miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Frostbite said: birde anlamadığım dizinin 5 bölümünü de hemen izlemek mümkün nasıl oldu bu olay sızdırıldımı?[/quote ilk 13 bölümü netflix de sızdırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 malum sitelerde 6. bölümde kaldı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 9 a kadar var Olmadi pati underground a koyariz istek olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… progamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Cikti butun sezon artik ya. Ben indirdim 13 bolumude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 mundar olmuş dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 İlk iki bölümü izledim de baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… progamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=W7fYIMEQ1Xw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Bright said: İlk iki bölümü izledim de baya kötüydü. lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… quixef Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Kesin Bıyık ya bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 7 ye geldim ekrana bakmadan da izleniyor. Aman aman gelmedi bana su ana kadar. Edit : 7 ye basladim arrowda silah herkesde ok yay bunda da herkesin sorunu korluk mu ne :) Bu arrowdan guzel ama. Oh... :) Tabii arrow en kotu btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Kanuni'nin yorumlar efsane (tu)(tu) 10'u izledim en son, baya sevdim diziyi, iyi iş çıkarmışlar. Nerdeyse her bölümde easter eggler var, marvel evrenine bi sürü yerden dokundurmalar falan. Bi de marvel duayenleri bi baksın pls bu öldürdükleri black sky adındaki çocuk da inhuman mıydı acep? shield da inhumans üzerinde duruluyo bu kadar, daredevil ın olduğu bi the defenders mı varmış bu inhumanlarla savaşan, oraya mı bağlacaklar acaba sezon 2de falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sostizm Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Editor said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIxNTk0NDE1MF5BMl5BanBnXkFtZTgwODU5NjU2NDE@._V1__SX1617_SY851_.jpg bence bu daha uymuş tipe bakarmısın aynı hahaha Bunda EVIL bakış yok. Annee ekmek lazım mı diye bağırcak sanki birazdan. Ben de bunu yakıştırırdım http://i.lv3.hbo.com/assets/images/series/game-of-thrones/character/maester-varys-1024.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… quixef Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konu cahil ve zevksiz hotspot u olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sostizm Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Varys'i oynayan oyuncunun Beyaz Takım elbise giyip 10 numara King Pin olacağına inancım tamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Bright said: İlk iki bölümü izledim de baya kötüydü. Arrow'u izledinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 10. Bolumu izledim kingpin bence fazla iyi kacmis dizide. herif super oynuyor. bu arada boyle 13 bolum birden yayinlanmasi hic hos degil ya. ust uste durmadan izleyince tadi kaciyor gibi. birde kotu adamlara not : abi konusmayin oldurun. noolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Yavaş yavaş izle sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 bunda kacti baskasina artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Bitirdim. Kingpin super.. Daredevili canlandiran herif mantar cok daha iyi biri olabilirmis. 7,5 benden birinci sezona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bright Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 3. bölümün ortasında baygınlık geldi ve sildim. Bu kadar leş, bu kadar monoton bir yapım görülmedi daha önce Marvel evreninde. Dövüş sahnelerindeki koreografinin eski Cüneyt Arkın filmlerinden kötü olmasını mı dersin, arka planı verilmemiş karakterlerin içini kıyan mıymıy sohbetini dakikalarca filler olarak koymasından mı dersin gelmiş geçmiş en kötü dizi olabilir. 0/10, arka planda bile izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 dizi baya iyi, begenmeyen plebdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ilk bolumu izledim simdilik, guzel, devam ederim ara ara. bide omontonrumhorsoyuolkbolumosogdormoloyuz!1 dramasina girmemisler cogu dizi gibi o iyi olmus. ortam falanda karanlik baya guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 cw jelibonlarindan sonra ilac gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ben daredevil karakterini baya baya sevmiyorum ona rağmen dünya güzel resmedilmiş. pilot için iyi bile denebilirdi ama sıkıldım yani. beni yakalamadı. büyük ihtimal ana karaktere sıfır ilgi taşıyor olmamdan dolayı. yoksa production gayet iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… progamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bitirdim en sonunda. Marvel'ın en iyi işlerinden biri bence. Baya olmuş ya. 13 saatlik film gibiydi zaten diziden çok. Daredevil ve Kingpin'i 2. sezondan önce artık Spider Man filmi mi olur, Civil War mu olur, Agents of Shield ya da AKA Jessica Jones filan. Başka bir yerde gösterirler umarım. Yoksa Defenders ve 2. sezona daha 2-3 sene bekleriz heralde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 25 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 2
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 malum sitelerde 6. bölümde kaldı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 9 a kadar var Olmadi pati underground a koyariz istek olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Cikti butun sezon artik ya. Ben indirdim 13 bolumude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 mundar olmuş dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 İlk iki bölümü izledim de baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=W7fYIMEQ1Xw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Bright said: İlk iki bölümü izledim de baya kötüydü. lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Kesin Bıyık ya bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 7 ye geldim ekrana bakmadan da izleniyor. Aman aman gelmedi bana su ana kadar. Edit : 7 ye basladim arrowda silah herkesde ok yay bunda da herkesin sorunu korluk mu ne :) Bu arrowdan guzel ama. Oh... :) Tabii arrow en kotu btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Kanuni'nin yorumlar efsane (tu)(tu) 10'u izledim en son, baya sevdim diziyi, iyi iş çıkarmışlar. Nerdeyse her bölümde easter eggler var, marvel evrenine bi sürü yerden dokundurmalar falan. Bi de marvel duayenleri bi baksın pls bu öldürdükleri black sky adındaki çocuk da inhuman mıydı acep? shield da inhumans üzerinde duruluyo bu kadar, daredevil ın olduğu bi the defenders mı varmış bu inhumanlarla savaşan, oraya mı bağlacaklar acaba sezon 2de falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Editor said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIxNTk0NDE1MF5BMl5BanBnXkFtZTgwODU5NjU2NDE@._V1__SX1617_SY851_.jpg bence bu daha uymuş tipe bakarmısın aynı hahaha Bunda EVIL bakış yok. Annee ekmek lazım mı diye bağırcak sanki birazdan. Ben de bunu yakıştırırdım http://i.lv3.hbo.com/assets/images/series/game-of-thrones/character/maester-varys-1024.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konu cahil ve zevksiz hotspot u olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Varys'i oynayan oyuncunun Beyaz Takım elbise giyip 10 numara King Pin olacağına inancım tamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Bright said: İlk iki bölümü izledim de baya kötüydü. Arrow'u izledinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 10. Bolumu izledim kingpin bence fazla iyi kacmis dizide. herif super oynuyor. bu arada boyle 13 bolum birden yayinlanmasi hic hos degil ya. ust uste durmadan izleyince tadi kaciyor gibi. birde kotu adamlara not : abi konusmayin oldurun. noolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Yavaş yavaş izle sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 bunda kacti baskasina artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Bitirdim. Kingpin super.. Daredevili canlandiran herif mantar cok daha iyi biri olabilirmis. 7,5 benden birinci sezona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 3. bölümün ortasında baygınlık geldi ve sildim. Bu kadar leş, bu kadar monoton bir yapım görülmedi daha önce Marvel evreninde. Dövüş sahnelerindeki koreografinin eski Cüneyt Arkın filmlerinden kötü olmasını mı dersin, arka planı verilmemiş karakterlerin içini kıyan mıymıy sohbetini dakikalarca filler olarak koymasından mı dersin gelmiş geçmiş en kötü dizi olabilir. 0/10, arka planda bile izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 dizi baya iyi, begenmeyen plebdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ilk bolumu izledim simdilik, guzel, devam ederim ara ara. bide omontonrumhorsoyuolkbolumosogdormoloyuz!1 dramasina girmemisler cogu dizi gibi o iyi olmus. ortam falanda karanlik baya guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 cw jelibonlarindan sonra ilac gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ben daredevil karakterini baya baya sevmiyorum ona rağmen dünya güzel resmedilmiş. pilot için iyi bile denebilirdi ama sıkıldım yani. beni yakalamadı. büyük ihtimal ana karaktere sıfır ilgi taşıyor olmamdan dolayı. yoksa production gayet iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bitirdim en sonunda. Marvel'ın en iyi işlerinden biri bence. Baya olmuş ya. 13 saatlik film gibiydi zaten diziden çok. Daredevil ve Kingpin'i 2. sezondan önce artık Spider Man filmi mi olur, Civil War mu olur, Agents of Shield ya da AKA Jessica Jones filan. Başka bir yerde gösterirler umarım. Yoksa Defenders ve 2. sezona daha 2-3 sene bekleriz heralde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar