Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Bright said:

spell accuracy'de eldeki silahın accuracy'sine bağlı olduğu için mecburen focus'u olduğu şeyi takmak durumunda kalıyorsunuz.

Şu olay doğru olmayabilir combat loglardan bi kontrol et, sheet accuracy yerine base accuracy + spell bonusu kullanıyor. Focuslu silahı taktığında spell accuracy de artıyorsa bugdır.

Base accuracy (Weapon Focus olmadan) + Character Level x 3 + Spell modifier (Genellikle +10, spell description da yazar) + Buffs

Yani buffsuz 1. lvl wizard 28 spell accuracy ile başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bright said:

spell accuracy'de eldeki silahın accuracy'sine bağlı olduğu için mecburen focus'u olduğu şeyi takmak durumunda kalıyorsunuz.

Şu olay doğru olmayabilir combat loglardan bi kontrol et, sheet accuracy yerine base accuracy + spell bonusu kullanıyor. Focuslu silahı taktığında spell accuracy de artıyorsa bugdır.

Hmm evet, silah accuracy'si girmiyor, spell'lerin base accuracy'si var ancak Tactical Meld gibi buff'lar ekleniyor. Belki eklenmese daha iyi olabilir, boss'lara charm atmak baya komedi oluyor sdfssd
Sosyal ağlarda paylaş

süper bir gazla başladım. Ne diyeyse Elf ranger açtım. Adını legolas koymadım ama. Yaşlanmışız muhtemelen zorluyorum zorluyorum, oyun bir türlü sarması gerektiği kadar saramadı.

Dünyasına aşina olmadığımdan mı, 40 yaşına yaklaşınca "lan cipher ne olaki" diye bakmaya üşendiğimden mi yoksa günde epi topu 1 saat oyun oynayabilecek zamanım olmasından mı bilemiyorum. Ama oyun müzikleri hariç 10 numara o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk path of damned oynadım caed nuaya kadar tank ile ancak her kombat ayrı bir boss fighta dönüşmeye başlayınca o karakteri bırakıp monk-hard açtım

monk çok iyi olmuş.biraz micro gerektiriyor ancak şuan partyde benden sonra total damageı en yüksek olan adam(mage) 9k total damage iken benim monk 21k sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke

süper bir gazla başladım. Ne diyeyse Elf ranger açtım. Adını legolas koymadım ama. Yaşlanmışız muhtemelen zorluyorum zorluyorum, oyun bir türlü sarması gerektiği kadar saramadı.
Dünyasına aşina olmadığımdan mı, 40 yaşına yaklaşınca "lan cipher ne olaki" diye bakmaya üşendiğimden mi yoksa günde epi topu 1 saat oyun oynayabilecek zamanım olmasından mı bilemiyorum. Ama oyun müzikleri hariç 10 numara o ayrı.

Zaman hocam zaten eski heyecan nerede tey tey.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Smoke said:

yoksa günde epi topu 1 saat oyun oynayabilecek zamanım olmasından mı

şundandır büyük ihtimalle, oyun çok zaman yiyor çünkü
oyunda kendine kısa hedefler koyarsan belki daha zevkli olabilir :> "şu level bitsin öyle çıkayım" falan gibi

Hacı ben dünyayı bilmediğimden çok zevk alamadım. DnD kuralları ve tadını vermedi. Bilmediğim tanrılar felan.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Hacı ben dünyayı bilmediğimden çok zevk alamadım. DnD kuralları ve tadını vermedi. Bilmediğim tanrılar felan.

abi ilk başta ben de afalladım da alışıyosun ya
zaten diyaloglar filan da yardımcı oluyor, tekrar ede ede öğreniyosun yani
ama evet okumaya üşeniyorsan yapıcak bişey yok eahu
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba, ben Ozan, 38 yaşındayım ve PoE'de bir çok diyaloğu tam okumadan geçtim.
Utanıyorum...

Neyse haftaya şantiyeye gideceğim akşam kendimi vere vere bir kere daha deneyeyim hehehe.

Var mı şu classla başla azını yüzünü dağıtırsın diyeceğiniz bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...