Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Küme baş ağrısı hastasıyım. boyun veya baş nahiyesinde oluşan her türlü ağrı inanılmaz ağrılar yapıyo. boynum tutuk şu anda sanıyorum başıma vurduğu ağrıdan boynumda ne kadar ağrı var yada yok çözemiyorum. bunu nasıl geçiricem ben? kas gevşeticiyle yıkıyorum resmen sürkeli atkı bağlı boynumda bir türlü açamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 googledan araştır, baska forumlara da sor doktora gidersen kafanı koparabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Fistan sen eskiden bu kadar cok adet donemi gecirmezdin hayirdir menapoz baslangici falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Fistan said: googledan araştır, baska forumlara da sor doktora gidersen kafanı koparabilir konuşulan şey kafen olmayınca hiç çekilmiyorsun. bunun gibi bazı tarz şeyler doktora giderek çözülmüyor. bende de var, aralık ayından mayısa kadar boynum tutuk geziyorum. doktora giderek herhangi bir çözüm getiremedim. 2 kere gittim. omurga eğriliğinden olabilirmiş. kas gevşeticiler hiçbir işe yaramıyor. krem olanlar zaten parfüm olsun diye sürüyodum resmen bıraktım artık. boyun egzersizleri var. google'dan biraz bak çok var. onları yaptım sonuç aldım inceden. boyun kaslarının kuvvetlenmesi azaltıyor ama o da geri dönüyor. belki de yeteri kadar yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ay neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 çoğu zaman boyunda hissedilen ağrılar aslında sırtın üst kısmının tutulması ve kulunçların sertleşmesinde oluyor. bir yere kadar kendi başına geçirebilirsin sıcak banyo yapıp, kas gevşetici krem ve vücudu sıcak tutarak ama senin durumun bu aşamayı geçmiş benziyor bu durumda fizik tedaviye gidip orada 1-2 aylık seansta geçer. fizik tedavide ilk başta sıcak su torbasıyla kasları gevşetip daha sonra deri altına nüfus eden sıcaklık verip sorunu gideriyorlar. bunun bir olumlu, bir de olumsuz yanı var. kaslar bu şekilde düzelmeye alıştığı için yine tutulmaya açık olur ama bir süreliğine geçer. bunu yapmazsan asla geçmez çünkü büyük ihtimalle düzenli spor yapmadığından kasların çözülecek gücü bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 abi az bi spor yapsan rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Istanbuldaysan Balatta Or Ahayim hastanesı var fızık tedavı bolumunde Tanju bey var. 2-3 Ay hastane hastane gezdım ben boyun agrısında emarlar vs cekılmeyen sey kalmadı adamın degısık tedavı seklı var 15 dakka surdu cıktıgımda 0 agrı kalmıstı ssk gecıyor randevu almadan dırek gıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=4BOTvaRaDjI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ben boynum tutulursa yastıksız yatıyorum geçene kadar. yastıkla yatarsam her sabah daha da kötü hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Boyundan başa doğru uzuyorsa sinir ağrısı olabilir, bir nöroloğa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 RamsesII said: abi az bi spor yapsan rahatlarsın doktora gitmeden yapmasın bence, daha kötü olabilir ters bir hareketle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Küme başağrısı teşhisini kim koydu? Triptan ya da oksijen tedavisi kullanıyor musun? Boynunun ağrısının kümeyi tetiklemesini araştırmam lazım, bana pek alakalı gibi gelmedi. Gerilim falan desen anlarım da küme olunca bilemedim. Ama bir kocakarı ilacı olarak boyun tutulmasında sırtüstü yastıksız yat. Net çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 asıl kritik soru geliyor: sinüzit var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 kıtlattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 boyun masajı yaparım diyen gamer kıza hemen nikahı basarım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 yüzmek en güzel tedavi. Ama ciddi önce fizyoloğa ve nöroloğa gitmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ya sırtımda omuz bölgem çok ağrıyor ve sol kolum felaket bu aralar. napsam ki kendi kendine geçmedi 1-2 haftadır. düzensiz uyku falan da var bende ondan mıdır? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Fiziksel tıp ve rehabilitasyona git. Boyun fıtığın olabilir, egzersiz ve yasak hareketler listesi verirler, belki kas gevşetici ilaç da verebilir bu süreçte Tabi daha fazlası ya da azı da olabilir. Sen ftrye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Aynı şey beni geçen sene çıldırmıştı. Kas gevşetici iğneler, haplar, atkı, şal, kafaya takılan bant vs yok bi çare olmadı. Fizik tedaviye başladım, her gün 2 saat masaj, elektirik akımları vs o da işe yaradı ama kesin çözüm olamadı. En sonunda yaş iğne yaptı doktor, çok rahatladım. sanırım 15 - 20 iğne yapıldı ağrıyan bölgelere. O zamandan bu zamana çok şükür o kadar şiddetli ağrım olmadı. Ama tabi boyun fıtığı bu, hep mevcut bir ağrı var ne yazık ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Fransuxa said: Fistan sen eskiden bu kadar cok adet donemi gecirmezdin hayirdir menapoz baslangici falan mi? akhsdgajlhdslbajhdapodkjada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 pascalnouman said: Fransuxa said: Fistan sen eskiden bu kadar cok adet donemi gecirmezdin hayirdir menapoz baslangici falan mi? akhsdgajlhdslbajhdapodkjada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar