Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 OYUN ÇOK GÜZELMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Roqq said: 2 kere paladinle baştan başladım. Kesemiyorum ayıyı. Normal zorlukta bi de. oyunun başında ayıyı hedef koyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Ranged silahların damageı da might ile mi belirleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 pre end game save i otomatik almis oyun nasil sevindim :) kara kara ne yapacagim lan burada bu halde diye dusunurken gorunce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bright said: Range'den kullanılan silahlarda yazıyor, pistol'ün tüfekten düşük falan. Diğer silahlarda boyutuna göre. Pike'ın yüksek vs. büyülerdeki "area of effect highlight" i gibi birşeyi kastettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Nigger_of_the_sand said: Ranged silahların damageı da might ile mi belirleniyor? bütün damageları etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bu arada monk inanılmaz ya skeleton dövüyorum endless'da, yemin ediyorum morning star o yumrukların verdiği hazzı vermiyor. itemlar oturunca deflection baya topladı, shieldi falan bıraktım. 1.2 atk speed + vulnerable + knockback + stun. nasıl güzel dövüyor pata küte haha. böyle archer veya caster varsa üzerilerine salıyorum, hayatının ızdırabını yaşatıyor moblara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Ateşli silah mı ranged? bow vs mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 mesafeden vuran her şey ranged işte, o ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Abi ateşli silahın might ile dmg artırıyor olması bayağı saçma olur çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 oyun çıkmadan önce baya tartışıldı bu konular. might ile büyü damage'ı artıyor oyunda. ranged daha saçma değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 sdfs bilmiyordum onu da, rahatsız etmiyor mu oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 valla ilk başlarda ben de çok yadırgamıştım, ne salak sistem falan diye. alıştığımızın dışında bir şey sonuçta, uygulamada bence 5 kat daha iyi olmuş. statların bazıları için tamamen anlamsızken bazıları için inanılmaz etkili olması durumu ortadan kalkmış. itemization rahatlamış. might, dex, int hemen herkese yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Od Nua lvl 3 gitmeyenler bakmasın. Bir tane statü var eline galiba sabre vermem lazım ? Deniyorum olmuyor herhangiş bir sabre mi yoksa dğşecek mi biryerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Hatırladım orayı saber tutuyordu okuduğumda zaten silahıda var inventoryde ama birşey olmadı. - Du gidiyorum şimdi haber vericeğim. statue spo Resolution saberın adı inventeryde olacak, kullanırken kabul etmıyor. İçeride güzel quaterstaff var ve saberı geri alabiliyorsun cıkarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Peki nerden alabilirim herhangi bir vendor satıyor mu yoksa drop mu nedir ? Tamam buldum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Ya dogrumu yaptım yanlışmı bimiyorum ama,fire godlike açtım tankı,moon godlikeın tipini sevmediğim için birde şu +dr yüzünden.ayıları mayları kestim rahatça(ben,elf,eder(2h))level 3üm ancak gilded valein alt katındaki will-o-wispler fena zorluyor.kaç levelken bitirdiniz orayı? buarada yapan firma ''firma'' olunca unity okadar nefret edilecek bir engine değilmiş.Oyun resmen sahane gözüküyor,bazen durup ekrana bakıp ''lan nekadar güzel ya''diyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bir Hero Engine vs Unity Engine kafa karışıklığı daha görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bu arada, Kalenizdeki encounterları auto-resolve etmeyin abi. O kadar söylüyorum. Security reports Doemonel thugs will attack your castle in 3 days dedi, eyi saldırsınlar Thug ne yapacak dedim, bastım auto-resolve a. Kaleyi bir Bu Ogre + 8 hireling koruyor, duvarlar, warden's lodge falan security arşı ala. Sonuç bir geldi abi. Thuglar iki curtain wall ı yıkmış. TREBUCHET LE MI GELDİNİZ AQ. Hadi geldiniz oyunda bir repair improvement seçeneği olmaması saçma olmuş, her şeyi en baştan inşa etmek gerekiyor. MADEM DUVARI YIKTINIZ, PİRKETLERİ NİYE KIRIYORSUNUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 quixef said: MADEM DUVARI YIKTINIZ, PİRKETLERİ NİYE KIRIYORSUNUZ! bkjsfgblhnsftbg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Wizard'ın üst lvl spell'i öğrenip, ezberleyip cast edecek yeteneğe sahip olmaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Leyra nasıl kestiniz arkadas onu? parti yata yata bir kaldı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Vidya related http://www.youtube.com/watch?v=6o7_mMAmxQM Hiravias stormwall gorgeda, stonehenge in sağında duruyor. Companionlar beklediğim kadar dahil olmuyorlar hikayeye, ne biliyim bi animancerla konuşurken durance müdahele etsin raedrici kesince eder oh be kardeş dünya varmış desin. Şimdilik sönük kaldı katılımları. Law said: Tamam buldum teşekkürler. Ben onu bulamadım ya nerdeydi yeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 çünkü eder tam bir türk memur. kim kralmış, ne yapmış falan aslında hiç zkinde değil. arada bi ventlesin ona yeter. tek umrunda olan şey arada courtyard'a çıkıp piposunu öttürebilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ya şöyle bişey yaşadım, çok fena hevesim kırıldı two story job (soygun questi) gittim lord reymond'la konuştum, baktım gıcık herifin teki, lan dedim sen görürsün. zaten piç bir rogue olduğum için piçlik yapmaya bahane arıyodum. çıktım dışarı, pencereden 2. kata tırmandım, çaldım gem'i. tekrar indim aşağı, geri girdim malikaneye. gittim lord'a, dedim bak soygun planı buldum, pis adi adamlar senden hedehöde çalıcaklardı. ödül verdi falan ben de böyle HIHIHIH diye gülüyorum içimden. sonra çantayı açtım baktım gem gitmiş. <.< yani diyalog seçeneklerinde öyle bişey yoktu, çok saçma olmuş. ne güzel piçlik yapıcaktım yapamadım. dwarflarla alliance kurucaktım belki de o gem'i verip. PFFFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar