fenn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Her satırdaki a+b+c nin ortalamsını sağ taraflarına nasıl yapabiliriz tek tek uğraşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 fx e A1+A2+A3 BÖLÜ 3 yaparak yapmıyomuyduk lan? lisede bilgisayar dersinde öğretiyolardı bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 bi kolonu seç, yukarıdaki fx'e (a+b+c)/3 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 D1'e bunu yaz. said: =AVERAGE($A1:$C1) sonra aşağıya çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 µh said: bi kolonu seç, yukarıdaki fx'e (a+b+c)/3 yaz Basina = koymayi unutma. =(a+b+c)/3 sonra hucrenin sag altindan tutup alta dogru surukle.butun kolona uygularsin forumulu boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Çok teşekkür ederim hepinize.Çok işime yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Comic sans mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 D bölmesindeki rakamları yuvarlamak istersek nasıl yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KzmrxKhaKRU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 fenn said: D bölmesindeki rakamları yuvarlamak istersek nasıl yapacağız? =ROUND(AVERAGE($A1:$C1);2) 2 yerine istediğin rakamı girersen o kadar rakam bırakıyorsun virgülden sonra. Eğer üste yuvarlamak istersen; =ROUNDUP(AVERAGE($A1:$C1);2) Eğer aşağıya yuvarlamak istersen; =ROUNDDOWN(AVERAGE($A1:$C1);2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ooo excel tam mclovinin uzmanlık alanı yarış mclovin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Bi de F1 tusu var, o da baya ise yariyo. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 axedice said: Comic sans mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 comic sansin neyini begenmiyosunuz lan elitist picler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 sen neyini beğeniyon lan amelespor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ben begeniyorum mu dedim? belge degil bisey degil, adam duz excel tablosuna gelisine koymus, artizligin luzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 peki ben beğenmiyorum mu dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 sana sormadim zaten, cekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Kendiliğinden comic sans olmaz excel, onu biri değiştirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Xaenin said: Kendiliğinden comic sans olmaz excel, onu biri değiştirmiş. paintle yapmis olmasin? olmasin! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Yazı karakterini değiştirdiği yetmiyormuş gibi bide gitmiş excel satır sütün fontunu da comic sans yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ohahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Comic sans yazı karakterini çok severim. Mecbur kalmazsam hep bunu kullanırım. Bunun sonuçları her neyse çekmeye razıyım ;) :) Bu arada çok teşekkür ederim.Çok çok işime yaradı. Bu konudan önce amele gibi teker teker ortalama almıştım. Giden zamanlarıma ve emeğime üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 fontu sizden öğrenecek değiliz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 aquila said: comic sansin neyini begenmiyosunuz lan elitist picler. buyrun akila bey http://www.youtube.com/watch?v=GUCcObwIsOs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar