Mortis Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 abi akşam partiye davetliyim ve gitmezsem ayıp olacak ama hiç gitmek istemiyorum, eve dönüp oynamak istiyorum. of birinci dünya problemlerim var çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 kimse beni partiye davet etmiyo rahat rahat istediğimi oynuyorum living the life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 abi inanilmaz ozeniyorum su an oynayanlara. 2 hafta boyunca firsatim olmayacak, lanet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Chanter tank olablilir de Priest'in kendi üzerinden healları falan olduğu için tam oturuyor Cleric rolüne. Wizard indiriyor shade'leri ya 2 fan of flames'e. Druid'le Paladin'i merak ediyorum bi. edit. Bu arada Taunt falan yok ama Fighter'da birden çok target'a aynı anda angaje olma ve ekstra Deflection veren feat'ler vs. var, o şekilde tutuyor Aoe Aggro'yu rahat geniş. Bi de her combat 2 stun patlatınca sağa sola, baya iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Eski Planescape ve Baldur's Gate tadi tamamen var, ama modern bir havasi da var. Tam olmus. Boyle yeni oyunlara vesile ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 aggrodan ziyade mobların davranış biçimi -mantıklı bir şekilde- sorun yaratıyor, 5 kişi gelirken, 3 kişi adamın önünü blokladıysa, yanlardan aynı adamın sidelarında yer almak yerine önündeki diğer hedeflere yaklaşıyor (eğer yakınında varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 steam punk da olsaymis..robotlar filan..borderlands daki silah cesitliligi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Dovelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 kılıcım kayboldu. yanlışlıkla inn'de mi sattım acaba sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 osman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 skilleri keybindlamak mümkün mü acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 yes, hover ederken tuşa basıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 mumkun, mouse'u skill uzerinde tutarken bindlamak istedigin key'e basman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 erucalavera said: abi inanilmaz ozeniyorum su an oynayanlara. 2 hafta boyunca firsatim olmayacak, lanet :( aynı duyguları yaşıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 arcane said: kılıcım kayboldu. yanlışlıkla inn'de mi sattım acaba sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Cok loading var bi onu cozememisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 hacı monk açtm berbat yav oyun harika bu arada liseye baldur kafalarına döndüm yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 burak ne açiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 loadinglerden gına geldi ama ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ben yine baştan başlayacağım sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 dialog yoğunluğu nasıl bunda. bg ve iwd arasında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ben de başlıyorum an itibariyle. Darcozzi Paladini olacağım gibi gözüküyor. Edit: yok vazgeçtim, paladini çok buffer yapmışlar heralde önerilen skillere resolve ve intelligence diyor, fightera dönecem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 arcane said: kılıcım kayboldu. yanlışlıkla inn'de mi sattım acaba sdfsdf. abi page at http://i.imgur.com/vEToKWk.jpg "gm bey, +15 katanamı buraya bırakmıştım kayboldu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ustundeki itemlari satamiyo olman lazim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 blackhound'a dönünce bakıcam oraya satmış olabilirim. fallout'daki piçler gibi yan kesici falan yok di mi oyunda sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar