chrome Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 kendimi bildim bileli böyleyim ben. işim olsun olmasın. geceleri uyuyamıyorum. gündüzleri uyuyorum. böyle insanlar var tek tük. yıllar içerisinde fark etmeye başladım. öyle dişe dokunur derdim var da ondan uyuyamıyorumluk bir durum da değil. acaba metabolik bir durum mu? bir bozukluk mu? gece bekçiliği geni mi var nedir yani bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 http://en.wikipedia.org/wiki/Night_owl_%28person%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 evet var gece insanları ama vücut kolay eğitilebilen birşey alıştırınca kendini,her akşam 10'da yatabiliyorsun aksini iddaa eden yalancıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1e/Asio_otus_uszatka1.JPG HOHOHAHAHAAHAHAHA bumuyum ben şimdi sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 daha az tüylüsüsün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 vücudunu nasıl alıştırdıysan ona uyum sağlar. mesela yıllardır her sabah aynı saatte uyanmaya alışmış insanlar çalar saat kullanmadan hep aynı saatte uyanırlar, buna biyolojik saat deniyor. gece yaşamanın dezavantajı var, daha az güneş ışığına ve düzensiz beslenmeye sebep olduğundan vücut hastalıklara açık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 hemen boklayın zaten.. gece güzel be abi.. sessiz.. sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 bende bundan var http://en.wikipedia.org/wiki/Non-24-hour_sleep%E2%80%93wake_disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 seninki fenaymış hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 karanlık sessizlikte filan uyayamıyorum ya ben. Hava aydınlıkken daha iyi uyuyorum sdf Yada gece tv yi açık bırakıyorum filan. ama böyle gece uyanık gezincede uzun süre insan depresifleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 aksam 9da uykusu gelip 10-11 gibi yatanların bizi kıskanma topici olmaya aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 öyle bir grup var abi. 11 de yatıp 5 te kalkıyorlar gürbüz gürbüz. spor falan yapıyorlar. işe gidiyorlar. işlerinde çok başarılılar falan. çok acayip geliyor bana. gerçi sabah güneş doğmadan uyanabilmek de çok güzel bir şey bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bir noktadan sonra ıkiside valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Yediginizi ictiginizi dengeleyin, spor falan yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 gece iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 gece elektrik daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Alışkanlık ya, fark etmeden uyku saatimi sabah 5 ile 6 arasina kaydırmışım. Bir kaç gundur gata da surunuyorum dolayısı ile erken kalkiyorum cok gec yatıp anormal gec saatlerde kalkmak psikoloji de olumsuz etkiliyor daha depresif yapıyor gibi. Simdi duzeltiyorum uyku saatimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 gece güzeldir. severim geceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 konuyu senko açtı sandım. küfredecektim ama değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 sen senko açmış gibi küfret ya nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ben dün uyudum ya uyuyamasam bugün gidecektim ama doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Uyumakla ilgili sorunum yokta vardiyalı çalıştığımdan sıkıntı olabiliyor. Mesela dün gececiydim , dün sabah 11de yattım , akşam 17:30da uyanmışım normalde 2-3 gibi uyanıcaktım. Bugün akşamcıyım 14:00te işte olmam lazım ama henüz dün 17:30da uyandığım halimleyim gece uyuyamadım. Bugün kendimi biraz zorlayıp ayık kalıcam ki gece 11de eve geldiğimde bayılıp yatiim , ondan sonra düzene girer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bişeyin yok. http://www.youtube.com/watch?v=kRhBahmZNAs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Hastalık değil, genelde yüksek stimulasyondan maruz kaldıgın bir durum. PC basında olmanın verdigi bir mental dinclik var uykunun gelmesini geciktiren. Sabah erkek kalk, dısarı çık, eve dön uyursun yani. Benim günlerim 28 saat mesela, tam bir kabus. Sürekli 4 saat daha geç yatıyorum bi önceki günden. Baya tatsız bir mevzu ama benim şımarıklığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 video ne kadar salakmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar