Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Selamisahin said:

Raedric Kalesi

Raedric'in kaleye girince 10 tane npc saldırıyor. Bu nedir abi?

Ana kapıdan kaleye girersen ne bekliyordun çiçek mi versinler

Bu kale olaylarını iyi koymuşlar oyuna. Diğer oyunlarda ya dungeon ya ova tribi olurdu, bunda kalenin içinde gezmek falan keyifli olmuş. Daha fazla kale istiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Formation düğmesi var hudda, ona tıkla gelen dizilimlerden en sağdaki 2 tanesi custom formation. 5gen falan şeklinde. Bunlardan birine sağ tıkla, partinin ana ekrandaki dizilimi önemli değil sen istediğin gibi yerleştir burda. Baya geniş bi grid çıkıyor kimi nereye koyabileceğini gösteren.
Sosyal ağlarda paylaş

aa doğru ben direkt o deliğe atlamıştım, iyi de yapmışım ya, lvl 5 kıvamındaydı. ufak piçler bayıyor ilk levellarda ama para için çok iyiler.

bu arada bazı şeyler beni rahatsız etti ya, bilmiyorum benim buildlerde mi problem var yoksa genel olarak dizayn mı böyle.

ilk olarak 1h/shield damage olarak çok saçma sapan geride kalıyor. DR'ların çok yüksek olmasından dolayı hızlı 1h kullanmak inanılmaz anlamsız. oyun seni bazı şeyleri almaya zorluyor adeta. mesela vulnerable attacks almadığım karakter yok çünkü olmadı mı olmuyor. paladin 1h/shield oynuyorum, 20 saat olmuş, karakter 20 saattir "I need sharper to attack" diyor. damagelar hep 10'un altında, 3-4-5 o da iyi damage roll attıysa yani. ee bu durumda 1h/shield oynayacaksan vulnerable attacks almadan oynamıyorsun veya damage vuramıyorsun.

hızlı silahlar overall çok dezavantajlı. damage'ı yüksek olan silah her zaman eziyor DPS'de. dagger dualwield yapayım dedim, DR penetration bonuslu olanlardan, yok yani damagelar yerlerde. cipher'ın elinde düz 2h sword var, 10-20 arası vuruyor her hitte. diğeri DR'ı delecem diye cebelleşiyor.

onun dışında atletics çok kuvvetli geldi. fatigue olayı çok hızlı gerçekleşiyor. 2 rest limiti ve bazı alanlarda rest yasağı atletics e zorluyor. lore alacağım karaktere lore alamıyorum çünkü seyahat ettikten sonra rest yapmak zorunda kalıyorum, 2 restten birini daha kombata girmeden kaybediyorum. her karaktere atletics almak zorunda kaldım.

high dmg silahların bu kadar avantajlı olması, yavaşın hızlıdan 2h'nin 1h'den bu kadar avantajlı olması rahatsız etti. elini çok zorluyor belli bir efficiency istiyorsan. rogue'um ranged, yavaş crossbow'dan çok iyi bir bow bulup ona geçtim. dps'i overall 70% falan düştü. bow hızlı, xbow yavaş - damage range'ı çok farklı. bow hızdan aldığı bütün avantajı hatta fazlasını low dmg/dr'a kaybediyor, xbow en uyduruk haliyle bile eziyor açık ara.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu aoe olayındaki friendly fire alanı baya zora sokuyo işi. elemanı önden gönderip atak yapıp geri kaçırmam gerekiyo ölmeden önce fln.

ayrıca milleti sallandırdıkları ağacın altındaki temple'daki quest'i bitiricem diye anam ağladı. bi tane eleman katılmıştı bana yanına 2 tane de inn'den kiraladım 4 kişi anca bitirdim. 10 kere ölerek o da =) oyun zorluğu da normalde üstelik. türü bilmediğim için mi zor geliyo oyun mu zor anlamadım =)

gerçi 3 level yeni oldum partidekilerin biri 2, ikisi 1 level. biraz güçlendiklerinde düzelir sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

ben bunu tek oynamaya kastırıyorum. sevmiyorum öyle companion. ama gel gör ki yediğim dayağın haddi hesabı yok. level 2 wizard olarak, güzel bir item de bulamadım henüz. kamp yapmaktan çanak büyüttü karakter.

önerisi olan :(

abi insanlar fellik fellik companion arıyo, sence bu yaptığın mantıklı bişey mi fds
Sosyal ağlarda paylaş

ya parti çok saçma bir hal aldı bende. statları çok karıştırdım, hangısı hangısıne yarıyordu unuttum. asdf neyse tekrar başlıcam sanırım.

10 saat oyun zamanını çöpe atıcam ama çok eğleniyorum. biri sormuştu tekrar tekrar nasıl oynucaksınız diye, alın işte cevabı. asdf

stat konusunda kaynak paylaşan olursa çok sevinirim bu arada..
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

level 4 olduğunda ana karakterin level 1'lerin level atlamasını beklemek yerine inn'de yerine level 3 al. aynı hatayı ben yaptım, rogue'um herkesten geri geliyor anlamsız bir şekilde.

hep 1 olmuyo mu aldığımız. bizim levele göre o da artıyosa iyiymiş.

bir de camping yapmak ya da inn e dönüp dinlenmek yerine başka alternatif var mı? camping tool limiti sıkıntı. çok sık gerekiyo çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...