Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 The Parable of Wael Ya bu questte scrollu gömdüm, şimdi elemanlar şehirde binaya girince direk saldırıyor. Farklı anlatmışlar hep nette. Var mı çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 cute said: The Parable of Wael alla bende gömdüm saldırmaması lazım, adamın odasına önceden gidip lootladın mı hani keeperdan izinsiz giremezsin dediği yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Chanter'ın spell'lerinden bende çok şikayetçiyim. Bi summonlar düzenli olarak iş yapabiliyor. Reload speed vermese party'deki 4 ranged'a çıkartıyım diyecem de baya hissettiriyor. Bi de dertsiz karakter, attack veriyorsun tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Cute said: cute said: The Parable of Wael alla bende gömdüm saldırmaması lazım, adamın odasına önceden gidip lootladın mı hani keeperdan izinsiz giremezsin dediği yer evet, brackendaki quest itemı aldım, sanırım ondan, gg herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 gilded vale'de ne kadar npc varsa kestim, ileride sıkıntı çıkarır mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ayıyı ben de sonradan dönüp kesim. ilk karşılaşmada kesmek imkansız gibi. bir şey soracağım. çoğu skill sayılı ve dinlenmeden bi daha kullandırılmıyor. dinlenmek için de camp yapmak ya da öküz kadar yol tepip inn e gitmek gerekiyor. vendor stokları da az. portal vs de yok sanırım şehire. benim bilmediğim kolay bi yolu var mı bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Yok. Camp ya da inn. Bazı NPC'ler de yanlarında, camp supply olmadan rest ettiriyor ama her yerde yok onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Nalrend the wise bountysi tam nerede zorlayan var mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Yaptım onu, Elmshore mu ne, Twin Elms yolu üzerindeki haritada, kuzeydeki mağaranın içinde. Ama hem mağaranın girişinde, hem içinde çok sağlam ogre encounterları var. Kastırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 spoiler alert x x x x x x x x spoiler alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 abi sıçacam endless şeye atladım en aşağıya save de almış bulundum, bir önceki save çok önceden NAPACAM LAN hasktr ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 eger 5. kattan bahsediyorsan ordan direkt yuzeye cikis var, bir kac xaurip grubu kesebilecek durumdaysan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 evet indiin yerden sağ tarafa doğru git aynı tepkiyi ben de vermiştim ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 şurdan çıkış var mı ya göremiyom ben böhüeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bunun sağ tarafında da bi paket var 1 kere öldüm de denemedim henüz ordan çıkabilioz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 sagdan devam, yukari gitme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 level 4'e geldim şimdi yavaş yavaş böyle yukarı mı çıkçaz direk çıkış var mıydı? edit: varmış oh be. yeni oyuna başlıodum nerdeyse sndflksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 endless agirca spo endless 15 kat bu arada. sondaki dragon :) kesmeden de hallediliyor bu arada bir quest istiyor falan:) level 12 olduk artik gidebilirim sanirim sonuna oyunun. 10 levelken girmistim ciktim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 monk lvl kactan sonra insan oluyor? level 2 caed nuaya gittim ağır geldi girişte kanayı aldıktan sonra dövüyolar pis napmalı? normalde oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 3-4 gibi adam olmuş oluyor zaten, 7'den sonra ilah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Maedhros said: monk lvl kactan sonra insan oluyor? level 2 caed nuaya gittim ağır geldi girişte kanayı aldıktan sonra dövüyolar pis napmalı? normalde oynuyorum Lvl lan az tekrar dene, yada innden adam tut grubu maksla. Npc gelince yer değiştirirsin, ben öyle yapıyorum. Lvl 6 ile 8. kata kadar geldim sonra ara verdim diğer görevlerin peşine düşdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 30 saat sonra 30 saat daha oynayasım var, adamlar yapmış, oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Arkadaşlar monk oynayıp rooting pain alan varmı ? Bu özellik ne damage veriyor , nede stun. Sanırım buglı, biraz oyunu geri almak zorunda kalıcam, kullanan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 4 levelken endless a daldım 3. kata geldim daha. yarın devam ederim artık. bu stronghold u aldık ama rest yok mu içinde =) ne anladık o işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Endless Path Ben sırf meraktan şu drake'e (5. kattaki) bakayım dedim. İkinci denemede indi. Bütün parti lvl4. Güzel de 2 loot attı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar