Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 selami şahin görücü usulü evlenmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 aşflskşasfk. la yok, sevgiliyken de zaten biliyordu, evlenirken de dedim işte garanti olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 çocuk 4`ü bitiricek, level 3 te erken uyuyabilme talent`ini seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 power word : YAT, ZIBAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 yeni nesil ailelerde emir kipi kullanılmıyor bingeldak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 öyle olamz, sevgiyle, şefkatla olacak, senin babalığına var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ağzının ortasına vurup, git annene sor beni deli etme diyemedikten sonra niye yapıyoruz abi çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 kız cocugun olursa sana maybelline getiricem diye yatmasını sağlayabilirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ama onun da 14 ten sonra tehlikesi büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 cocuk pişmanlıktır abi. en iyisi arkadaşının çocuğu. ziyarette arada sevcen "ne tatlı ne şekersin" diye, aile iç geçirecek "sen onun canavar hallerini çekmiyosun" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 çocuğu mesela, poe ve tides of numenera release ler arasında bizi oyalasın diye yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 o şekilde mantıklıymış ya. tension bazen bana fazla geliyor. çocuk olsa kafamı dağıtırdı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 çocuk, kafa dağıtmaya bire bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 installation 18gb yazınca pre-load akk yeni bitmişken yetişmeyecek demiştim ama 6gb'ye sıkıştırmışlar, helal gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 off headshot çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ben Hanımı annesine yolladım bugün, torun sevsinler ben gece alırım sizi dedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 yatıya yollasaydın. erken yollamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 imzama bakın bi de sdfknlsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Sensuki'den iki yeni vidyomuz daha var : Intelligence fighter : http://www.youtube.com/watch?v=m2XIyQDCdyM 8.50de build tanıtımı başlıyor. Melee Cipher http://www.youtube.com/watch?v=4KjC_LL6AHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 quixef said: _Rave said: axedice said: son olarak dorf kötü bi ırk değil ama moon godlikeların % 75 50 25 attıkları healdan 25te geleni baya sağlam heallıyor o da düşünülebilir moon godlike'a bakmıştım,dedim muhtemelen dandik minor heal gibi birşeydir,onun için çizmiştim üstünü direk.işe yarar birşeyse çok daha mantıklı duruyor.ama scale olmuyor heralde dimi level atladıkça o heal? yalnız oyunun çıkmasına hiçbişey kalmadı,kickstartera basarken parayı çok uzak bir zaman dilimi gibi geliyordu oyunun çıkışı,şimdi cuma akşamını beklemek çok daha uzun geliyor. Oyun yarın TSİ 18:00 de çıkıyor, Cuma akşamı değil. yok ben anca cuma akşamı oynayabilicemde ondan öyle yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 lan yeter video izlemekten iş yapamıyoruz, yarına iş kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 son 6s 15dk.. gameplay olarak tahmini ne kadar sürer? 100h olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 30h main story line. side larla 100h demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Beta oynayan varsa ve human kullanan varsa bir sorum var. Bu humanların racial abilitys fighting spirit bana dandik geldi tecrübe eden varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 int fighter cok ilginçmiş yalnız. area of effect , aoe dmg olarak mı dönüyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar