Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 başka karakterlere dalmıyorlar ama rogue açayım deneyim dedim eline two handed verdim adam gittiği gibi ona dönüyorlar 2 yedi ogrelerden daral geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Tankın angaje olduğu düşman sayısını arttıran (+enemies engaged) hikayelere vermen lazm, yoksa dönerler ki ona rağmen gene kalabalık gruplarda dönecektir, rogue'un defansif opsiyonlarının da olması lazm veya hızlı dps'le çabuk öldürmesi lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 3 kişiye kadar engagment verdim fakat ogreleri tutamıyorum işte bugmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Ogre'ler en çok vuran, abidik gubidik stun atan yaratıklar heralde oyunda. Ne spell varsa boşalt, çabuk ölsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 demek ki ogre'ın disengagement kuvvetli iplemiyor senin charı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 master belowla savaşmıyım dedim, sevişilecek kızı da yem yapamadım, içim elvermedi. puştun yanında 5 tane azmodan var. baya piç mage bunlar ya, daha savaşmadım ama korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 domination atıyolar yoksa bi hareketleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 2 kişi oynuyorum o kadar büyü spamlayacak adamım yok :) gidip tüm takımı doldurucam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 steam satislari 300k civariymis sanirsam, backerlarda steam olduguna gore onlarda dahildir heralde. gog falan belli degil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 indirim fln başlasın milyonu görürler bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 hmm yok milyona gelmezde major indirimlerde 500k yi gorurler 1 seneye steamde, su an wasteland2 nin sadece 100k falan altinda gibi yani daha iyi durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ya oyuna 5 gün falan bi ara vermek zorunda kaldım direk soğudum ffs aynı karakterle baştan başlicam galiba veya range mi gitsem bu sefer, en son partide 2 range vardı çünkü, 4 melee + pet olunca dar alanlarda dövüşler çok kıllatıyor AYRICA abi şu 1.03 patchinden beri bişey başladı rogue'umda iki weapon set var melee ve range olarak, ana 2. setten 1. sete geri dönmek istediğimde önce 3. sete geçiyor öyle bi ayar olmamasına rağmen ve 3. set direk unarmed. bi bakıyorum rogue'um bütün fight boyunca moblara yumruk atmış falan off delir. bunu iptal etmenin bi yolu yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 bende de var o tam obsidian muhabbeti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 hay bi tarafına boru döşediklerim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Ben en çok şu charm/domination atılan karakterin weapon setini değiştirmesine ,spellin etkisi geçince de o weapon sette kalmasına uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 hah o da ayrı bi kıl evet bi de her dövüşte grubun yarısı domination yiyince dadından yenmiyor gerçekten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Dominationda koca koca rangerların çakıya geçip bir de utanmadan kendilerine gelince çakıya devam etmesi ne kadar kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mental Fortress gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 mental fortress var bütün charlarda. hiçbir etkisi yok gibi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Charm atılan karakter oyuncunun içinden çıkmasın diye silah değiştirme olayını kasten yapmış olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 asdasda durance http://i.imgur.com/mEv4rjA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Endless level 10 adım attığım gibi 10 tane shade çıktı reskill manya yaptılar nasıl geçicem burayı ilacı ne bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Fire'a dayanıklı değiller. Fire buyu salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 fog'a salla büyüleri shade'ler baya zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar