Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Dialogları okumadan tak tak basıp geçmeden karakterin classına, geldiği yere göre cevap vermesi bile yeterli. Paladinsen classın zevkinin yarısı paladin gibi davranmaktan geliyor. DnD falan paladin gibi davranmayan paladinin skillerini alarak cezalandırır mesela. Infinity motorundakilere benzeyen rpg oyunlarda dialoğu, keşfi ve rpyi aradan çıkarınca hiçbir şey kalmıyor. Kalanı mmolar işte. Min-max yap, öncekinden biraz iyi loot düşsün, öncekinden 0.0001 kat güçlen, öncekinden biraz daha güçlü düşman yen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Single Player'da neyin rp'si diyenler. Bknz: http://en.wikipedia.org/wiki/Alignment_%28Dungeons_%26_Dragons%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 iyi de bu masaüstü frp için d&d. single oyun için değil ki. he bunu uygulayan baldur's gate serisi vardı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 GERGE said: Paladin acmamin tek nedeni D&D Paladin RP'si yapmak. Ben ne bileyim Chanter, Cipher nasil RP yapacak? Bu ulkenin elfi, bucuru nasil RP yapacak. Chanter bard, cipher spawn büyüsü üzerine olmayan necromancer gibi düşün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 okumaya üşenen kapasitesine göre oyun oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 mesela ben mercenary paladin seçtim parayı veren düdüğü çalıyo. iyi adammış kötü adammış beni bağlamıyo. =) bu arada ogrelerde baya süründükten sonra 4.kattakiler çerezlik geldi. daha zorlaşarak gidecek sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Elmshore Cave fena yatıyorum L9'da, var mı taktiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bütün loot Od Nua'da, orayı bitirdikten sonra gerisi geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Od nua fampyr king i alamadim ben Dmg im yetmiyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Quest veren değil mi o? Ben oradayım galiba. Herkesleri kes geçirim dedi. Ben de haritayı açmayı seviyorum. Yapim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 oyunun artık bedavadan herkesin bildiği dnd kuralları + fr setting kombosu olmaması başta biraz tırstırıyor cidden. ama yine aynı sebepten, oynadıkça "oha lan bu kadar şeyi nasıl yazmışlar?" diye hayret ettirip iyice sevdiriyor oyun. resmen emek patlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Gangren said: Elmshore Cave fena yatıyorum L9'da, var mı taktiği? Plague of Insects'de bug varmış, sorun buymuş meğer. Ölene kadar gitmiyor üzerinde, sürekli Raw dmg veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Yazım Ogre Druid'lerin bug'ını yau iki sayfa önce. Main Char'a yedirmezseniz ve combat'tan sonra harita değiştirirseniz sorun çıkartmıyor, sadece animasyonu kalıyor. Sonra bi party'dekileri çıkartıp geri ekleyince animasyon da gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 incoming patch https://forums.obsidian.net/blog/7/entry-179-patch-notes-103/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bu oyun ne kadar sattı ? Veya 2015 veya 2014 yılında en çok satılan oyunalrı görebileceğimiz bir site vs var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 vgchartz var ama sadece konsol oyunları ayrıca online satışlar dahil değil. steam hiçbir şekilde satışları paylaşmıyor, dağıtıcı veya yapımcının keyfine kalmış rakamları açıklamak ama benim tahminim. 200k'ya gelmiştir 77k back'leyen tip varsa 130k falan da alan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 said: The items Drinking Horn of Moderation and Talisman of the Unconquerable were causing Ciphers to permanently lower their amount of focus gain. We've included a fix to retroactively resolve the issue on Ciphers but the effect is still on the items. Unfortunately the fix will not fix the broken effect on those items, so you'll need to keep those items unequipped until the next patch. If you do equip them, perform a Save/Load to fix your Cipher. obsidian... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 combat bittiğinde grup da ölü olanlara xp mi gitmiyor sadece ne gibi kötü yanları var? ara sıra tek tük kayıpla bitiriyorum çok zararı olurmu yani nasıl olsa canlanıyorlar savaş bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 combattan xp almiyosun ki asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 birşey olmaz. yalnız çok dayak yiyorsan, biri de permadeath olursa arada, üzerine quicksave basarsan çok feci olur sdfsd. sene 2015, quicksave tek slot. teşekkürler obsidian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 yok fazla dayak yemiyorum bazen 1 tanesi ölüyor baştan yapıyorum savaşı sonra. yanlışlıkla quicksave yaparsam diye her bölgeye girdiğim de save alıoyrum en kötü ihtimal o bölgenin başına dönerim yani tavisye ederim üşenme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Xp questlerden geliyor combatta yok xp. Hepsi ayni levelle gidiyorlar zaten hatta gruba almadiklarin bile alinca levelliyor. Onlarda uzaktan levelliyor onlarida queste gonderiyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 dreagloth said: Yargıladığımdan falan değil de, haddim de değil zaten ama single bir oyunda neyin rp sini ve nasıl yaptığınızı anlayamıyorum. Dialoglarla, seçimlerle ve sonuçlarıyla. Raedrici kestin mi, animancy çalışmalarını destekliyor musun, destekliyorsan nereye kadar? İlişkilerinde acımasız ve saldırgan mısın, yoksa rasyonel ve sakin mi? Oyunda seni siyah/beyaz diye kısıtlamadan düşündürüp seçim yapmaya yönlendiren ve sonuçlarını yine oyun içinde sana sunan geniş bi sistem var, bunları kafandaki belli bir karaktere göre oynadığında otomatik roleplay yapmış oluyorsun ek bir çaba sarf etmene gerek yok. Gruptaki npcler "roleplay" yaparken senin seyretmen gibi bi durum hiç yok. Oyun bu yüzden çok başarılı, bg1-2de sınırlı olan bu seçimleri (ve sonuçlarını) karakterleri dar stereotiplere zorlamadan (lawful good, chaotic evil) geniş bi yelpazede sunuyor. Ha chanter roleplayi ya da cipher roleplayi gibi kavramlar saçma geliyor bana, classın ne olursa olsun önemli olan karakterinin düşünce yapısı. Her wizard her fighter aynı olmuyor, ki farklı paladin orderları bile sırf bu kalıbı yıkmak için getirilmiş bir düşünce. Satışlara gelirsek oyun citiesden biraz daha iyi sattı paradox un 2015 Q1 raporlarına göre, ki Q1in son haftasında çıkmıştı satmaya da devam ediyor. Cirolardan 600k civarı bi tahmin vardı, indirimlerden önce 1m a dayanacak gibi geliyor bana. Ticari olarak gerek paradoxun gerek obsidianın en başarılı oyunu şimdiye kadar, ben 2 xpac ve sonrasında bir devam oyunu bekliyorum bu settingde. Bi tanesi de kotor / motb ayarında olsa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Ben hala anlamıyorum abi atari kartuşu gibi save sayısını limitleme olayını. Quicksavei her save ayrı slota kaydettir neden hep aynısına kaydetiyo deli midir? Autosaveyide 3 slotta döndür mis gibi. Nolcak diskette yer mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Bu arada 2 inanılmaz saça şey daha var. Uraşan Obsidian forumlarına yazan varsa yazsın. 1. 300 satır konuşmalı ve sonunda combat olan olaylarda konuşma sonrası save alamamak hayattan soğutuyo beni. İlk wtcher olsun hayaletli köydeki spectre olsun konuş babam konuş sonra combat sıçınca baştan konuş. 2. Aynı muhabbet + combat durumlarında odaya dikdörtgen şeklined girmek. Normalde Wedge'e benzer bir formasyonla oynuyorum warrior en önde. Odaya bi giriyorum aoe atabilsin diye wedgenin en dışındaki mage'im dikdörtgenin başını çekiyo. Combatta OoOoOOoOooOOO sonra. Birde abi Watcher, Cipher, Animancer ve Necromancerın farkı nedir? Hade necromancer ve animcancer biri büyü biri science dedik yersen. Watcherla cipherin farkını çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar