quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 axedice said: Bright said: spell accuracy'de eldeki silahın accuracy'sine bağlı olduğu için mecburen focus'u olduğu şeyi takmak durumunda kalıyorsunuz. Şu olay doğru olmayabilir combat loglardan bi kontrol et, sheet accuracy yerine base accuracy + spell bonusu kullanıyor. Focuslu silahı taktığında spell accuracy de artıyorsa bugdır. Base accuracy (Weapon Focus olmadan) + Character Level x 3 + Spell modifier (Genellikle +10, spell description da yazar) + Buffs Yani buffsuz 1. lvl wizard 28 spell accuracy ile başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 axedice said: Bright said: spell accuracy'de eldeki silahın accuracy'sine bağlı olduğu için mecburen focus'u olduğu şeyi takmak durumunda kalıyorsunuz. Şu olay doğru olmayabilir combat loglardan bi kontrol et, sheet accuracy yerine base accuracy + spell bonusu kullanıyor. Focuslu silahı taktığında spell accuracy de artıyorsa bugdır. Hmm evet, silah accuracy'si girmiyor, spell'lerin base accuracy'si var ancak Tactical Meld gibi buff'lar ekleniyor. Belki eklenmese daha iyi olabilir, boss'lara charm atmak baya komedi oluyor sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Yukarıda yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sanırım oyunla ilgili beğenmediğim en kötü şey, j/m/ı/c gibi kısayollarla açılan ekranlardan sonra g ile oyuna geri dönememek eski ie oyunları gibi :( öyle iyi. tişikirlirsipirmin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 süper bir gazla başladım. Ne diyeyse Elf ranger açtım. Adını legolas koymadım ama. Yaşlanmışız muhtemelen zorluyorum zorluyorum, oyun bir türlü sarması gerektiği kadar saramadı. Dünyasına aşina olmadığımdan mı, 40 yaşına yaklaşınca "lan cipher ne olaki" diye bakmaya üşendiğimden mi yoksa günde epi topu 1 saat oyun oynayabilecek zamanım olmasından mı bilemiyorum. Ama oyun müzikleri hariç 10 numara o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ilk path of damned oynadım caed nuaya kadar tank ile ancak her kombat ayrı bir boss fighta dönüşmeye başlayınca o karakteri bırakıp monk-hard açtım monk çok iyi olmuş.biraz micro gerektiriyor ancak şuan partyde benden sonra total damageı en yüksek olan adam(mage) 9k total damage iken benim monk 21k sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Smoke süper bir gazla başladım. Ne diyeyse Elf ranger açtım. Adını legolas koymadım ama. Yaşlanmışız muhtemelen zorluyorum zorluyorum, oyun bir türlü sarması gerektiği kadar saramadı. Dünyasına aşina olmadığımdan mı, 40 yaşına yaklaşınca "lan cipher ne olaki" diye bakmaya üşendiğimden mi yoksa günde epi topu 1 saat oyun oynayabilecek zamanım olmasından mı bilemiyorum. Ama oyun müzikleri hariç 10 numara o ayrı. Zaman hocam zaten eski heyecan nerede tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Fighterın regeni sayesinde last man standing haliyle birkaç savaş kazanınca MT'ın fighter olmadığı bir grup hayal edemedim. Monk iyi mi diyorsunuz yani? Monku hafif zırh giymeye zorlayan bir durum var mı? Damage yemeye mahkum kılmışlar sanırım karakteri, avoidance iyi mi kötü mü bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Smoke said: yoksa günde epi topu 1 saat oyun oynayabilecek zamanım olmasından mı şundandır büyük ihtimalle, oyun çok zaman yiyor çünkü oyunda kendine kısa hedefler koyarsan belki daha zevkli olabilir :> "şu level bitsin öyle çıkayım" falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Saeros said: Smoke said: yoksa günde epi topu 1 saat oyun oynayabilecek zamanım olmasından mı şundandır büyük ihtimalle, oyun çok zaman yiyor çünkü oyunda kendine kısa hedefler koyarsan belki daha zevkli olabilir :> "şu level bitsin öyle çıkayım" falan gibi Hacı ben dünyayı bilmediğimden çok zevk alamadım. DnD kuralları ve tadını vermedi. Bilmediğim tanrılar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 lan sanki her oynadığınız oyunun lore master sınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Daha gerçekçi RP oluyor bence lore'u bilmemek. Loremaster mısınız nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 J'ye bas, oradan oku lore'u. bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Tuna işte yaşlılık orda devreye giriyo . Gücüm kalmamış sayfalarca sey okumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 exp yapsınlar ne ikinci oyunu. yeni companion'lar katılsın level cap yükselsin yeni büyüler mekanlar, monster'lar. 18 olsun bi kere temiz 10 20 liraya satsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 BonePART said: Hacı ben dünyayı bilmediğimden çok zevk alamadım. DnD kuralları ve tadını vermedi. Bilmediğim tanrılar felan. abi ilk başta ben de afalladım da alışıyosun ya zaten diyaloglar filan da yardımcı oluyor, tekrar ede ede öğreniyosun yani ama evet okumaya üşeniyorsan yapıcak bişey yok eahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Merhaba, ben Ozan, 38 yaşındayım ve PoE'de bir çok diyaloğu tam okumadan geçtim. Utanıyorum... Neyse haftaya şantiyeye gideceğim akşam kendimi vere vere bir kere daha deneyeyim hehehe. Var mı şu classla başla azını yüzünü dağıtırsın diyeceğiniz bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Abi diyalgolarda lore check yok ki? Next next yaparak oyun bitiriyosun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 kaka yerlerden buldum oyunu da çalışmadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Hayvan işte 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paladin acmamin tek nedeni D&D Paladin RP'si yapmak. Ben ne bileyim Chanter, Cipher nasil RP yapacak? Bu ulkenin elfi, bucuru nasil RP yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Nasıl istiyorsan öyle yaparsın, illa x class y RP'si yapacak diye birşey yok ki. Şarkı söylemeyi sevmeyen Chanter oyna yani, nedir sdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Yargıladığımdan falan değil de, haddim de değil zaten ama single bir oyunda neyin rp sini ve nasıl yaptığınızı anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 single oyunda rp'yi oluşturduğun ya da yanına kattığın karakter yapmalı. bg serilerindeki gibi. keldorn'un quest sonlarında para kabul etmemesi, party'i bankrupt etmesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sanki minesweeper oynuyoruz oyunun türü rpg yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar