Mina Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 arcane said: eternal kingdoms da, camelot'daki depths de patato sistemler. ikisi de pvp zamanini azaltiyor. keske ucuncu bir mmorpg olsaydi boyle salakliklarla urgasmayan, 100% pvp odakli da ikisini de dovseydi. Bilmiyorum Dark Age of Camelot oynadın mı ama Depths dediği Daoc'taki Darkness Falls (3 realmin dungeon içinde hem pve hemde pvp yaptıkları yer)oluyor ve bence baya keyifli,özellikle stealther karakterin varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 warhammer online oynadım. marc jacobs aynı mantığa sahip benzer sistemi expansion olarak sundu. oyuncu kaybedildi ve kovulması ile sonuçlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 - Warhammer'da büyük ihtimalle beraber oynadık sanırım :P Neyse warhammer online'daki sistemle çok farklı bir olaydı. - Warhammer online hangisine daha çok benziyor dersen kesinlikle Crowfall derim ve büyük ihtimalle 3 ay oynanır ve patlar. Ama Camelot unchained yine daoc gibi kalıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 warhammer online beraber oynamışsak, ki ben 3 seneye yakın oynadım, hatırlamam lazım. warhammer oynamış birinden çok warhammer terke benzer yorumlar onlar. crowfall'un da warhammer ile alakası yok. tıpkı aklı başında pvp oyunu ile pve ortamlarının alakası olmadığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 arcane said: warhammer online beraber oynamışsak, ki ben 3 seneye yakın oynadım, hatırlamam lazım. warhammer oynamış birinden çok warhammer terke benzer yorumlar onlar. crowfall'un da warhammer ile alakası yok. tıpkı aklı başında pvp oyunu ile pve ortamlarının alakası olmadığı gibi. Eski postlara bakarsan görürsün(Red Guard ta idim),daoc oynamamış birinin aklı başında bir pvp oyununa yahut rvr oyununa örnek verebiliceğini zannetmiyorum. Şu ana kadar çıkmış bütün pvp/gvg/rvr mmorpglerinde pve unsurları mevcuttur olmayan modeli henüz release olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 pve istiyor olman yeterince şey açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Minaya katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 crowfall beta'ya bu yıl içinde girecek. KS launch date Dec 2016 idi ama 2017 Q2-3 release olur. CU beta için hala TBD diyorlar. muhtemelen 2017'de. KS launch date Dec 2015 idi bu hızla release 2018 Q3-4'de anca. şu patato yürüme animasyonu baştan yapmışlar neyse ki. zaten ikisine de bakılır duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 en basic pledge betaya girebiliyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 yok beta 1 için bunlar. beta 1-2-3-4 diye gidiyor sırayla alıyorlar. pledge'e göre değişiyor işte access. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=v-6LF3IyzCw crafting'i baya swg'deki gibi complex bi sistem yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Z4glvv-ZxXI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Şimdi ben anlamadım bu , Open world MMO mu olacak, yoksa Player serverlerde filan mı takılacak millet RUST misali ? Bir iki yere baktım hiç bir şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Quo-Vadis said: Şimdi ben anlamadım bu , Open world MMO mu olacak, yoksa Player serverlerde filan mı takılacak millet RUST misali ? Bir iki yere baktım hiç bir şey anlamadım. Albion misali open world olcak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Official serverlar olacak, 6 ay mı ne bir süre sonra reset yiyecek, zaten oyunda level filan yok. Amaç o süre zarfında maksimum alan capture etme, görev yapma vs. Unofficial server desteği de getireceğiz diyorlardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 bu oyunu release edemeyecekler herhalde. yeni videolara baktım hala en ufak polishleme başlamamış. texturelar bile yok (oyundakilerin placeholder olduğunu umut ediyorum). 2000 yılından kalmış gibi duruyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 unutmazsam ay sonu indirip bir bakacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bende hala access yokmus. pre-alpha yaziyor herhalde daha iki senesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Sad panda =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=639NkfCfUqI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mina said: Baksana Crowfall topiğine en son 1 Nisan'da msj atılmış. CU zirvede.. CU rush/hype iyisi kötüsü olmaz dvm. maksat inbelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 pati'de mmo oynayıp, haber takip eden bi azınlık kaldı abi. ayrıca CU başlığı üzerindeki ölü toprağını atan da benim bu arada. en son mesaj 29 ocakta atılmıştı orada :P haftaya 7/24 online soft launch beta server duyurusu gelicek diyorlar bakalım. adamlar EU serverını falan bile ayarlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 crowfall için mi bu dediğin beta? ben artık WIP projelere girip çıkmak istemiyorum ya. oyunu tüketiyorsun betasında. zaten yarım göt bir şeyler çıkıyor hep. onu da betada yiyince launchta keyifli bir şey kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 evet, crowfall için. fan spekülasyonu ama tam belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Oyun yapımcıları, alpha, beta, teta, pre release filan para isteye isteye , MMO player base yi de tüketti, Hangisine para versem adam olmadı zaten, artık para mara vermiyorum. Albion son damla idi. Çıksın, beklerim 1-2 ay ondan sonra belli oluyor zaten neyin ne olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar