Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 4. bölüm ağlattı o yüzden punisher'ı sevmeyeni punish ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 punisherı seviyorum ulen oynayan adamı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 one batch, two batch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 penny and dime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 diiziyi hiç izlemedim ama punisher iyidir ya comic karakteri en azından favorilerimden. ha filmlerde falan hep tırt yansıtıldı karakteri o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 bu yorumun için teşekkürler scorch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 bliksem said: Jeeztro said: punisher şu adam olmayaydı iyi. muhtemelen şu adamın kayda değer ne kadar prodüksiyonu vrsa izledim, hep nefret ettim. sinir herif ya. kötü adam olaydı bari niye punisher bu ahaha efsaneymiş görsel Bu arada kontrol etmedim de niye dizi sitelerinde 13. bölüme kadar upload olmuş lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Jeeztro said: punisher şu adam olmayaydı iyi. muhtemelen şu adamın kayda değer ne kadar prodüksiyonu vrsa izledim, hep nefret ettim. sinir herif ya. kötü adam olaydı bari niye punisher bu Fury'de falan baya iyiydi eleman ya neyini begenmedin Gerci kanuni jr olma yolundaydin sen vizyon bolumunde dogru hatirliyorsam meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 yumy said: niye dizi sitelerinde 13. bölüme kadar upload olmuş lan? 13 bolum oldugundan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Aluriel said: Jeeztro said: punisher şu adam olmayaydı iyi. muhtemelen şu adamın kayda değer ne kadar prodüksiyonu vrsa izledim, hep nefret ettim. sinir herif ya. kötü adam olaydı bari niye punisher bu Fury'de falan baya iyiydi eleman ya neyini begenmedin Gerci kanuni jr olma yolundaydin sen vizyon bolumunde dogru hatirliyorsam meh Kanuninjr dedigin bi fiski bi de bu adami begenmedim. Su dizi kotuymus dedigim yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Jeeztro said: ulan şu daredevil topicinde yemediğim tokat kalmadı fanboilar yüzünden. fisk de bok gibi bu herif de abi. siz yarıon öbür gün akepeye de oy verirsiniz. you know you are one bad day away from getting banned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 fisk'e laf edersen olay değişir yalnız, ayağını denk al - akıllı ol https://heavyeditorial.files.wordpress.com/2014/03/white-gangsta-fail-cookie-monster.jpg?quality=65&strip=all&w=640 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 fisk sesi üzerine çalışması lazım ya arada inceliyo falan rahatsız ediyor beni bazen. hep aynı kalın tonda olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 s02ep04 or 05 şişkonun sarışın arkadaşı barda anlatıyo ya jessica jones neye lead yapıyomuş tam çözemedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ilk bölüm iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: s02ep04 or 05 şişkonun sarışın arkadaşı barda anlatıyo ya jessica jones neye lead yapıyomuş tam çözemedim onu lady by the name jessica jones diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 kafa güzelken izlememek lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bu sezonda çok iyidi. Gelecek sezon Spiderman'i bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 adamlar en sikko marvel herolarından birinden izlediğim en iyi süperkahraman film/dizisini çıkarmayı başardılarya helal olsun. ayrıca 4.bölümdeki punisher speechi ağlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 bitirdim simdi. ilk sezondan daha hos gibiydi saolsun punisher ve elektra. bu kadar kotu hero dan boyle dizi cikarmak gercekten zor, dizinin en kotu yani isim babasi nedense. yavastan gelisimini mi izliyoruz tam da cozemedim hani.. 11-12 bolum dayak ye sonra dov rocky filmi gibi abinin olayi.. hele bir de nefes nefese kalisi. o en son nabu(nobu) ile cati sahnesi sonrasi anira anira nefeslenmesi neydi oyle :P allahtan ilk sezonda kingpin bu sezon punisher ciddi iyi karakterler ve iyi oynamis abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 adam health i düştükçe damage bonus alıyor sanki sdfsd. random gang member ile bile kapışırken emin olamıyosun, ağzını burnunu kırıcakmı götü başı dağıtıcakmı diye. ayrıca evet bencede kingpin ve punisher çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 bu heriflerin kalbi ölü oldukları için atmıyorsa neden nefes alıyorlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 abi adamın tek süper gücü yüksek duyular ve buna bağlı refleks, tabi dayak yiyecek, kaptan amerika gibi süper human falan değil bildiğin düz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 atmıyor değil,gizliyorlar,hızını düşürüyorlar derin dalgıçları gibi heralde.ölü değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Daredevil'e kötü dedi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar