axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Lvl2-3 olduğun yerde lvl5 encounter nedir lan. Starter area bide burası. RÖH diyorum encounter designera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 6.5 saattir oynuorum bu kadar yeter baya keyifli sürekli bi resource management yaparak ileredim valla. veya ben mi kasıyorum kendimi gidip dönüp tekrardan camp supply almak istemediğimden çok az rest ediyorum, büyüleri çok dikkatlice harcıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Abi gerçekten bunca senenin açlığını tek bir oyun ancak bu kadar giderebilirdi. Yani neredeydiniz bunca zaman dedim ya. Sistemler falan gayet net. Dnd aratmadı hatta iyi ki lisans almamışlar dedim ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 herkes agzimi kirdi =(. hic memnun kalmadim karakterden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Abi kim hangi rpg de ilk karakterini sevdi ki kapa sil aç yenisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bizde geri vites yok, bu oyun o karakterle bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 (bitiremedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 fırtana duruldu sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Durulan birşey yok ya, 2-3 kişilik party'le aksiyona girenleri oyun yerden yere vurdu. Gidip yeni karakter eklemek lazm party'e inn'den. Wizard'ın lvl1-2 spel range'leri de inanılmaz rezalet. Bütün AoE'ler mi 1.5m base range olur arkadaş. Ha Rapier/Stiletto Cipher'ım akıyor sürekli spell cast edebildiği için, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 o inn'de bir tek ben karakter ekleyemedim heralde. tıklıyorum add new adventurer'e ama şu an yok diyip duruyor. 250cp'de var. bir tane gorev vermıstı acaba onu yapıp vermem mi gerekıyor? bu arada; ilk town'a giderken tek kalan bir tek ben miyim? ilk magarada fighter tüm sularımızı çalıp kaçtı. daha sonra gruba dahil olan rog yolda öldü. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Normal tek kalman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Hypeınıza... Aldım oyunu çok iyi valla ya 15 sene öncesine döndüm net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 quixef said: Valla benim Eder de 68 deflection oldu ama araya aldılar mı hala akşam simidi gibi yiyorlar, bir de taunt olaymış keşke sdf Defans mekanikleri sırf deflectiona dayanmıyor ki, fortitude gibi şeyler de var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Millet firearmslı cipher yapmış karakter olarak, coşturuyo falan diyorlar. Resmen aklımı karıştırıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 şu sayfa boş çıkıyor bende oyun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 main karakterinin 1 level (2 de olabilir) altı çıkıyor o listede, eğer main level 1 veya 2 ise ondan olabilir. ben 3'de gittiğimde açıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 tamam o zaman. benimki daha 1'de, heralde ondan. neyse gidip çu wizardı alaym partime bari level kasarken. off öğleden sonra hasta mı olsam? asdf saoll bıngıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 totemic said: off öğleden sonra hasta mı olsam? asdf bu gun cuma zaten..sensiz de yapabilirler..hastalan bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 RamsesII said: Millet firearmslı cipher yapmış karakter olarak, coşturuyo falan diyorlar. Resmen aklımı karıştırıyorlar... cipher mid range caster gibi, ister melee yap ister range fark etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 optimum monk build nedir beyler internette herhangi bir template filan göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ranged cipher oynuyorum bende cc büyüleri baya güclü de barutlu silah bulamadım hala crossbow takılıyorum, fena degil gibi şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Bugun tabii ki elektrikler gidecekti, baska turlusunu beklemek hayal olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 gogo internet cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 backstab işini anlamadım ben, talent olarak geldi.x2 multip. var, saldırıyorum sneak attack olarak loglara düşüyor.Melee weapon + 2m dışında sınırlamada yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Quel-Thul said: ranged cipher oynuyorum bende cc büyüleri baya güclü de barutlu silah bulamadım hala crossbow takılıyorum, fena degil gibi şimdilik Silah İlk tutorial zoneda var bir silah, barutlu mu bakmadım gerçi. Search ile çıkıyor çadırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar