Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

bu arada monk inanılmaz ya

skeleton dövüyorum endless'da, yemin ediyorum morning star o yumrukların verdiği hazzı vermiyor.

itemlar oturunca deflection baya topladı, shieldi falan bıraktım. 1.2 atk speed + vulnerable + knockback + stun. nasıl güzel dövüyor pata küte haha.

böyle archer veya caster varsa üzerilerine salıyorum, hayatının ızdırabını yaşatıyor moblara.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk başlarda ben de çok yadırgamıştım, ne salak sistem falan diye. alıştığımızın dışında bir şey sonuçta, uygulamada bence 5 kat daha iyi olmuş. statların bazıları için tamamen anlamsızken bazıları için inanılmaz etkili olması durumu ortadan kalkmış. itemization rahatlamış. might, dex, int hemen herkese yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hatırladım orayı saber tutuyordu okuduğumda zaten silahıda var inventoryde ama birşey olmadı.

- Du gidiyorum şimdi haber vericeğim.

statue spo

Resolution saberın adı inventeryde olacak, kullanırken kabul etmıyor. İçeride güzel quaterstaff var ve saberı geri alabiliyorsun cıkarken

Sosyal ağlarda paylaş

Ya dogrumu yaptım yanlışmı bimiyorum ama,fire godlike açtım tankı,moon godlikeın tipini sevmediğim için birde şu +dr yüzünden.ayıları mayları kestim rahatça(ben,elf,eder(2h))level 3üm ancak gilded valein alt katındaki will-o-wispler fena zorluyor.kaç levelken bitirdiniz orayı?

buarada yapan firma ''firma'' olunca unity okadar nefret edilecek bir engine değilmiş.Oyun resmen sahane gözüküyor,bazen durup ekrana bakıp ''lan nekadar güzel ya''diyorum sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada,

Kalenizdeki encounterları auto-resolve etmeyin abi. O kadar söylüyorum.

Security reports Doemonel thugs will attack your castle in 3 days dedi, eyi saldırsınlar Thug ne yapacak dedim, bastım auto-resolve a. Kaleyi bir

Bu

Ogre

+ 8 hireling koruyor, duvarlar, warden's lodge falan security arşı ala. Sonuç bir geldi abi. Thuglar iki curtain wall ı yıkmış. TREBUCHET LE MI GELDİNİZ AQ.

Hadi geldiniz oyunda bir repair improvement seçeneği olmaması saçma olmuş, her şeyi en baştan inşa etmek gerekiyor. MADEM DUVARI YIKTINIZ, PİRKETLERİ NİYE KIRIYORSUNUZ!
Sosyal ağlarda paylaş

Vidya related

http://www.youtube.com/watch?v=6o7_mMAmxQM

Hiravias stormwall gorgeda, stonehenge in sağında duruyor.

Companionlar beklediğim kadar dahil olmuyorlar hikayeye, ne biliyim bi animancerla konuşurken durance müdahele etsin raedrici kesince eder oh be kardeş dünya varmış desin. Şimdilik sönük kaldı katılımları.

Law said:
Tamam buldum teşekkürler.

Ben onu bulamadım ya nerdeydi yeri?
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle bişey yaşadım, çok fena hevesim kırıldı

two story job (soygun questi)

gittim lord reymond'la konuştum, baktım gıcık herifin teki, lan dedim sen görürsün. zaten piç bir rogue olduğum için piçlik yapmaya bahane arıyodum.
çıktım dışarı, pencereden 2. kata tırmandım, çaldım gem'i.
tekrar indim aşağı, geri girdim malikaneye. gittim lord'a, dedim bak soygun planı buldum, pis adi adamlar senden hedehöde çalıcaklardı.
ödül verdi falan ben de böyle HIHIHIH diye gülüyorum içimden.
sonra çantayı açtım baktım gem gitmiş. <.<
yani diyalog seçeneklerinde öyle bişey yoktu, çok saçma olmuş. ne güzel piçlik yapıcaktım yapamadım. dwarflarla alliance kurucaktım belki de o gem'i verip. PFFFT

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...