Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Nigger_of_the_sand said:

Temple of Eothas'taki Skuldr King'i öldüremedim resmen

hard başladığım oyunu easy e indirdim. ona ragmen gene de o 2. katı temizleyemedim. level 2 de 3 de ayrı ayrı beceremedim. nasıl moralim bozulduysa karakterler level 5 oldu, 6 kişi full grup olduk, ben hala donmedim oraya. donsem muhtemelen otturecegim simdi (hard oynuyorum hala) ancak yine de "banane ya, oynamıyorum iste, banane!" moduna girdim bir kere.

oh, well.

bg1 ve bg2 de de scaling yoktu, ama hatırlamıyorum yahu bu kadar zorlandığım yerler.
Sosyal ağlarda paylaş

En fazla bi kac kere olup gecersiniz abi oralari.

Gruba adam alin 6 kisi gidin daha oyunun basi.

Reager in kalesi zorlayabilir bi. Onda da tum kaleyi rahat temizleyip picin yanindaki 9 mobu almasi kaliyo.

6 kere falan denedim sonunda kapida iki tank taktigiyle yendim
Sosyal ağlarda paylaş

Grup kompozisyonu

L8 şu anda grup, Act 2'deyim, çoğu questi/task'ı tamamladım sanırım (en azından şehirde birşey kalmadı gibi.)

Hard oynuyorum, çok fazla zorlanmadım, bi Lighthouse biraz kastırdı. Hiç Endless Path yapmadım.

Grup: Rogue DW Main, Eder, Hiravias (Melee - 1h Spear), Aloth (Ranged), Durance (Ranged) ve Sagani (Ranged).

Çoğu yerde rogue 2. - 3. mobu tanklamak zorunda kalıyor.

Bu gruba Paladin'i dahil etmek istiyorum, OT gibi, 2h olsun olarak.

Şimdi Hiravias'ın faydası var, Durance kesinn olmalı. Aloth'dan şu levelda emin değilim. Bi fireball iş yapıyor ara sıra. Sagani değişebilir gibi görünüyor ama o da uzaktan iyi vuruyor ve bounce sayesinde iş yapıyor baya, pet de yeri geldiğinde iyi sünger işi görüyor.

Kimi değiştirmek mantıklı?

Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

6 kere falan denedim sonunda kapida iki tank taktigiyle yendim

priest im yoktu aslında o sırada. belki inn de bir priest yaratıp ya da biraz ilerleyip priest alıp geri gelseydim level 3 ken de temizlenirdi. 2 tank 1 cipher ve 1 wizard indiremeyince klavyeyi kırmak yerine ciktim geri gelmedim bir daha. sorunumun dps oldugunu dusunuyorum (o sırada farkında degildim tabi), zira ek spawnlar gelmeden indirmedigimden overwhelm oluyordum. zira aynı grup aynı zorlukta baska bir seyde boyle zorlanmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Grup kompozisyonu

L8 şu anda grup, Act 2'deyim, çoğu questi/task'ı tamamladım sanırım (en azından şehirde birşey kalmadı gibi.)

Hard oynuyorum, çok fazla zorlanmadım, bi Lighthouse biraz kastırdı. Hiç Endless Path yapmadım.

Grup: Rogue DW Main, Eder, Hiravias (Melee - 1h Spear), Aloth (Ranged), Durance (Ranged) ve Sagani (Ranged).

Çoğu yerde rogue 2. - 3. mobu tanklamak zorunda kalıyor.

Bu gruba Paladin'i dahil etmek istiyorum, OT gibi, 2h olsun olarak.

Şimdi Hiravias'ın faydası var, Durance kesinn olmalı. Aloth'dan şu levelda emin değilim. Bi fireball iş yapıyor ara sıra. Sagani değişebilir gibi görünüyor ama o da uzaktan iyi vuruyor ve bounce sayesinde iş yapıyor baya, pet de yeri geldiğinde iyi sünger işi görüyor.

Kimi değiştirmek mantıklı?

Durance dan guzel OT oluyor. Onu da deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun iyi hemde çok iyi, 34 saat gameplay oldu nazlana nazlana oynuyorum her düşen kitabı 2-3 kere okuyorum, herkesle tekrar tekrar konuşuyorum ortamı daha iyi tanımak için. Ansiklopediyi kurcalıyorum vs.

Parasını bu kadar hak eden single player başka bir oyun olamaz. Hatta 65 tl az bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

BG2 daha lineerdi çünkü.
Oyun seni tahmin ettiği level'a göre, o level'a uygun trash moblara yönlendiriyordu.

Öte yandan boss'lar için günler harcandığı da vaki BG2'de.
Kangaxx, Firkraag gibi encounter'lar direkt WoW level.

Bg de sistemde ustalasmislardi. Adamlarin sistem yeni oldugu icin encounterlari tam kestirememis olabilirler.

Rogue sardi simdi beni. Yanliz robe, flail, perception veren full helm derken rogue dan baska herseye benziyo tipim. Partinin tipi duzgunken ben manyak gibi dolasiyorum ortada :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...