fizban Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Kyra said: fizban said: 20 erkegin bulusmasina gitmeden once 20 erkegin hepsine 'kari gormemis ezik nerdler' demis, ortama kiz cagirmaya calismis, onu da becerememis. sonra gitmis, oradakilerden de yalnizca bir kisi verilmesi gereken tepkiyi vermis. su adamla ayni masada oturdugunuz icin (td) ocak disisiniz. Kusura bakma ama sevgilimin fotoğraflarını koyduğunuz konuyu foruma 100 sayfa fapping muhabeti yapıp sonrada benim foruma gelip rica etmem üzerine bile konuyu kitlemeyip rezil osbirci muhhabetinize devam ederseniz benim koyacağım tepki budur daha fazlasını da beklemeyin. O konuyu kitlemeyen ve kitlenmemesi için de direten kişide sendin ki sevgilisinn fotoğraflarına osbir muhabbeti yapılan bir konuyu kitleyip kapatmamak hem erkekliğe , hem insanlığa yakışmadığı gibi forum yetkililerini de kötüye kullanmak oluyor. Sonra gelip öyle yazan adama en doğru tepkiyi vermiş adam ildeniz falan diyemezsin. Zamanında forum yetkilisiyken düzgün bir adam olup forum yetkilerini şahsi gıcık olmalarına kullanmak yerine doğrusunun olduğu şekliyle kız arkadaşımın fotoğraflarını paylaşıp 31 muhhabeti yaptığın konuyu forum kuralları gereği kitleseydin şimdi ne Babacumus ile ne de bir sürü adamla papaz olmayacaktım. Hiç boş boş konuşmaya hakkın yok şimdi o yüzden kapa çeneni lütfen.sen mukemmel cakralarini kullanarak actirmistin di mi ban'ini? ehuehueheuheuh en dogru tepkiyi vermis adam ildeniz. ayrica gecen gun burda kari fotolarina laf atarken senin icin hersey cok tatliydi. simdi git ve hurriyet.com.tr galerilerinde eski sevgilinin fotograflarina fapleyen ergenlerle ugras. ayrica insanlarla papaz olabilirsin; ama insanlar seninle papaz falan degil. o ortamdaki 20 insan senin hakaretlerini dahi siklemedikleri icin seninle ayni masada oturmuslar, o kadar onemsiz gormusler seni. bi wishmaster bi ramses2 onemsemis, biri cocuk biri de abazanin onde gideni, sayilmazlar onlar o yuzden. verilmesi gereken tepkiyi ildeniz vermis, ama onu da anlamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 adam o kadar sosyal ki pazar günü beyaz yakalı olup masa başı çalışmadığı halde saat 15:15 de paticikte takılıyor. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Millete balici kafasıyla laf at, sonra insanlar cevap verince ilkokul bebesi gibi ağla. Üstün insan böyle oluyorsa iyiymiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kapa ceneni'yi italik yazarak ustun insan oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Sakinlessenize siz biraz. kilitini acariz basligin biraz sakinlestikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Gizli said: ya anasını satayım silin şu konuyu da kurtulalım bu adamdan bela gibi yapıştı foruma Kibarca ettiğim yetmemiş gibi üstünede bir sürü insan sataştı etti. Bende madem öyle kalıyorum dedim yani. Ama dediğim gibi Fizban "hayır efendim kitlemeyiz biz bu konuyu sana mı kalmış , istediğimiz kızın fotoğrflarını yayınlar altında istediğimiz muhabbeti yaparız " çıkışını yapmasaydı azılı fapperların gazına gelip "hayır kitlemeyin konuyuuuuuu" diye ağlayan şimdi bu kadar adamla aramızda yok yere gergin olmayacaktı... Anlamıyorsunuz ama o 31 muhhabeti yaptığınız kız benim eşimdi ve birlikte yaşıyorduk ve siz aylarca her gün deva ettiniz rezil muhhabetlerinize. Ben forumda kalışımdan 1 yıl sonra kilitlendi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 re rö rö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 özelden ana bacı gidildimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 @Kermit Şimdi ben Sana Özelden Ana Bacı Gideceğim Ortalığı Karıştırmaktan Vazgeç Artık Elimden Bir Kaza Çıkacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Daha fazla foto yok mu lan :( Ayrıca kremşaantisin i arayıp mamafih bulaman kenshin, you are da real mvp /crie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Saeros said: @Kermit Şimdi ben Sana Özelden Ana Bacı Gideceğim Ortalığı Karıştırmaktan Vazgeç Artık Elimden Bir Kaza Çıkacak ... azıcık erkeklik varsa sende yaparsın... bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Baarsaklarını deş ve kanında dans et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kermit said: Saeros said: @Kermit Şimdi ben Sana Özelden Ana Bacı Gideceğim Ortalığı Karıştırmaktan Vazgeç Artık Elimden Bir Kaza Çıkacak ... azıcık erkeklik varsa sende yaparsın... bekliyorum... üzdürtme bana kendini kermit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 KenshinHimura said: Xunn goteleksin İş vardı ya, yoksa biraz daha oturasım vardı bro üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 buluşmadan son update https://i.4cdn.org/int/1421003309578.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Babacum'un olduğu son fotoda Tinder dan yürüyen kim sfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ramses ve holy'den tinder öğrendim. yanlış öğrenmiş olabilirim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Tinder ben yuva kurduktan sonra çıktığı için hala biraz kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Verdik gazı arcane'e, sonuçları öğreniriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ow değişik ortam olmuş. herkes pörsümüş yaşlanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 grindr ogrenicektin, yanlis olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 noyana biraz fazla yüz verilmiş bu forumda sanırım... ayrıca hala gelip utanmadan yazabilmesi de ayrı enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ana teması oyun olan bir forumda takılıp, oyunlarla kafayı bozmuş bunlar dediğin insanların toplantısına gidersen sorun çıkabilir. yine kimse birşey dememiş sana ve kibar davranmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 BabacumMostors said: Daha fazla foto yok mu lan :( Ayrıca kremşaantisin i arayıp mamafih bulaman kenshin, you are da real mvp /crie ben herkes kendi kremşantisini getiriyo diye biliodum allahtan almışsın yerime yalarun hmphs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ben kremşanti sevmem. bir dahakine çikolata sosu getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar