Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 iron modunda başlamışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Sen Iron Mode'da açmışsın ve oyunu kaybetmişsin sdsfsdsf Ondra's Gift'te 2 tane Vendor, gloevs/sash falan satıyor baya iş yapıyor. Cipher'a extra focus veren bir neck aldım (horn değil), gayet iş yapıyor. Lighthouse combat'ları epic'ti. Sonda encounter'da main char'ım full health'den öldü (endurance değil health bitti). Raedric fight'ı da baya iyiydi de 2 Fireball'a çiçek gibi açıldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Nese, herhalde zorluk seviyelerine bakarken normale geri çevirememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bu stronghold bountyleri çok mu zor lan, elime veriyolar level 5 im şu an sly cardelle uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 roguelike oynamış oldun işte iyidir roguelike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 fir3blad3 said: Nese, herhalde zorluk seviyelerine bakarken normale geri çevirememişim. zorluktan bağımsız iron mod. üstte 4 zorluk var altta iron mode ve expert mode var. her zorlukta açıp kapatabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Sonunda karakterimi kurdum 6-7 kere farkli karakterler 2 saat filan oynayip: Female Fire Godborn, Bleak Walker, Dissident. Dual wield noble silahlari kullaniyor, light armor giyiyor. Weapon Focus ve dual wield talentlerini alacagim, kalan talentler paladin seyleri. Statlar 14/5/12/18/12/17 Guzel gidiyor simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 camping supplies bulamıyorum ya. inn'de de yok. uyuz oldum. edit: blacksmith'de satıyomuş buldum sonunda. insan stok yeniler ya inn de biter mi hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 defiance bay e geldim hayvan gibi kasıyo alet ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Stoğu biten camping supplies beni de yoruyor. Wizard ne açıldı lvl3-4 spell'ler geldikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 yanınızda taşımadığınız companionlar ile stronghold'da konuşup partiye almadan questlerini alabiliyorsunuz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 monte cristo kontu olmaya gerek yoktu ya. niye kalemiz var ki şimdi boyuna para yiyen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bright said: Wizard ne açıldı lvl3-4 spell'ler geldikten sonra. wizard'ıma circle 3 büyü ekledim ama circle 3 gözükmüyor nedense, belli bi levelın üstünde mi olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Esh said: monte cristo kontu olmaya gerek yoktu ya. niye kalemiz var ki şimdi boyuna para yiyen =( yeni hype abi oyunculara kale/krallık/follower/off quest/income vermek DA:I, WoW, PoE devamı gelir asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Ben çok geri kaldım ya sağa sola bak kitapları oku od nuada aşağılara in falan derken, daha defiance bay e yeni geldim. Dur main questten yardırayım biraz da xp gelsin. Hiravias dışında düzgün dps yok gibi hala, resmen monk yatarsa combat yıl sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Saeros said: Bright said: Wizard ne açıldı lvl3-4 spell'ler geldikten sonra. wizard'ıma circle 3 büyü ekledim ama circle 3 gözükmüyor nedense, belli bi levelın üstünde mi olması lazım? lore yetmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 lore scroll icin lazim, wizard circlelari levella aciliyor 1-3-5-7... vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Şöyle bi şey açtım ama iyi mi ettim acaba, ayıyı falan tekte kesebildim sdf http://i.imgur.com/CNbc7gT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Hiravias kim abi nerden alınıyor :/ Ben Defiance Bay'deki paladin companion'u aldım da şu an ilgimi çekmiyor. Paladin Fighter'dan baya kötü gibi geldi şöyle bi göz atınca, belki dps oynar da tanklık zor gibi. Eder heal almadan sırf chanter ve kendi regeniyle yaşıyor genelde. Priest companion erken geliyor, hiç açmayın bence main char olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Rangerin questi 2. step nerede -The long hunt - find the adria arch - Iskalamayalım, gören eden var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 paladinden taştan duvar oluyor direkt. benim MT'ım ve heal atmıyorum ki healerım da yok zaten asdasd. hatta artık shield'ı falan bırakıyorum bazı encounterlarda dps'e yardım etsin diye, damage yemiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Valla fighter 2 stun/encounter, 2 tane de taunt/death grip per encounter + 1 shield wall/encounter'la takılıyor. Hem cc yapıyor hem de mob'lar arkadan öne çekiyor. Ranger pet'ini de 3. tank yaptım, o da 1 stun/encounter takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 kullanılan silah için range gösteren birşey var mı? büyülerde olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Range'den kullanılan silahlarda yazıyor, pistol'ün tüfekten düşük falan. Diğer silahlarda boyutuna göre. Pike'ın yüksek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 2 kere paladinle baştan başladım. Kesemiyorum ayıyı. Normal zorlukta bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar