Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

note3 vs note4

Emre333

Öne çıkan mesajlar

note 4 de birsürü problem ve kasa açıklığı sıkıntısından bahsediyor herkes. şimdiye kadar gördüklerimin hepsinde bariz vardı bu kasa açıklığı olayı. ayrıca 4gsiz, snapdragonsuz gelmesi ve fiyatı da cabası.

note 3 ün artıları ise n9005 i rahatça bulabilmem, kasa sıkıntısı vesaire yok, fiyatı iyi, snapdragon 805 li geliyor.

tüm bunlara rağmen ille de note4 al aradaki farka değer der misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

ne var ya bu note4'de bu kadar, sevmiyorsunuz.

bende beğeniyorum, hatta uygun denk getirsem alırım bile.
iphone5 kullanıorum eşime iphone6+ aldık, lg g3 inceledim.lg g3 iphone6+'tan daha hoşuma gitti ama ernogomik anlamda, android kullanmadım ondan yazılım konusunu bilmiyorum.

note4 problemleri ile ilgili birkaç link ya da açıklama var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya samsunga gereğinden fazla bir hate var. Biraz bloatware koyuyor sisteme. En büyük kötülüğü bu. Hardware olarak yüksek kalite, ekran en parlak en güzel gözüken, kamerası iphone6 plus ile beraber en iyi olan telefon.

Build qualitye laf ediliyor idi şimdi onu da metal kullanarak aştılar baya bi. Şu anda aldığı hate'in 10'da 1'ini haketmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung yavaş yavaş Android'den çıkmak istiyor. Problemlerin farkındalar, Tizen diye kendi geliştirdikleri bir yazılımla ilerlemeyi istiyorlar. Android kaynaklı uyumsuzluklarda mevcut zaman zaman. Hindistanda Z1 modelini çıkarttılar (Tizen ile çalışan ilk telefon). Tabii ki yazılım yeni ve zamanla gelişecek ama Kore'de ciddi bir yazılım kadrosu var bu iş için şu anda. Zaman ne gösterecek bilmiyorum ama umarım yazılımdan şikayet edenlere hitap eden birşeyler çıkar ortaya. Kasaları metale çevirmeye başladı zaten, orada bir problem kalmaacağını düşünüyorum.

Aşağıdaki inceleme videosunu da izleyebilirsiniz;

Samsung Z inceleme
Sosyal ağlarda paylaş

note 4 haterlığı değil de , çok istememe rağmen alamadım diyebilirim.

bu arada 100 tl bonusu da katarsak 1275 TL ye N9005 , snapdragonlu 2 yıl tr garantilisini gittigidiyordan almış bulunmaktayım.

bir adet de şundan alıcam

http://www.amazon.com/Stalion-Lifetime-Warranty-Replacement-Batteries/dp/B00LH1CNKG/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=A1LO7A1C4EL4X
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...