kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 vela ilahe gayruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Shean said: @dwo abi tamam da bu işin kudüsü var. kudüs ele geçirildiğinde veya haçlı seferlerinde islam'la tanışmadı mı hristiyanlar? öğrenmişlerdir elbet bir kaçı bile olsa. o birkaçı böyle yayabilir yani. demek istediğim şey aslında islam'ın tamamen arap kültürüne ait olduğudur. arap kültürüne ait olan birşeyi diğer milletlerin alması çok saçma. sonra böyle araplaşma doğuyor. o zaman esas sonradan islamı seçen hristiyanlara sorman lazım "niye islam?" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 islam o kadar güzel ki müslüman oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bright said: Sayfa sayfa ateizt kuyruk acısı akmış ya ahahahahaha modern dünyanın islamı bu işte. genelinde gözlemlediğimiz. biçilmiş kaftan örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 etrafımda yok öyle biri abi. varsa soralım beraber ama cevalarının "son ve gerçek din" olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f8/Islam_.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 devam ediyorum. Eğer neden hep Müslümanlığın kötülüğü(!) üzerine konuştuğumuz sorusunda ısrarcı isen yahu biz Müslüman nüfusun çoğunlukta olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Hemen hepimiz doğuştan Müslüman ana-babaların evinde doğduk. Bir süre Müslüman olarak yetiştik, yaşadık. Elbette bir çoğumuz en azından Müslümanlığı Katoliklik veya Musevilik'ten daha çok biliyoruz. Yoksa daha birkaç yüz yıl önce örneğin: "şu köydeki fırıncının karısı cadıymış, ekmek fırınında bizim oğlan görmüş, gözünden ışıklar saçıyormuş" dediler diye din adına ateşe atılıp cayır cayır yakılan nice Marialar, Elizabetler, Ketrinler vardır Avrupa tarihinde. Galile'nin "dünya dönüyor" tespitine karşı çıkan Katolik Hristiyan dünyasının en tepedeki kurumu Vatikan değil midir? Bunu din adına yapmadılar mı? Ya da 7 tane haçlı seferini din adına yapıp <> Arapları-Türkleri din adına katletmek için Anadolu'ya saldıran (her seferinde de vermişiz küsküyü, ayrı bir tartışma konusu B)- ) aynı hristiyanlar değil mi? mevzu devam eder böyle. edecektir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Sen budistler kötü işler yapıyorlar diye mi müslüman oldun? Niye müslümanlar şöyle böyle yapıyor diye ateist olunacağını düşünüyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 xunn said: 1500 yıllık din doktrinlerini tartıştıgımıza inanamıyorum ya. Din 101 Konu: Dogonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Shean said: etrafımda yok öyle biri abi. varsa soralım beraber ama cevalarının "son ve gerçek din" olacağını düşünüyorum. hep ünlüleri biliyoruz. misal cat stevens niye gidip yusuf islam oldu fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kermit bikaç sayfa sonra büyüsünü bitirmiş olacak paticik diye birşey kalmayacak kimse farkında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Revangelis said: kermit bikaç sayfa sonra büyüsünü bitirmiş olacak paticik diye birşey kalmayacak kimse farkında değil EMİR OOO EMİR, SELAM EMİR. ŞİŞT, NABER EMİR? OOO EMİR. EMİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Dworgian said: Shean said: etrafımda yok öyle biri abi. varsa soralım beraber ama cevalarının "son ve gerçek din" olacağını düşünüyorum. hep ünlüleri biliyoruz. misal cat stevens niye gidip yusuf islam oldu fln? adama ulaşıp soramayız ama islam çok güzel diye açıklamaları var. o kafaya nasıl ulaştığını bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 OOO SLM K3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 "en son bu geldi en iyisi bu" http://www.quickmeme.com/img/85/858cfcdc07e8e0a1d43d8dc611a0cbdbd8071e506c1a34179814bdfdffdd7504.jpg bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bi kere başlık anlamsız ilk postta anlatılmak istenenin ne olduğu net değil herkes kafasına göre yorumlamış asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ayrıca kendinizi "aklamaya" hayret edenlerden olmadığım için sizi boş boşa bırakıyorum sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 din konusu açılınca her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. bir konu belirlesek oradan ilerlesek daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Fistan said: bi kere başlık anlamsız ilk postta anlatılmak istenenin ne olduğu net değil herkes kafasına göre yorumlamış asds İslam'dan mı bahsediyorsun, konudan mı bilemedim :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Revangelis said: OOO SLM K3NK Emir sittir et dini falan APB yükle. Ekibi topla akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Gerçek ateizm bu değil !!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 lekum dinikun veliyedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Shean said: Dworgian said: Shean said: etrafımda yok öyle biri abi. varsa soralım beraber ama cevalarının "son ve gerçek din" olacağını düşünüyorum. hep ünlüleri biliyoruz. misal cat stevens niye gidip yusuf islam oldu fln? adama ulaşıp soramayız ama islam çok güzel diye açıklamaları var. o kafaya nasıl ulaştığını bilemiyorum. hepsi aynı kafada; http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_converts_to_Islam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 olm oynadığınız oyun 1500 yıldır alphada early release bi kaç patch gelmiş ama faydası olmamış bütün buglar exploitler duruyor hala bu oyun iyi diyosunuz bunla yetinmeyip milleti oynatmaya falan çalışıyosunuz oynamayanın kafasını kesiyonuz, noice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 dayz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar