Mal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Laraken said: Mal said: Saeros said: lan amma hype yaptınız, izlicez tamam harbi beklentiyi büyütüyosunuz böyle. izledim iyi. gaz. ulan filmi izledim, sonra thread açtım, nası bi hype yaptıysam banlayın beni. noluyo anlamadım ki arkadaş. söylenmiş zaten sen değilde dediği gibi bugün ne seyrettinizde facebookta çok abartıyorlar. olağanüstü bişey galiba diye başlıyosun filmi izlemeye. sinema dili açısından bakarsak yenilikçi orası güzel. hissettirdiği gaz güzel, ama yanlış. böyle dıştan gelen etkilere tepki olarak bişeyler başarmayın. kendi gücünüzü kendi içinizden alın. size küfür edecek adam her zaman bulursunuz. ama içinizdeki gücü kendiniz yaratmak konusunda kendinizi eğitmelisiniz koduklarım sizi gidi ağzı bok dolu pislikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 i'll cue you dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ... cocuklugu tescillenmis http://24.media.tumblr.com/tumblr_lp093gsEjq1qbhetko1_500.gif schillinger sasirtmadi. beni baya gerdi film izlerken neyse ben daha cok begin again tarzinda bisi bekliyordum :( sonu cok iyi bitti ama(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Ben begenmedim bok gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 begin again ne leş filmdi. bunun yanında anmak günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Filmin ilk 8-10 dakikasini izledim, baktim efsane bisey olacak dedim sinemada izleyeyim. Dogru mu yapiyorum patipotlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Elbette sevgilimle izleyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Film çok iyi, ama 720/1080p varken sinema lükse kaçar. Sonuçta bi imax filmi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 güzel ses sistemli bir sinemada tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 imax izlediklerinin hiçbiri imax değil zaten. imax'le kafayı bozmuş bi nolan var zaten. o da maks 10 dakikalık çekiyor sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 imax diye izlediklerimiz ne peki? imax kamerasi ile cekildi mi imax filmi olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 imax kamera ile çekmiyorlar, problem orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ikinci kez izledim daha da çok sevdim. Daha böööle devam etse olurmuş 1-2 saat daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 imaxle cekmiyorlar derken bazi yerleri imax ile 15/70 cekip, bazi yerleri de normal 5/70 ile mi cekiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 dark knight, interstellar imax'de izlediysen görüntü ratio sürekli değişiyor. dark knight'da filmin başındaki kuşbakışı şehir veya interstellar'da uzayda yolculuk sahnelerinde alttaki ve üstteki bantlar yok oluyordu imax'de. yani evet farklı kamera ile çekiyorlar. nolan'dan başka kimsede böyle birşey duymadım, bi o adamın sempatisi var baya bu işe, 3d'yi de sevmiyor, çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 filmi gece seyrettik, kısık sesle... kötü oldu. ertesi gün belli başlı yerleri bağırta bağırta seyrettik. piç ettik kısaca caaanım filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 davul rocky'si. fena overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 filmin adı deliverance olmalıymış son sahnesine kadar buildup buildup ve buildup sonra solo atıyor schillingerın yüzü gülüyor ve film biliyor cocukta mal gibi evlat olsa sevilmez bi tip hiç sempati duyamadım cocuga film boyunca gene nerde faillayacak modunda izledim gergin bi şekilde kaza sahneside cok sacmaydı meh/10 solo ve geçiş cok iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 j.k. simmons aldı golden globe'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 çok boktan rakipler varmış o zaman. naruto/luffy/ichigo filan gibi herhangi bir anime karakteri + gordon ramsay/gregory house = olağanüstü filmmiş lan meğer. bir yıl çalışıp davulu çok hızlı çalabiliyor, böylece doğal olarak müthiş müzisyen oluyormuşsun onu da öğretiyor film. hakkaten nesini beğenmiş bu kadar insan ben mi çok hypelandım bilemedim. meh/10 bile fazla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 overrated diyenlere katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 filmekimi'nde bilet bulamamıştım. torrent'ini de bulamayınca içimde ukte kalmıştı. çarşamba günü şöyle bir etkinlik varmış, rexx'te film gösterimi üzerine arkaoda'da davullu dj'li bişeyler: https://www.facebook.com/events/1542826509325998/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 torrent çekicekler dts sürümünü bulsun. gittim sesin herşey olduğu filmi aac indirmişim leş gibiydi en iyis sinemaya gidin mokemmel olur duzgun ses sistemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 horacegoesskiing said: davul rocky'si. fena overrated. ahhaha abi davul rocky'si değil, van damme'ın bi filmi vardı kan sporu mu ne onun jazzlısı olmus dedik biz de. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar