Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whiplash (2014)

Laraken

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:

Mal said:

Saeros said:

lan amma hype yaptınız, izlicez tamam

harbi beklentiyi büyütüyosunuz böyle. izledim iyi. gaz.

ulan filmi izledim, sonra thread açtım, nası bi hype yaptıysam banlayın beni. noluyo anlamadım ki arkadaş.

söylenmiş zaten sen değilde dediği gibi bugün ne seyrettinizde facebookta çok abartıyorlar. olağanüstü bişey galiba diye başlıyosun filmi izlemeye.

sinema dili açısından bakarsak yenilikçi orası güzel. hissettirdiği gaz güzel, ama yanlış. böyle dıştan gelen etkilere tepki olarak bişeyler başarmayın. kendi gücünüzü kendi içinizden alın. size küfür edecek adam her zaman bulursunuz. ama içinizdeki gücü kendiniz yaratmak konusunda kendinizi eğitmelisiniz koduklarım sizi gidi ağzı bok dolu pislikler.
Sosyal ağlarda paylaş

dark knight, interstellar imax'de izlediysen görüntü ratio sürekli değişiyor. dark knight'da filmin başındaki kuşbakışı şehir veya interstellar'da uzayda yolculuk sahnelerinde alttaki ve üstteki bantlar yok oluyordu imax'de. yani evet farklı kamera ile çekiyorlar. nolan'dan başka kimsede böyle birşey duymadım, bi o adamın sempatisi var baya bu işe, 3d'yi de sevmiyor, çekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

filmin adı deliverance olmalıymış

son sahnesine kadar buildup buildup ve buildup sonra solo atıyor schillingerın yüzü gülüyor ve film biliyor

cocukta mal gibi evlat olsa sevilmez bi tip hiç sempati duyamadım cocuga film boyunca gene nerde faillayacak modunda izledim gergin bi şekilde

kaza sahneside cok sacmaydı

meh/10

solo ve geçiş cok iyiydi ama

Sosyal ağlarda paylaş

çok boktan rakipler varmış o zaman.

naruto/luffy/ichigo filan gibi herhangi bir anime karakteri + gordon ramsay/gregory house = olağanüstü filmmiş lan meğer. bir yıl çalışıp davulu çok hızlı çalabiliyor, böylece doğal olarak müthiş müzisyen oluyormuşsun onu da öğretiyor film.

hakkaten nesini beğenmiş bu kadar insan ben mi çok hypelandım bilemedim. meh/10 bile fazla bence.

Sosyal ağlarda paylaş

filmekimi'nde bilet bulamamıştım. torrent'ini de bulamayınca içimde ukte kalmıştı.
çarşamba günü şöyle bir etkinlik varmış, rexx'te film gösterimi üzerine arkaoda'da davullu dj'li bişeyler: https://www.facebook.com/events/1542826509325998/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...