Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max 1250 TLye Telefon Tavsiyesi

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Askerden dönüyorum. Telefon değiştiren adam da değilim. 2 sene civarında hatta 3 kullanıyorum aldığım telefonu.

Aradığım özellikler önce çok büyük olmasın daha sonrasında ise uzun süre kasma problemi yaşatmaması.
Oyun falan da oynarım canım sıkıldığında. Kamera önemli değil.

İphone istemiyorum çok uzun süredir ios kullanıyorum çok sıkıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ki zenfone.. Adamlar devrim yaptı resmen telefonda.. Arkadaşımda zenfone 6 var ateş gibi telefon ancak ekranı da çok büyük :)

Büyük ekran istemediğin için doğal olarak zenfone 5 öneriyorum...

http://www.bulabilirim.com/index.php?status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&cid=&q=zenfone&dispatch=products.search&features_hash=P100-799-TL
Sosyal ağlarda paylaş

Nokia Lumia 735 veya 830 veya 930

Hem yeni işletim sistemi, ilginç olur denemek İOS tan sıkıldı isen.
Hem Android ve İos artık herkeste var.
Windows Phone Live tile tasarımında kalırsa 50 sene kasmaz.

Lumia 930 Bimekste 1259 tl şu an al geç, hem flagman telefonun olur, hem ilginç yeni işletim sistemin, hem kasmayan telefonun.
Sosyal ağlarda paylaş

Zenfone 2 F/P olarak çok iyi zaten. Asla bir Note 4 hızı beklemeyin tabi. (işlemciden ötürü) Videoda antutu ile bench puanını gösteriyor gayet iyi. Android 5 ile 4gb ram daha önemli olacaktır. Birde kendi arayüzü paya başarılı olmuş.

250$ bedavadan biraz pahalı ama işte damping ötv bilmem ne 1.1k civarı olur o telefon.

Mart ayında çıkacak. mış
Sosyal ağlarda paylaş

Abi garantili olup olmaması çok farkettiriyor. Ben de telefon değiştireceğim için bakınmaya başladım da...

Arkada birisi yazmış Meizu Mx4'ü. Telefon harika ama gelgelelim garantisi bildiğin yok. Kazara bir şey olursa gidip yenisini alman gerekiyor. Ha garanti dediğin zımbırtı Türkiye'de her firmada çokta aman aman işlemiyor ama bir sıkıntı olduğunda muhatap bulabilmek güzel bişe.

Garantisi umrumda değil dersen Meizu Mx4, Oneplus one, Mi4 falan güzel telefonlar. Garantili f/p telefonu olsun diyosan Zenfon var işte. Ha geçen ay hepsiburada G3'ü 1500'e satıyodu o da aklında bulunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...