler çok kıllatıyor

AYRICA
abi şu 1.03 patchinden beri bişey başladı
rogue'umda iki weapon set var melee ve range olarak, ana 2. setten 1. sete geri dönmek istediğimde önce 3. sete geçiyor öyle bi ayar olmamasına rağmen ve 3. set direk unarmed. bi bakıyorum rogue'um bütün fight boyunca moblara yumruk atmış falan off delir. bunu iptal etmenin bi yolu yok mu ya?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...