Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cute said:

The Parable of Wael

alla bende gömdüm saldırmaması lazım, adamın odasına önceden gidip lootladın mı hani keeperdan izinsiz giremezsin dediği yer

Mesaj tarihi:
Chanter'ın spell'lerinden bende çok şikayetçiyim. Bi summonlar düzenli olarak iş yapabiliyor.

Reload speed vermese party'deki 4 ranged'a çıkartıyım diyecem de baya hissettiriyor. Bi de dertsiz karakter, attack veriyorsun tamam.
Mesaj tarihi:
Cute said:

cute said:

The Parable of Wael

alla bende gömdüm saldırmaması lazım, adamın odasına önceden gidip lootladın mı hani keeperdan izinsiz giremezsin dediği yer

evet, brackendaki quest itemı aldım, sanırım ondan, gg herhalde

Mesaj tarihi:
ayıyı ben de sonradan dönüp kesim. ilk karşılaşmada kesmek imkansız gibi.

bir şey soracağım. çoğu skill sayılı ve dinlenmeden bi daha kullandırılmıyor. dinlenmek için de camp yapmak ya da öküz kadar yol tepip inn e gitmek gerekiyor. vendor stokları da az. portal vs de yok sanırım şehire. benim bilmediğim kolay bi yolu var mı bu işin?
Mesaj tarihi:
Yaptım onu, Elmshore mu ne, Twin Elms yolu üzerindeki haritada, kuzeydeki mağaranın içinde. Ama hem mağaranın girişinde, hem içinde çok sağlam ogre encounterları var. Kastırabilir.
Mesaj tarihi:

endless agirca spo

endless 15 kat bu arada. sondaki dragon :) kesmeden de hallediliyor bu arada bir quest istiyor falan:)

level 12 olduk artik gidebilirim sanirim sonuna oyunun. 10 levelken girmistim ciktim :P
Mesaj tarihi:
Maedhros said:

monk lvl kactan sonra insan oluyor?
level 2 caed nuaya gittim ağır geldi girişte kanayı aldıktan sonra dövüyolar pis napmalı?
normalde oynuyorum

Lvl lan az tekrar dene, yada innden adam tut grubu maksla. Npc gelince yer değiştirirsin, ben öyle yapıyorum.

Lvl 6 ile 8. kata kadar geldim sonra ara verdim diğer görevlerin peşine düşdüm.
Mesaj tarihi:
4 levelken endless a daldım 3. kata geldim daha. yarın devam ederim artık. bu stronghold u aldık ama rest yok mu içinde =) ne anladık o işten.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...