Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Askerden dönüyorum. Telefon değiştiren adam da değilim. 2 sene civarında hatta 3 kullanıyorum aldığım telefonu. Aradığım özellikler önce çok büyük olmasın daha sonrasında ise uzun süre kasma problemi yaşatmaması. Oyun falan da oynarım canım sıkıldığında. Kamera önemli değil. İphone istemiyorum çok uzun süredir ios kullanıyorum çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Asus Zenfone 2 bekleyebilirsin. 250$. 4gb ram, 5.5" 1080p Intel Atom Z3580 falan filan. TR fiyatı 1k 1.1k civarı olur yeni damping vergisiyle http://www.youtube.com/watch?v=AxEhYbs0Ctc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 O vergi olayı devreye girdi mi? Girmediyse ne zaman girer? Çok bekleyemem çünkü telefonu satıyorum askerden telefonsuz dönücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 s5 mini al geç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 nexus 5 yazıp kaçmaya geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Samsung falan alma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Meizu MX4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Biraz kastır butceyi z3 compact al. Ne alirsan al samsung alma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Anhora said: Meizu MX4 alma bunu trye getirecek firma leş, sattıkları ürünler sorunlu vs. dhden bakabilirsin nasıl bi leş firma olduklarına meizu mx4 güzel telefon fakat getiren firma leş huawei g7 alabilirsin bin liradan biraz daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 stormeagle said: Asus Zenfone 2 bekleyebilirsin. 250$. 4gb ram, 5.5" 1080p Intel Atom Z3580 falan filan. TR fiyatı 1k 1.1k civarı olur yeni damping vergisiyle http://www.youtube.com/watch?v=AxEhYbs0Ctc oha ne zaman geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 zenfone kagıt ustunde cok iyi ama atomla performansını görmek lazım.şimdilik note 3 olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Tabi ki zenfone.. Adamlar devrim yaptı resmen telefonda.. Arkadaşımda zenfone 6 var ateş gibi telefon ancak ekranı da çok büyük :) Büyük ekran istemediğin için doğal olarak zenfone 5 öneriyorum... http://www.bulabilirim.com/index.php?status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&cid=&q=zenfone&dispatch=products.search&features_hash=P100-799-TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 lg g3 al indirimde baya su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 gittigidiyorda 1350tl'ydi g3, +100tl de bonus veriyordu eğer daha küçük ekran istersen galaxy s4 derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Nokia Lumia 735 veya 830 veya 930 Hem yeni işletim sistemi, ilginç olur denemek İOS tan sıkıldı isen. Hem Android ve İos artık herkeste var. Windows Phone Live tile tasarımında kalırsa 50 sene kasmaz. Lumia 930 Bimekste 1259 tl şu an al geç, hem flagman telefonun olur, hem ilginç yeni işletim sistemin, hem kasmayan telefonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 asusun yeni telefon çıkıyo onu bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Zenfone 2 F/P olarak çok iyi zaten. Asla bir Note 4 hızı beklemeyin tabi. (işlemciden ötürü) Videoda antutu ile bench puanını gösteriyor gayet iyi. Android 5 ile 4gb ram daha önemli olacaktır. Birde kendi arayüzü paya başarılı olmuş. 250$ bedavadan biraz pahalı ama işte damping ötv bilmem ne 1.1k civarı olur o telefon. Mart ayında çıkacak. mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Lg g3 en çok kafama yatan oldu aslında. Artıları eksileri kronik problemleri neler? Evet konusu var biliyorum da net çekmiyo derli toplusu lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Batarya çabuk bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 HTC ONE M7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Arkadaş iyi hoşta istanbul garantililrr ucuz vatan matan niye böle ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 e istanbul garantili olduğu için işte sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Tamam da abi 500 tl fiyat farkı çok ya alırım istanbul garantili geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 al abi yani sen bilirsin sdkfj servisleri doğru düzgün ilgilenmiyor o yüzden öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Abi garantili olup olmaması çok farkettiriyor. Ben de telefon değiştireceğim için bakınmaya başladım da... Arkada birisi yazmış Meizu Mx4'ü. Telefon harika ama gelgelelim garantisi bildiğin yok. Kazara bir şey olursa gidip yenisini alman gerekiyor. Ha garanti dediğin zımbırtı Türkiye'de her firmada çokta aman aman işlemiyor ama bir sıkıntı olduğunda muhatap bulabilmek güzel bişe. Garantisi umrumda değil dersen Meizu Mx4, Oneplus one, Mi4 falan güzel telefonlar. Garantili f/p telefonu olsun diyosan Zenfon var işte. Ha geçen ay hepsiburada G3'ü 1500'e satıyodu o da aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar