Regalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Potd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Temple of Eothas'taki Skuldr King'i öldüremedim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bu hafta yama geliyomuş babuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 oyundaki en iyi 2 companionın da chris avellone tarafından yazılmış olması şaşırtıcı mı? bence değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 hangisi en ii 2 companion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 en iyi derken en efektif herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Hayır en efektif değiller. Hikayeleri / questleri / diyalogları en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 kim? hederle duracell mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bu twin elmse nerden gececz mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 aquila said: kim? hederle duracell mi? Duracelle girivinmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Daesu said: bu twin elmse nerden gececz mk searingden devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Nigger_of_the_sand said: Temple of Eothas'taki Skuldr King'i öldüremedim resmen hard başladığım oyunu easy e indirdim. ona ragmen gene de o 2. katı temizleyemedim. level 2 de 3 de ayrı ayrı beceremedim. nasıl moralim bozulduysa karakterler level 5 oldu, 6 kişi full grup olduk, ben hala donmedim oraya. donsem muhtemelen otturecegim simdi (hard oynuyorum hala) ancak yine de "banane ya, oynamıyorum iste, banane!" moduna girdim bir kere. oh, well. bg1 ve bg2 de de scaling yoktu, ama hatırlamıyorum yahu bu kadar zorlandığım yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 BG2 daha lineerdi çünkü. Oyun seni tahmin ettiği level'a göre, o level'a uygun trash moblara yönlendiriyordu. Öte yandan boss'lar için günler harcandığı da vaki BG2'de. Kangaxx, Firkraag gibi encounter'lar direkt WoW level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 very hard var mı? very hard başlayacağım. Böyle oyunlarda en zoru seçip eziyet çekiyorum nedense hep. Akşama alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 En fazla bi kac kere olup gecersiniz abi oralari. Gruba adam alin 6 kisi gidin daha oyunun basi. Reager in kalesi zorlayabilir bi. Onda da tum kaleyi rahat temizleyip picin yanindaki 9 mobu almasi kaliyo. 6 kere falan denedim sonunda kapida iki tank taktigiyle yendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Grup kompozisyonu L8 şu anda grup, Act 2'deyim, çoğu questi/task'ı tamamladım sanırım (en azından şehirde birşey kalmadı gibi.) Hard oynuyorum, çok fazla zorlanmadım, bi Lighthouse biraz kastırdı. Hiç Endless Path yapmadım. Grup: Rogue DW Main, Eder, Hiravias (Melee - 1h Spear), Aloth (Ranged), Durance (Ranged) ve Sagani (Ranged). Çoğu yerde rogue 2. - 3. mobu tanklamak zorunda kalıyor. Bu gruba Paladin'i dahil etmek istiyorum, OT gibi, 2h olsun olarak. Şimdi Hiravias'ın faydası var, Durance kesinn olmalı. Aloth'dan şu levelda emin değilim. Bi fireball iş yapıyor ara sıra. Sagani değişebilir gibi görünüyor ama o da uzaktan iyi vuruyor ve bounce sayesinde iş yapıyor baya, pet de yeri geldiğinde iyi sünger işi görüyor. Kimi değiştirmek mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bütün classları denemiş biri olarak, chanter en osuruk ve yararsız class abi. değişim yapmak istiyorsanız başlangıç noktası direkt. negatif chantlerin ally/foe beraber etkilemesi intended mı bilemedim. eğer öyle ise kekbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 gerci scaling olmasa da leveling olması gene sacma bir olay ya neyse. throne of baal daki yoldan gecen ortalama bandit bg1 deki saverok kadar kuvvetliydi. yani ToB daki npc leri alsak bütün sword coastu mu isgal edecektik? oh,well. leveling olmayan rpg istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Esh said: 6 kere falan denedim sonunda kapida iki tank taktigiyle yendim priest im yoktu aslında o sırada. belki inn de bir priest yaratıp ya da biraz ilerleyip priest alıp geri gelseydim level 3 ken de temizlenirdi. 2 tank 1 cipher ve 1 wizard indiremeyince klavyeyi kırmak yerine ciktim geri gelmedim bir daha. sorunumun dps oldugunu dusunuyorum (o sırada farkında degildim tabi), zira ek spawnlar gelmeden indirmedigimden overwhelm oluyordum. zira aynı grup aynı zorlukta baska bir seyde boyle zorlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Gangren said: Grup kompozisyonu L8 şu anda grup, Act 2'deyim, çoğu questi/task'ı tamamladım sanırım (en azından şehirde birşey kalmadı gibi.) Hard oynuyorum, çok fazla zorlanmadım, bi Lighthouse biraz kastırdı. Hiç Endless Path yapmadım. Grup: Rogue DW Main, Eder, Hiravias (Melee - 1h Spear), Aloth (Ranged), Durance (Ranged) ve Sagani (Ranged). Çoğu yerde rogue 2. - 3. mobu tanklamak zorunda kalıyor. Bu gruba Paladin'i dahil etmek istiyorum, OT gibi, 2h olsun olarak. Şimdi Hiravias'ın faydası var, Durance kesinn olmalı. Aloth'dan şu levelda emin değilim. Bi fireball iş yapıyor ara sıra. Sagani değişebilir gibi görünüyor ama o da uzaktan iyi vuruyor ve bounce sayesinde iş yapıyor baya, pet de yeri geldiğinde iyi sünger işi görüyor. Kimi değiştirmek mantıklı? Durance dan guzel OT oluyor. Onu da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Oyun iyi hemde çok iyi, 34 saat gameplay oldu nazlana nazlana oynuyorum her düşen kitabı 2-3 kere okuyorum, herkesle tekrar tekrar konuşuyorum ortamı daha iyi tanımak için. Ansiklopediyi kurcalıyorum vs. Parasını bu kadar hak eden single player başka bir oyun olamaz. Hatta 65 tl az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 quixef said: Durance dan guzel OT oluyor. Onu da deneyebilirsin. hmmm ranged e cevirmistim ben onu. ama bazı spellerde mecburen milletin dibine girip atıp geri cıkıyordum. bosuna vakit kaybı oluyor bir de ugrasmak gerekiyor surekli. onun yerine deneyeyim bakayım OT olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 OT ne olaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 df said: OT ne olaki off-tank diye varsaydım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Sorieno said: BG2 daha lineerdi çünkü. Oyun seni tahmin ettiği level'a göre, o level'a uygun trash moblara yönlendiriyordu. Öte yandan boss'lar için günler harcandığı da vaki BG2'de. Kangaxx, Firkraag gibi encounter'lar direkt WoW level. Bg de sistemde ustalasmislardi. Adamlarin sistem yeni oldugu icin encounterlari tam kestirememis olabilirler. Rogue sardi simdi beni. Yanliz robe, flail, perception veren full helm derken rogue dan baska herseye benziyo tipim. Partinin tipi duzgunken ben manyak gibi dolasiyorum ortada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar